• dave

    Ahoj, můžete někdo sdělit svoje zkušenosti z Malevil Cupu? Zajímá mne profil tratě, povrch, terén atd. Na jakých pláštích ho pojedete? Dá se to jet na Rubenách Trilobit? Díky za příspěvky.

    0 0
    • czertd  

      Dost záleží na počasí. Loni celou noc před startem pršelo a ty šamani co ráno vyrazili na slickách tak tam pěkně bruslili. Povrch je všehochu? (šotolina, silnice, pěšiny, ale i v německu mooc pěknej sjezd někudy lesem přes kořeny a kameny snad úplně mimo cestu). Profil trati se nezdá, ale připrav se na to (pokud nejsi fakt namakanej)že si pár úseků pěkně potlačíš. Jsou tam opravdu nepříjemné prudký výjezdy.

      0 0
    • MARIN  

      Loni pro…(prselo) celou noc a ja to dal vepredu na Continental Twist a vzadu DoubleFighter. Mensi problemy jsem mel jen v rpvnich kilometrech kde mi to moc nebrzdilo na promacenych loukach (trava) ale jinak pohoda. Profilem mi Malevil neprijde nejak tezky az na ten kopec kde se musi na muj vkus moc pesky (nemam to rad). Povrch najdes od kazdeho neco ale prevazne tvrde cesty. Znaceni,obz©er­stvovacky a organizace – parada.Dokonce mi ne jedne obcerstvovacce sami zcali plnit CamelBak (to se mi jeste nestalo :)

      0 0
    • Daf  

      Je to vybornej maraton jedu jiz po ctvrty a zazil jsem vsechny druhy pocasi :) Loni to bylo v pohode jel jsem Conti Twister na mokru a dobry ale to nebylo tak mokro jako v roce 2000 to by nebylo na slicky dobry tenkrat jsem jel Pythony a bylo to docela o hubu ale dalo se to. Letos to vypada ze bude mokro na Trilobitech bych to nejel ale za sucha by se dalo. Letos jedu zase Pythony pak vam muzu napsat jak se mi jelo. Myslim si ze nemi potreba zadnej extra drapak blato se tam moc nelepi jako treba na trati Merida Tour.

      0 0
      • dave  

        Díky za názory. Už se taky moc těšim. I když už jsem objel desítky maratonů, Malevil mi nikdy časově nevyšel. Letos bude premiera, tak uvidíme. Akorát ještě ty pláště vykoumat :o)

        0 0
        • sax  

          Já jsem zatím rozhodnutej pro Maxxis Wormdrive. Vím ale jen jak vypadá druhá půlka okruhu, ta je v poho i za mokra. První půlku neznám – jak to tam vypadá ? Letošní jaro je dost suchý a i noční několika hodinová prutrž s povrchem nic moc neudělá. Hned se to vsákne (vyzkoušeno o víkendu po sobotním večerním lijáku. Doufám, že se počasáři opět spletou a místo deště bude jen zamračeno. Jinak když bude mokro, tak mám v záloze IRC MYTHOS XC II

          0 0
      • Thomas  

        Koukám, že jsme na tom stejně. Jedu také po čtvrté.Takže si vzpomínám na pořádné vedro (první ročník) i na ten sajrajt ve druhém ročníku (fuj). Jinak je to moc fajn podnik! :)

        0 0
      • Marry  

        Ty pojedes Pythony ??? A kde bys je vzal. mas doma nakoupeny dva pary Michelinu COMP S ligt :)

        0 0
        • Marry  

          jeee…sry je to rok starej prizpevek :). Tak to si mel Pythony

          0 0
    • vtt  

      to se mam, mam pouze jedny plaste takze toto nemusim resit :)) Vzadu hutchinson Python a vepredu Schwalbe Black Shark.

      0 0
    • SELMIRA  

      To se taky mám! Vpředu i vzádu WTB Velociraptor. Profil tratě, povrch, terén, to mě raděj nezajímá. Nená_vi_dim maratony! Ale že prej už je načase zkusit něco delšího. :o)

      0 0
    • Thomas  

      Podle aktualního počasí bych Ti TRILOBITI moc nedoporučoval :-). Ale jestli bude jěště chvíli pršet tak to bude podobný jako při druhém ročníku. Kdo ho jel tak jistě rád vzpomíná. Já osobně ho pojedu na Acrisech.

      0 0
      • Daf  

        Zitra si uzijem to je jisty :))

        0 0
        • Thomas  

          To určitě. ¨Na druhém ročníku jsem odrovnal rám :) A tyky v cíly hledal brzdové ¹palky :):)

          0 0
          • dave  

            Co bylo na druhém ročníku? Nějaká humusárna??

            0 0
            • Thomas  

              Zkus mrknout na www.paklisport.cz jsou tam fotky. Jestli si dobře pamatuji, tak na hvozdu podávyli TEPLÝ ČAJ žádný ion?ák :):):).

              0 0
              • Daf  

                Jo jo na Hvozd se lezlo po ctyrech s kolem na zadech v blate, zime a v mlze. Na to nikdy nezapomenu…

                0 0
                • Thomas  

                  Koukám, že máme všichni na co vzpomínat :):):). Dáte mi jistě všichni za pravdu, když řeknu že k vůli těmhle vzpomínkám všichni jezdíme :)

                  0 0
                  • Daf  

                    Rozkodne!! Uz od zacatku tydne se psychicky pripravuji na nejhorsi. Take jsem usoudil ze prestoze mam na kole jiz vytahany retez zralej na vymenu, tak novej tam pujde az po zavode :) Mozna take konecne poradne vyzkousim vyhody zapouzdrene kabelaze k brzdam a razeni stejne jako lepsi brzdne vlastnosti keramickych rafku za mokra :)))

                    0 0
                    • Thomas  

                      Jsem pesimista. Ale tentokrat jsem optimisticky vymenil brzdové špalky už v neděli a řetěz jsem musel vyměnit před 14 dny. Prosímtě kolik tak najedeš na jeden řetěz já vozím ČZ a měním ho tak na 1200km. Shimano my vzdrželo 800km!!.

                      0 0
                      • Daf  

                        cca. 3500km PC69 jsem na predposlednim zoubku :) Mam z toho ale vetsinu najeto na silnici. Mazu GT85 a Motorex dry lube. Oni sice moc nemazou a retez je hlucnej, ale nedostava se do retezu bordel ktery pak obrusuje ty cepy uvnitr. Na Malevil ale namazu Pedrosem syn lube ATB ktery prezije i brody na KS retez bude sice spinavej a plnej bordelu ale ja ho pak stejne rovnou vyhodim :)

                        0 0
                        • Thomas  

                          DÍKY! Když jsme u těch řetězů, tak se přiznám, že na Malevilu budu mít největší ztrach z toho, abych ho nepřetrhl. Vloni se to podařilo jednomu přede mnou. Nic moc pocit :). Preji Ti at dojedes bez problémů.

                          0 0
                        • Thomas  

                          DÍKY! Když jsme u těch řetězů, tak se přiznám, že na Malevilu budu mít největší ztrach z toho, abych ho nepřetrhl. Vloni se to podařilo jednomu přede mnou. Nic moc pocit :). Preji Ti at dojedes bez problémů.

                          0 0
                        • Thomas  

                          DÍKY! Když jsme u těch řetězů, tak se přiznám, že na Malevilu budu mít největší ztrach z toho, abych ho nepřetrhl. Vloni se to podařilo jednomu přede mnou. Nic moc pocit :). Preji Ti at dojedes bez problémů.

                          0 0
                          • Daf  

                            Diky. Taky si to uzij a hodne stesti. Myslim ze tady jeste zbyde misto na vyjadreni dojmu ze zavodu a vypada to ze bude o cem psat :)

                            0 0
                • Dejv  

                  Jo,jo.pamatuju že bylo 8 stupnu a mlha.noc pred prselo fest.Byl to muj prvni maraton a po dojezdu jsem přisahal že už nikdy vice :-))

                  0 0
          • Daf  

            Ja tam vyrobil z odpruzene vidlice, tenkrat Kangaroo XC70, uplne pevnou :)) Ale na Sudety 2001 to urcite nema ani nahodou :)

            0 0
    • Daf  

      Tak nakonec by se na tech slickach dalo jet. Nastesti neprselo. Byla zima, ale dalo se to vydrzet. Organizacne byl podle me zvladnutej paradne. Jelo se mi blbe ale i tak jsem si o 6 min zlepsil cas :)

      0 0
      • Beeda  

        Daf, gratuluju, asi B-F nejlepsi, ja se drzel na 4:55:00 v grupe s vitezkou Z30, z Lucky Bike, ale na 60km, mi pomalu dochazelo tak z toho bylo 5:15. Holt prvni 100ka. Rubeny Saurus/Trilobit prefoulky 4/4.5atm peknej humac. Jednou jsem lehce zakufroval, malem jsem vyjel na Luz:-), jinak organizacne davam taky 1. Co bracha tomu jsi docela ujel ne:-)?

        0 0
        • Daf  

          Bracha si vybral porci smuly snad na zbytek sezony. Urcite mel na to dojet minimalne jako ja. Mel 3× defekt, jednu dusi, dve bombicky ale jen v jedne vzduch :( Takze jednou menil, jednou lepil, ale musel si sehnat pumpicku, no a treti defekt jek po rafku az k obcerstvovacce.

          0 0
          • dave  

            Tak jsem to nakonec na těch trilobitech taky odjel. Nádherný závod se vším všudy. Akorát mi to nějak nesedlo. Do 20. km jsem závodil, pak křeče jak hrom a zbytek jsem odjel tak sotva tréninkově. Ale jinak parádní akce.

            0 0
            • Beeda  

              Na krece si stezovalo dost lidi, holt zacatek sezony, ja jsem je nechytl, mel lehce najeto, ale tak na 3h zavod. Pak me jaksi „opoustely sily“, a to jsem to nikde ani neprekyselil ani nezadejchal, Mel jsem udelat stejka z toho vosla co furt hejkal za stanem, to by me sily neopustily…:-).

              0 0
              • Thomas  

                GRATULACE všem co dojely a hlavně všem co jeli 100km Jel jsem kratkou a taky jsem chytl křeče, a to jsem měl najeto víc než kdy jindy. PAKLIMU dávám 1*.

                0 0
    • czertd  

      Mě se tedy stalo něco co jsem sám nechápal. Někdy kolem 80tého kilometru mi začaly nohy samy od sebe jet a už jsem nechával opravdu desítky lopotících se bikerů za sebou. Na začátku to taky jelo, ale v půlce jsem měl krizi, takže celkově tak akorát. ( + Organizace, zajištění, tarsa, počasí, má volba pláš?ů) ( – zima v noci, osel,pes,kůň atd také v noci)

      0 0
      • Lucka  

        Jsem se dostala do podobny situace, zacatek v poho, pak jsem asi 2,5hodky stavkovala a poslednich 35km se mi jelo dobre…celkove se mi to taky moc libilo a pocasi, to vyslo nad ocekavani paradne:)))

        0 0
      • Twisp  

        Ja to samy. Zacatek az do nemec super rozjetej. Potom prisla hrozna krize a jeste pred hvozdem me predjelo dost bajkeru, dokonce i ta ufunena deva z cyklomax, ktera byla treti ve svy kategorii. Po sjezdu z hvozdu jako by mi negdo vymenil nohy a to se to predjizdelo a ubihalo mi to docela rychle, 60km, 77km, a najednou cil. ;)

        0 0
        • Lucka  

          Ja ani krizi nemela, az na Hvozd, kde me bolely zada, jen jsem pri vzpomince na lonsky rocnik proste instinktivne zpomalila a kdyz jsem cejtila, ze to bude ok, tak jsem do toho zase slapla a neco jsem dohnala…:)))casove se s vama porovnavat asi moc nemuzu, ale ja jsem sama se sebou spokojena:)))

          0 0
    • quassar  

      Tak kdo si to date letos? Jsem prihlasenej na dlouhou, ale podle ohlasu z meho okoli je to dost drsnarna…

      0 0
      • Daf  

        Ja jedu …zase :)

        0 0
        • quassar  

          NO ja prave letos poprve, tak trosku premyslim jestli jsem nemel zkusit nejdriv kratkou trasu… Ale co kdysi silnicniho krale jsem jel napoprve taky hned nejdelsi trasu, tak snad zvladnu i malevil :))

          0 0
          • Daf  

            Trasa je to moc pekna a mezi zavodniky jedna z nejoblibenejsich. Ty co to neznaj asi prekvapi posledni kopec. Te ze by byl nejak tezkej, ale jede se v bezprostredni blizkosti rance a clovek jiz slysi jak vyhlasujou prave dojizdejici zavodniky. Jenze v tu chvili je to do cile jeste tak 8 km pres kopec. Coz muze zavodnika s mensi krizi dorazit :)

            0 0
            • quassar  

              a jak je ta trasa znacena? nerad bych krome 102 km zavodu najel jeste naky dalsi kilacky kuli bloudeni :)

              0 0
              • Daf  

                Tohle je jedna z mala tras, kde jsem jeste nezabloudil :) Ne fakt znaceni je v pohode. Je to jeden z nejlepsich maratonu u nas a to se vsim vsudy.

                0 0
                • Beeda  

                  tos ja jo, zajel jsem si k soudruhum do NDR:-) B.

                  0 0
                  • Daf  

                    Stane se. Ja zabloudil na Krali Sumavy a tam to pry udajne nejde :)

                    0 0
      • Meesha  

        Ja jedu kratkou – premiera, tak sem zvedavej :-)

        0 0
      • Marry  

        Ja jedu taky…uz se tesim prekonat svuj cas z minulyho roku bude brnkacka ( 3×defekty ), pokud me letos nepotka neco podobnyho :)

        0 0
    • McBlacky  

      když tak koukám na mapu a virtuální prohlídku tak pojedu na 90% taky, ale jenom si pojezdit tak okolo toho 100 fleku, to už je na mě moc dlouhý na závodění. akorát bude trochu HC jet ráno v 5 z PRahy :(

      0 0
      • goood  

        Pokud jedes 100 km, tak je potreba tam byt uz v patek jak jsem pochopil… Prezentace

        Ranč Malevil Heřmanice v Podještědí Pro přihlášené:

        Pátek 13. 5. 2005 od 16.00 do 23.00 hod. NA TRASU 100 a 60 km Sobota 14. 5. 2005 od 6.00 do 8.30 hod. POUZE NA TRASU 60 km

        Pro nepřihlášené:

        Pouze v pátek 13. 5. 2005 od 16.00 do 23.00 hod. pouze do limitu startujících.

        V sobotu 14. 5. se již nelze přihlásit!

        0 0
        • McBlacky  

          no doufám, že by mě někdo z kámošů přihlásil, v pátek se tam rozhodně nedostanu :(

          0 0
    • czertd  

      Tak už se taky chystám na dlouhou. Letos jsem si myslel, že už mi to tam konečně pojede (každý rok jako úvod sezóny) a po včerejšku, kdy jsem vyrazil s klukama co se tam taky chystaj mě přešla chu? závodit (pokud má někdo v současné době přes 5kkm tak se s ním nejde ). Takže se zase budu sám úspěšně trápit někde v hloubi „doufám první poloviny strartovního pole“.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.