Geax Mezcal ci Saguro vs Hutchinson Python

4 nepřečtené
  • Vlada

    Nemate nekdo zkusenosti s plastema v nadpise? Jde mi o to koupit pritelkyni rychly plast na asfalt, ktery bude fungovat i v terenu. Prijde mi, ze na pohled ma Geax lepe resene strany, ze by mely v terenu ty plaste fungovat lepe nez Python. Vahove a cenove to je pomalu prast jako uhod, tak bych se rad rozhodl podle pripadnych necich zkusenosti. Diky za rady!

    0 0
    • yakub  

      Geax Mezcal jsem jezdil dva roky a byly to parádní pláště na asfalt a do lehčího terénu, tj. spíš tvrdej a suchej podklad, než nějaký to blátíčko a mokro, tam se mu zas tolik nelíbilo… Hlavní nevýhodu bych viděl v tom, že se poměrně rychle sjíždí a jakmile zmizí už tak nízký vzorek, tak moc nedrží, rychle jde do smyku, hrabe atd… Ale pravda, že já mu dával dost zabrat, nevim jak moc to bude hrotit tvá přítelkyně… Pythony jezdim teď, jsou asi víc univerzální, ale na asfaltu určitě pomalejší. Snad ti to trochu pomůže…;)

      0 0
    • navikin  

      Mezcaly 2.1 jezdím teď v TNT verzi. A má zkušenost: na tvrdým povrchu jezdí nádherně, hrany v zatáčkách i v měkčím podrží velmi dobře. Pythony jsem jezdil kdysi a na tvrém povrchu to bylo podobné, v zatáčkách a při traverzech svahu se mi jevily mnohem horší. Mne tehdy Pythony oslovily hlavně pohodlím (ale to bylo spíš dáno rozměrem, protože jsem před nimi jezdil hlavně 1,9"), problém jsem s nimi měl hlavně kvůli jejich ochotě prokluzovat při delším intenzivnějším brzdění po ráfku a trhat tak duším ventilky. Nuceně teda šly z kola ještě před ojetím vzorku (ale určitě by nedržel víc než ten Geax).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.