• Kuky

Cau, docela mi vadí, když mi kamínky lítaji do rámu, většinou to nic neudělá, ale už je tam pár děr. Používáte někdo folii 3M (prodává je třeba exu)? Zajímalo by mě, zda to rám opravdu ochrání nebo je to na nic.

0 0
    • wbiker  

Od Exu jsem měl takovou velkou nálepku pod řetěz, imitace karbon a je fakt, že to proseklé nebylo, takže proti řetězu to ochrání. nevím jak kamínky, přišlo mi to přece jen tenké.

0 0
    •  

neco to pochyta, ale pokud das na svetlej ram pruhlednou samolepku, tak se budes muset smirit s tim, ze budou porad videt jeji zaspineny okraje

0 0
    • kurýr na bajku  

Taky jí chci proti odřeni zámkem. Pokud nebude hnusná tak ani nemusí bejt průhledná. Každopádně, když by ti nepomohla samolepka tak novej Duratec RASS je proti kamínkům odolnej.

0 0
    • Jenda  

tak urcite ta folie ochrani, ale nejak mi unika smysl? tech par oderek co tam sutry vyrobi mi prijde min neestetickejch jak nejaka folie kterou na to budes lepit a funkcne ty oderky nijak zvlast nevadi (ze by tam ten ram vic korodoval). chapu to spis proti osoupani od bovdenu nebo jak pise kuryr od zamku ale na to pouzivam reflexni folii abych spojil ochranu ramu s jeho vetsi viditelnosti.

0 0
      • Extremist  

Presne tak, folie je k nicemu. Stejne se ram casem domlati i na jinych mistech, tak k cemu pak bude dobre to, ze bude spodek trubky vypadat jak novy?

0 0
    • MartinXC  

Neplést si 3M a EXU. 3M je tuším průhledná a tlustá a velmi odolná i proti říznutí řetězem na zadní šavli. V Brně jsem ji už pár let neviděl.

0 0
    • Palo TT  

Folia to sice nie je, ale pomaha to. 1,5" nefarebna zahradna hadica rozrezana pozdlzne ;) Uz vidim ako ma zase doje.. bikeri s umeleckym citenim :)

0 0
    • Manas  

Trochu archeologie … nevite nekdo kde koupit pruhlednou (nebo cervenou :-) ) ochrannou folii? idealne trochu vetsi plochu at to muzu prikrejt pred bowdenama.

0 0
    • funkatron  

ja mam 3M folie na aute a bike v aute mi to chrani celkom fajn

:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.