• liki

Mám rám XC (podobá sa trochu na dirt). Na predu mám koleso 26 v zadu mám koleso 24, vidlu SR Suntour(80mm) a chcem SR Suntour Duro(130mm). Jazdím vačšinou street, dirt a niekedy tial. Chcem sa opýta?, či vidla nebude moc nahnúta dopredu alebo dozadu? Predok budem ma? zdvihnútí o 50mm a zadnú stavbu nižšie položenú o 2 palce.

0 0
    • Bleda tvar  

si to vypocitaj

0 0
    • Freestyle MTBer  

Snad o jeden palec ne kdyz na prumeru to je mensi o dva palce tak ti osa klesne o jeden.Jinak asi zalezi na ramu ale muze z toho byt kvalitni chopper.

0 0
      • liki  

Ty debil Freestyle MTBer ja nechcem nejakého trápneho choppera. Ja jezdím dirt tial a street. Ja chcem iba vedie? či mojmu biku uškodí ma? zadné koleso menšie než predné a vačšiu vidlu???

0 0
        • Seppy  

ano uskodi, protoze kdyz budes jezdit moc zahnutej tak by ti moh vypadnout mozek

0 0
        • Freestyle MTBer  

hmm tak ted bych si tady mohl krasne zanadavat na tebe a slovaky a na cely svet ale to bych asi klesl na tvoji uroven tak jenom az budes chtit priste poradit tak sem radsi nelez a jezdi si v tech tvojich malackach ten tvuj TIAL

0 0
        • wraftler  

vidno ze moc trial nejazdis:) 130mm vidla… no lol:)

0 0
    • Romus  

To záleží hlavně na úhlu hlavovky a celí geometrii rámu… jo a jakmile tam dáš tu vidli s 130mm zdvihu tak ti to stejně připadne jako chopper… jo a nechovej se jak hovado, když chceš poradit… pomáhá to

0 0
      •  

mno jako celkem jeste to 24" vzadu to umocni, ale co sem se tak bavil s lidma co dirt jezdej, tak rikali ze 130 je stejne moc, idelal je kolem 80–100 mm, jestli to tak neni, tak me opravte prosim

0 0
    • McBlacky  

moje parketa je teda jinde, ale docela je možný že to při trialovej trikách bude mít zlou tendenci přepadávat dozadu.

0 0
    • McBlacky  

a ještě něco zadní stavbu budeš mít nižší o jeden palec :) přestože rozdíl mezi 24 a 26 jsou dva palce. divný co, až to budete brát v matice, tak pochopíš :)))

0 0
      • ota  

to už bral dávno,jen si jaksi nevzpomněl.vypadá to ,že už propadl,a teď ještě navíc přepadne :-)

0 0
        • liki  

V akom ročníku ste to brali ja chodím do 8.B?

0 0
          • keksik  

v pomocnej skole pre retardovanych znamena ta 8 poschodie? alebo je to cislo cely kliniky v pezinku?

0 0
            • liki  

Nebývam od Pezinku moc ďaloko asi 32km moj kamarát tam chodí, pojdem sa ich opýta? možno mi poradia lepšie jak ty!

0 0
    • gargas  

Hmm…Na trial a street chces 130mm??!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.