• Sun

Jezdíte někdo tuhle pneu?Jde mi o air light,drát,2,00­.Podle výrobce by to měla být nejuniverzálnější z hutchinsonů.Taky by mě zajímalo jak rychle ubývá.Teď jezdím na mosquitu a vzorek mizí před očima.

0 0
    • JMT  

stacilo jednou, universalni vetsinou znamena na hovno…

0 0
      • Lister  

Tak já na žádných jiných než těch no hovno ani nejezdím.

0 0
    • Daf  

Me mnohem univerzalnejsi prijde spis novej Buldog.

0 0
    • Lister  

Hele a co Buldog. Hledám něco k Ralfíkům na jarní a podzimní ježdění. Tedy spíš něco do vlhkého měkkého terénu, ne pláš? do totálního marastu aby to zase i trochu jelo.

0 0
      • JMT  

ja sem loni vozil ralfy letos mam zatim bulldog, oba mi pridou dost dobry, ralf vic xc. bulldog vic enduro…

0 0
        • Lister  

Tak proč si psal že univerzální plášt je na hovno. RR je zrvona jeden z nejlepších univerzálů co znám :-)

0 0
          • JMT  

rr je super plast na xc ale ze by mi prisel universalni, to teda ne. Jeho pole pusobnosti rozhodne neni v nakejch mokrejch brutal sjezdech, universalni plast neexistuje… (muj nazor)

0 0
            • Máca  

Taky bych se přidal RR – je slušnej na suchu(jsou ale i rychlejší pláště a nejsou to semisicky) pokud ho máš trochu nafouklej tak je to v blatě naprostá tragédie (a toho blata nemusí být ani nijak extra moc). Takže není až tak univerzální.

0 0
    • Honzas  

jezdil jsem, viz. recenze. jinak zadni po cca. dvou tisicich km skoro bez vzorku uprostřed, predni docela v pohode, jeste jeden podzim/zima urcite zvladne.

0 0
    • climber  

Měl jsem je a šli do kontejneru.

0 0
      • Sun  

Po 2000km bez vzorku,to se mi taky moc nelíbí.Asi půjdu do něčeho jinýho.Dík.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.