• Heike

    Zdravím, uvažuju o této kombinaci a nikde jsem to tu nenašel (červené verze – Python Tubeless ready NG 26×2.0 + Toro TR Hard Skin 26×2.15 dopředu), vozíte to někdo? Mám hardtail, nechci měnit, jezdím všude, marastu se vyhýbám. Dost mě láká ta barva – na zelený bike. Dost mě straší ta váha. Bude to bez duší – krev a mlíko. Teď mám Šváby RR + NN 2.1 kevlar. Návrhům na alternativy (v podobném stylu jako tyto dvě uvedené kombinace) se možná bránit budu, možná ne, podle vašich cenných rad. Jo a chtěl bych něco balónovitějšího, než teď.Dík

    0 0
    • Heike  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • micinka  

      Pythony jsem kdysi jezdil hodne, i v predu. Ale myslim, ze existuji lehci alternativy, vzadu takove rozdily nepoznam, takze je pro me vaha prednejsi. A dopredu bych ho uz nechtel. Uvazuju pouze na zimni bike, kde se jezdi spis po cestach nez v terenu.

      Cervene jsem objednal pred rokem z kupkola, ale nesly nasadit na rafek (Tune), patka byla mala, ze ani dve montpaky nepomohly, tak jsem vratil. Ta cervena je drsna, k zelene to bude vypadat desive :)

      0 0
      • Heike  

        Jj, díky, dopředu ho určitě nedám, tam asi půjde ten Toro. Ty malé patky uz jsem tu někde četl, dám si na to pozor, případně vrátím. Už jsem při závodě při nezalepeném defektu mlíkem dával duši – sundat a hl. nandat to musí jít snadno. Ráfky mám Fulcrum RM 3, tak uvidíme. Já té červené asi neodolám.Odolnější boky se navíc hodí.

        0 0
        • borda  

          Pokud nejezdis v marastu, mela by stacit kombinace python + cobra. Ale nevim, jestli cobru delaj v te verzi s cervenyma bokama.

          0 0
          • Heike  

            To by asi šlo, měla by být širší a rychlejší (Cobra). V červené právě asi jen Python a Toro, ale může být zadní červený a vepředu černý, i když jsem slyšel, že design jezdí…tak abych na to nedoplatil.

            0 0
            • Turbo  

              Kobra mě přijde, že ustřeluje do zatáček. V porovnání třeba s Rubena scylla je na tom hůř. Kobra víc vydrží a navíc ta cena…

              0 0
              • Heike  

                Rubeny 2 x Scylla 26×2.25 je moje záložní varianta. Balóny a oželení červené barvy.

                0 0
                • Turbo  

                  Jo a mě ty rubeny po cca roce začaly docela hustě jakoby puchřet – praskat na povrchu. Takže na rok ok, jinak spíš nebrat.

                  0 0
    • Turbo  

      Přidám se sem dotazem, jde vozit jako bezdušovou variantu s mlíkem i normální modely? (air light, NG a pod) Zalepí to mlíko dostatečně, nebo je to blbost a bude mi to bokama utíkat? Vozím tlaky okolo 1,6–2 bar

      0 0
      • Turbo  

        Jsem spokojenej uživatel cobry tubeless 2,1 ale ta se už nedá sehnat.

        0 0
      • Heike  

        Airlighty jako bezdušáky nee, viz pdf:

        /…TCHINSON.pdf

        0 0
        • Turbo  

          To jsem četl, možná by to mlíko zalepilo. Chtělo by to někoho, kdo to zkusil :-) Ale dík za odpověď.

          Co jinýho tedy?

          Schwalbe nechci. Rubeny už taky ne, tak jaký tubeless tedy mám zkusit? Váhově tak do 600g rozměr 26× 2.0 – 2.1.

          0 0
          • Heike  

            Tak já mám zálohu pro sichr Contíky. Ale co je máme doma, tak pozoruju, že jsou náchylný na prožíznutí boků (u nás X-King a Mountain King několikrát – mlíko pak nepomůže)(ty neProtection) a Protection zase protékají bočnice a bylo docela namáhavý to mlíkem napoprvé ucpat.

            0 0
            • Turbo  

              Co by jsi tedy doporučil na předek jako bezduše? Takovej střední vzorek cca 2.0–2.1 beru na kupkole nebo bikesport.

              Díky za tip

              0 0
              • Heike  

                Dost záleží co a kde jezdíš vepředu mám zkuš. s Specialized Fastrek – dobrý, rychlý, pak maxxis crossmark – s těma sem byl docela spokojenej taky (hůř se to čistilo). No a dost mně sedělo Schwalbe NN otočený napředek- ale to ty nechceš, škoda. Já chci právě teĎ místo NN zkusit něco jinýho jen ze zvědavosti, jinak mně to sedí.

                0 0
      • Carloss  

        air light jako bezduš nebrat!!! dvakrát mi střelila z ráfku

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.