• fidolík

    čaute, Co říkáte na kola Madison ? Fotřík se zbláznil a chce si ho koupit v Mountfieldu. Marně ho přesvědčuju ať se na to vysere. Myslím že zrovna v Mount, si s kvalitou hlavu nedělají.

    0 0
    • apache6000  

      at ho vezme aspon budes majitelem GPS

      0 0
    • VencaV1  

      Rozhodne si tam nedelaj hlavu s kvalitou lidi, co to prodavaj Ja jsem tam kupoval kolo za 4500. A rict o nem muzu asi jen, ze nastesti nemelo uhmelohmotne komponenty, ale jezdit by se mi na tom asi moc nechtelo. :)

      0 0
    • cíca  

      Na fotříka se vyser on má určitě svojí hlavu jak ten muj a poradit si nenechá. Hlavně mu řekni ať si na kolo hned nemontuje to GPS. Rozbije si hubu hned před krámem a byla by ho škoda. Muj fotr měl Olpran z Globusu, stejnej případ. Prasknul mu plastovej pedál a kule si narazil o představec. Pozdravuj tatíka.

      0 0
    • Vrci  

      pokud je tvuj táta zedník zeptej se ho jestli by šel pro pytlovanou omítku do baumaxu, pokud elektrikář nebo instalater tak se zeptej na vypínače/vodovadní baterie v OBI, jestli dělá na počítači tak mu ukaž nějakej stroj ve sparu pokud dělá se dřevem tak se ho zeptej na OBI nebo baumax. Samozřejmě mu vždy zavolej i obsluhu ať si udělá obrázek a dokud bude plný dojmů tak honem utíkejte k béďovi.

      0 0
    • GTman  

      Kolo Madison z Mounfieldu není vůbec špatný nápad. Tvůj otec zřejmě nedávno uzavřel vysokou pojistku a chce zabezpečit rodinu. Sebebvraždy se neproplácí, ale smrtelné úrazy způsobené vadou materiálu ano. Hele, kolo si klidně kupte, ale raději jdi s tátou, ať si neublíží a vůbec na něj nesedá. Budeš mít pěknou GPS a kolo můžete ještě ten večer spolu obřadně hodit z nejbližší skály.

      0 0
    • kafac  

      Ono to s tema Madisonama nebude zas tak horky, vyrabi to Autor akorat na to vesej levnejsi komponenty, ale sobe bych to taky nekoupil :-) Jinak ta GPSka stoji celkem za prd – onehda jsem studoval barevny PDA s GPS prijimacem, dotykovej velkej,displej – to je jiny kafe…

      0 0
      • Vrci  

        nechává to vyrábět autor

        0 0
      • VencaV1  

        A tady tu gpsku jsi taky studoval? By me zajimalo jestli to PDA bylo taky tak vodotesny a narazuvzdorny (oboje jsem uz otestoval) :)

        0 0
        • kafac  

          No, asi tak..... dneska ke kazdymu PDA sezenes nepromokavej obal, nebo to muzes vozit jako ja telefon – v kapse v igelitaku, nebo si muzes koupit treba tohle: sunnysoft.inshop­.cz/inshop/pic­tures/store/__Bro­ditWaterResis­t.jpg je to vodotesny, narazuvzdorny… A hlavne podle toho PDA narozdil od tohe Legendu aspon nekam trefis – ty barevny mapy co sezenes na PDA se nedaj vubec srovnat, sou tam aji polnacky, lesni cesty atd… Navic na Garmina musis vsecko draze platit na PDA ne ;-)

          0 0
          • VencaV1  

            Kdyz to mas v kapse tak to asi moc nenaviguje ne a jelikoz obcas z kola spadnu, tak neverim ze PDA vydrzi to samy jako Legend. A pokud jde o mapy, tak pres ozi explorer si do toho muzes nahrat jakou chces. Ale jsem rad ze to PDA je zadarmo, hned si pro nejaky jdu. :)

            0 0
            • kafac  

              No ja mam vcelku orientacni smysl, takze kouknu na mapu a pak jedu – nemusim porad cucet do GPS. Kamos s tim sel dvakrat pres riditka a vydrzelo to.. PDA neni zadarmo stoji zhruba tolik co ten Legend, ke kterymu ti pribali zdarma neprodejny kolo… je to vec uhlu pohledu – ja si veci vetsinou nevybiram podle toho jestli jsou zadarmo, ale spis podle toho jestli jsou k uzitku ;-)

              0 0
              • VencaV1  

                Ja jsem si nasel na kolo kupce dopredu a chtel bych videt PDA s GPSkou za 2500 Kc, na coz me ten Legend vysel. Jinak gps jsem si poridil abych zjistil jestli to k uzitku je, ze bych si pripadne poridil nejaky lepsi model s barevnym displeyem, ale zjistil jsem ze tohle mi staci, zas takovej nadsenec nejsem. :)

                0 0
                • kurýr na bajku  

                  Přispívat do tohodle threadu je pod tvou úroveň ! Co sí o tobě pomyslí ostatní jednonozí příznivci ?!?

                  0 0
                • kafac  

                  za 2500 sice ne, ale za 6–7tacku uz koupis v poho…navic ten Legend ma jen 8MB pamet a podrobna mapa CR ma kolem 400MB…

                  0 0
            • kafac  

              Umi ten legend treba rotaci displeje? umi nahrat trasu?

              0 0
              • VencaV1  

                ano, ano.

                0 0
                • kafac  

                  a jak se ta rotace zapina? bud je muj kamos tutek (a stranky Garmina taky) nebo to proste nejde, ani na jejich strankach o tomnic nepisou

                  0 0
                  • VencaV1  

                    Na obrazovce s mapou das nastaveni a tam je polozka orientace. Da se nastavit bud k severu a nebo čelem.

                    0 0
      • ivaneck  

        Na Madisonu Richmond (cross) jsem jezdil asi pět let, předtím ho měl brácha. Na to, kolik má nalítáno, je zázrak, že ještě jezdí. Tenkrát to za 5 byl dobrej kauf. Navíc to bylo lehčí než kdejakej horák a pěkně to frčelo po silnici. Ale dnes už to možná bude jinde, všechno je spotřební zboží a po konci záruky vyhodit… Jinak jedinej problém, kterej byl s Madisonem, byly praskající dráty na zadním kole, hlavně s bagáží.

        0 0
        • ropman  

          tohle kolo jako zánovní, za výrazně nižší cenu zvažuju koupit jako náhradu staré Esky (www.mountfield.cz/…ichmond.html ), vlastně jen na silnici, možná lehký cesty mimo ni. Když zvážím kvalitu a osazení Esky / Favoritu, tak mi tohle kolo rozhodně nepřijde horší ani materiálově (prostě ocel) ani funkčně (RevoShift z vlasní zkušenosti bez problémů, SHIMANO TX-50, 21 převodů proti max. 12ti …), ani co se bezpečnosti týká (véčka, …). A kolik se toho na těch starých silničkách najezdilo a jakým terénem …

          0 0
    • wroum  

      vubec bych se nebal. preci jen Madison uz je kolo, sice nejnizssi kategorie, ale preci jen kolo (narozdil od tesco a spol). mozna bych ho po koupi nechal cvicne prohlidnout/seridit nekde v cykloservisu

      0 0
    • Radek Broz  

      Sekacky nebrat.

      0 0
    • jecnak  

      Pokud bude aspon na Acere nebo necem takovym, tak se na tom da spokojene jezdit. Kdysi jsem tam kupoval kolo brachovi a po vymene rafku je to spolehlivy bike presne na to co potrebuje – obcas radit v lese, presuny ke kamaradum, k vode, vylety s rodicema. Za 3 roky jsem na nem menil krome rafku jen 3 retezy. Jednou jsem na nem byl i v Alpach s bagazi, protoze jsem zrovna nemel zadnyho bika, na ktery by sly pridelat nosice a vsechno OK.

      Na druhou stranu jsem ale v tombole vyhral „neco“ na TY-30 a to je spis jen tak na nakupy a cesty k vode. Kdyz odmyslim silenou geometrii, tak celkove slozeni komponentu a vseho je takovy pochybny. Jezdit se na tom ale da. Jezdi na nem tata se svyma 105kg a kolo zatim zije. Najezd ale bude do 1000km/rok, vetsina silnice nebo polnacky.

      Tzn. kolo z Mountfieldu – ano, ale zapremyslet jak se bude vyuzivat.

      0 0
    • dancing dog  

      Ta GPS vůbec není špatná,měl jsem jí půjčenou a jde to. Jasně, starej typ, ale funguje dobře a má tam dost fcí..jen malá oper. pamět, myslim 8Mb, nahraje se tam 1–2 okresy… Madisona nebrat,kdyžtak Haevy-Tools…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.