• Lambonaut

zdar posledni dobou mam omlaceny kotniky od klik, protoze pri kazdym druhym skoku kotnikem do ty kliky svihnu. samozrejme to neni nic prijemnyho a tak schanim nejakou ochranu na kotniky. nevite teda jestli vubec neco takovyho existuje???

0 0
    • black.horse  

určitě existuje, dělá to třeba 661 a Dainesse…

0 0
    • -b-n-x-  

a neni treba problem vpoloze tvych noh? Ja o tomto problemu treba slysim prvne. Jinak o zadnych chranicich na kotniky nevim. Tak sorry

0 0
      • black.horse  

no, záleží na hodně věcech… já před lety jezdil jednu sezónu na freestylu a tam byly u středový osy vylezlý hlavy šroubů a taky se o to často praštil… takže možné to je…

0 0
    • S1ST3MA  

Kup normalni chranice jako na fotbal :)

0 0
    • Radek Broz  

Existuje, pouzivam od 661, vozim ho jen na zadni noze. Dainese je na houby, je to takovej kousek plastu v „latkovy ponozce“, kterou jsem schopnej prosoupat za jeden den (zniceny 4ks).

0 0
      • Radek Broz  

Navic myslim, ze ty Dainesy nejsou samostatne v prodeji, jen ke chranicum holeni

0 0
        • black.horse  

Dainese jsou samostatně, pokud myslíme to samý:-) jedny sem měl, trošku to tehdy pomohlo, ale žádná sláva to nebyla… pak sem pokukoval o tý obří fusekly od 661, ale nějak z toho sešlo:-) možná proto mám jizvu přes celej kotník:-)

0 0
          • Radek Broz  

Ja si na tu obri fusekli zvykl a je to celkem ok… Dost to obcas boli, kdyz si to na dh nevezmu;-)

0 0
      •  

sem myslel, ze si normalni clovek :-)

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.