• Seadat

    Pic Bikeri mate nekdo naky zkusenosti s Pythonama? Premyslim o koupi tak mi poradte!

    0 0
    • BB  

      vozil jsem tubeless a zkusenost nic moc. (1) nachylne k defektu. (2) na prednim spatne vede, dostaval jsem casto smyk na predni (mozna moje chyba). (3) kolo bylo takove line. Pozitivni bylo: (1) dost vydrzely nez se sjely. (2) pohodli, pohodli a zase pohodli. Vozil jsem je na 40 PSI a pripadal jsem si jako na fullu.

      0 0
    • Cryzyy  

      vozim je a zkusenost dobry. (1) od doby co je vozim nezmam defekty (prorazeni). (2) co nesjedu na Pythonech uz neni XC teren – no nekdy to chce trochu opatrneji a pomaleji, ale + – to souhlasi (3) dobre se odvaluji. Negativa (1) rychle se sjede do nefunkcniho stavu (max 2k km tak aby fungoval jak ma) (2) je nachylnej na proriznuti, takze neni do ostrejch kamenu.

      No a ted si vyber :)

      0 0
    • Seadat  

      Znate naky plaste spise na sucho obcas to blaticko, proste neco osvedcenyho ja sem tutu sezonu vozil Michelin WindGripper a vcelku v poho ale kdyz namoklo tak sem klouzal-a jak!!!!

      0 0
    • Pekáček  

      Vozil jsem žlutý Goldy, vydržely vše. Loni zlatý, rychle se sjížděly (přilnavější směs). Nikdy jsem je neprorazil (ale z kopce se bojím), přední jsem říznul na dezénu o něco hodně ostrého. Letos jezdím Air Lighty, nesjíždí se tak rychle, zjara jsem jeden škrábl na boku a měl dva defekty (ne průrazy) a od tý doby nic (?uk ?uk). U Pythonů se mi líbí hlavně pohodlí, pohodlnější pláš? jsem nejezdil. Ale jsou určený na sucho a dost lidí nadává na chování pláště na předním kole. Já si dávám na mokro dopředu jinej, ale jinak u Pythonů zatím zůstanu.

      0 0
      • pitelboy  

        chvili sem je vozil a staly za hovno. Nachylny na defekt, ve sjezdech nedrzeli, a blbe se nazouvaly na rafok !

        0 0
        • Pekáček  

          Jseš si jistej, žes neudělal hrubku i v nicku? Pythony někdo vychvaluje a někdo odsuzuje, jsou to lehký, velkoobjemový pláště a tak nemůžeš čekat že vydrží všechno. Není to pláš? na divočárny (že, Tinku?) ale je bezkonkurenčně pohodlný. Zeptej se na ně Vény Hornycha, nedá na ně dopustit. Na tvůj styl jízdy se poohlídni po jiných, sice nebudou tak rychlý, ale vydrží ti. Já zatím našel za Pythony náhradu jen v Maxxisech Larsem TT a MiMo 2.00", jsou ale podstatně těžší. Nový Kendy 2.00" zas o dost dražší.

          0 0
          • pitelboy  

            sak ja uz je nevozim a asi uz nikdy nebudu…

            0 0
          • TinkTink  

            Jo jo…proste jsou to plaste pro jistou skupinu lidi – vlastne vsechny Hutchinsony…ja si dal dozadu Scorpiona a stacilo 100km a uz je nariznutej :))…

            0 0
        • TinkTink  

          Akorat s tim rafkem nesouhlasim…bud jsi mel spatnej kus nebo nevim – vsude kam jsem jakykoli hutciky nazouval, tak sli krasne rukou…

          0 0
          • Pekáček  

            Já taky, přestal jsem vozit montpáky.

            0 0
            • TinkTink  

              To jste vy HONICI…gramu, co? :))

              0 0
              • Pekáček  

                To víš, když vozíš víc jak dvoukilovou vidli a rám z nezeslabovaných trubek, musíš to někde nahnat. Právě ta monpáka je klíčová věc, pokud si vozil dvě, ušetříš ještě víc! :oD

                0 0
          • pitelboy  

            promin, ja se asi spatne vyjadril. Byly tak volny, ze z toho rafku padaly. Takze sem ho nasadil na strane jedny a na druhy spadnul…

            0 0
            • TinkTink  

              tak ted premyslim, kde jsi nechal mozek…no to je fuk :)

              K tomu volny – staci trocha zrucnosti a obuje se v pohode.

              0 0
        • Axazel  

          No nediv se že stály za hovno když si je měl sjetý a popraskaný. To si ty pláště musíš taky někdy koupit a ne je pořád tahat z popelnic a nebo čekat až Ti někdo dá ty sví sjetý!!! Pythony jsou dobrý pláště!!!

          0 0
          • pitelboy  

            nee ! ne pro me

            0 0
          • prodi  

            souhlasím. Ve verzi AirLight naprostá spokojenost.

            0 0
            • kovar  

              neouhlasím. Naprostá nespokojenost, jak s odolností, tak s jízdními vlastnostmi.

              0 0
              • pitelboy  

                kovari si muj clovek !

                0 0
              • Pekáček  

                Jak psal Tink: proste jsou to pláště pro jistou skupinu lidí. A pro jiný zase ne. Tím tě ale, Kováři, nechci házet do jednoho pytle s Pitelboyem, protože by se tě to mohlo dotknout :))

                0 0
                • TinkTink  

                  To je dobre, ze ho tam nehazis, protoze Kovar:

                  1. vzdy odpovida tam kam chce
                  2. ma mozek
                  3. ten mozek i pouziva
                  4. by jsi hodil Marzocchistu do pytle s Manitouistou…to by nebylo moc pekny :)
                  0 0
                  • enjoy  

                    vsechno souhlas.ma mozek,pouziva ho.ale jak?:-).jakmile se nekde zjevi slovo python tak nesmi chybet kovar se svoji hlaskou uplne mimo misu,ze python je uplne k nicemu:-).

                    0 0
    • jonti  

      mne nejako nesadli, sice placi ze su velmi pohodlne na vahu aku maju, ale nie je to ziadne zihadlo na xc a ani prilis spolahlive nie su lebo na kamenoch sa relativne casto prerezu. Niekedy az zazracne podrzali. Vzadu mam zas taky divny pocit z toho ohybania vzoru, niet nad semislick na sucho! Cely bike mi s nimi pripada ako taky lahky traktor :) Mal som len airlight.

      0 0
      • Pekáček  

        No já už si neumím představit jízdu na nějakých 1,9" pláštích. Vypadá to, že se vrací doba tlustých gum. Mylím, že se svou hmotností a valivým odporem to docela žihadla jsou, co se týče ohýbání vzorku, tak to jsem zaregistroval jen na asfaltu při jízdě do kopce ze sedla.

        0 0
        • jonti  

          skus michelin jet s alebo irc mythosXC slick a uvidis ten rozdiel, postavit sa do pedalov a dupat. Ked je sucho tak su pre mna lepsie semislicky. Na vacsine maratonov sa ide vela po asfalte alebo hladkej hline, a ak je mokro tak ani tie pythony nie su ono.

          0 0
    • Daf  

      Na sucho jsou to skvele plaste. Jedou jako slicky a pritom kdyz nejsou sjete i dobre brzdi. S ohybanim vzorku na asfaltu nemam problem. Myslim si ze tady je naopak python dost dobrej diky nizkemu vzorku. Zase ale na sotoline v naklonu moc nedrzi a clovek musi byt opatrnejsi. No ale Pythony 05 maji vyssi bocni vzorek, takze to mozna pomuze.

      0 0
      • Peslezedirou  

        Já je vozím u Pythony a můžu je jen doporučit, akorát musíš sám vědět na co je chceš vozit a jakým stylem jezdíš. Pokud nejezdíš moc technicky čistě a brzdíš smykem před každou zatáčkou, tak zvol něco jiného. Mě osobně vyhovují, pač mám rád pohodlí a to, že nemají agresivní vzorek mi nevadí. Co je na nich ještě fajn je poměr záběr versus valivý odpor. Jen je člověk na předím kole nesmí moc podhustit, jsou pak docela zrádné. Nevím jak to nazvat, ale přes výšku pláště se můžou jakoby „žmoulnout“ stalo se mi to párkrát v kopci na asfaltu při jízdě ze sedla.......jak říkám mě tyhle pláště prostě sedly.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.