• Martas

Jezdil někdo tento plášt?Zkušenosti s ním,je vhodný do bahna ,na marathon?

0 0
    • Lister  

Teď trochu teoreticky, nejezdím tenhle, ale jezdil jsem něco podobného a ten byl sice držák, ale měl fakt děsnej odpor, ale možná to má Hutchinson vychytaný. Na maratony a občasný bahno bych asi zkusil raději Bulldoga, přijde mi univerzálnější, už jsou jedny na cestě ke mě domů a moc se na ně těším.

0 0
      • Martas  

Taky mám zálusk na Bulldoga,ale zaujala mě i Barracuda,tak nevím.Nikdo to tady nejezdil?

0 0
    • Pekáček  

Ten co je obrázku mi příjde poněkud použitej a ojetej, nebo je to pokus o semislick s výraznýma bočníma výstupkama? Nějak ho nemůžu zařadit.

0 0
    • SavaH  

to co je na obrazku neni barakuda. Barakuda je spis sjezdovej plast. Buldok? Do bahna? To jo, ale na kterym zavodu budes mit celou dobu bahno? V bahne se ti pojede fajn, ale pak to nebudes mit lehky.

0 0
    • SavaH  

To je piranha ;o) konzultovala jsem to s vlastnima zasobama a webem;o) tires.hutchin­son.fr/fr/velo/ac­cueil.htm

jinak barakuda vypada jinak – vis fotecka

0 0
    • Martas  

Ktery plášt podle vás je od Hutchinsona je nejuniversálněj­ší,nebo vůbec třeba od jiného výrobce?Nezáleží jestli drát nebo kevlar,váha ani cena.

0 0
      • Siddha  

hehe to je ale pitoma otazka ;) jak pro koho univerzalni. zeptej se sjezdare a pak XC chrta, (nebo silnicky ;)) co je podle nich takovej univerzalni plast…

0 0
    • MartinXC  

Vzorek a hlavne boční výstupky vypadají jako Octopus – sjezdový plášť. Na maratony jedině pro ty, kdo si dobrovolně dávají handicap…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.