Kola Madison je to vlastne horsi Author????

13 nepřečtených
  • Vymi

    Zdravim vsechny kolare, nejsem uplne odbornik na kola ale servis si dokazu udelat sam az na centrovani… Ale k veci. Koupil jsem si kolo Madison v Mountfieldu se vytoceni 14% slevu, je to Rochester SX 04 a zjistil jsem ze to vlastne Author a konkretne OPUS je to same co moje kolo. Chtel bych tedy vysvetlit co si mam o svem kole myslet ze je to vlastne horsi Author??? Jinak musim rict ze jsem s tim kolem spokojen. :-)

    0 0
    • ravo  

      Je docela možné, že to jsou naprosto identická kola lišíci se pouze barevným provedením a nápisy…

      0 0
    • náčelník  

      Madison je supermarketová značka Authoru.

      0 0
      • Vymi  

        he… to me taky napadlo a asi musim souhlasit… kazdopadne mam s kolama Madison dobrou zkusenost. Kvalita osazeni techto kol je stejna jako u jinych modelu Author. Jen me mrzi jedna vec u Madisonu je to nejlespi model ten rochester sx 04 ale u Authoru je to vlastne stredni cesta… :-)

        0 0
    • hYs  

      Po zlomení rámu author jsem dostal novy znacky Madison, k tomu ani neni co dodávat :), ale vlastne jo.....prasknul ta­ky.

      0 0
      • Vymi  

        pravda je ze mu taky davam zabrat :-) vidle se zatim osvedcila jako dobra… kde presne ti prdl ten ram????

        0 0
        • hYs  

          1× v polovine mezi uchycenim zadniho kola a slapacim stredem (author hodnoceni: 8/10) 2× primo patka (author 10/10, 5/10) 1× pobliz patky (madison 2/10)

          pevna vidlice vydrzela bez problemu (u 4. ramu jsem vymenil za odpruzenou), pokazdy jsem dostal jinej ram (jednou se musela zkracovat vidlice), madison urcite nejhorsi (vykon mi na nem klesnul tak o 25%). Konecne mam money tak si uz kupuju poradny kolo.

          0 0
          • Vymi  

            teda husty… mam bratra co delal v servisu na jizdni kola Miko a rikal kdyz videl to moje kolo ze to mam takovej dobrej zaklad… ze je to kolo dobry. Doufam ze to myslel uprimne… :-)

            0 0
    • vasek  

      Kola Madison jsou Authory s jinou nálepkou. Ale raději bych si koupil authora v nějakej cykloprodejně­.Jednoho Madisona jsem si chtěl kdysi koupit, u manfoše mi ho složili – ale bohužel, když jsem se ptal proč to má přehazku acceru a přesmykač noname, když v katalogu psali všechno v alivku, tak mi řekli, dy? je to přeci jedno a jaký to je pěkný kolo… Nakonec jsem si koupil Kellyse, v takovým malým cyklokrámku nedaleko bydliště o nějakou kačku dráž, ale zase mám osobní přístup a když jedu kolem tak se stavim, pokecáme, pohoda. Asi tak.

      0 0
      • Vymi  

        no musim rict ze jsem si daval pozor na to co tam je za vybaveni a jedina vec na kterou jsem se zastavil byly na naboje Qundo… u kola Author byly totiz authoracky naboje… ale jsou v pohode…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.