• Q

Na B-F je spousta zvěstí o prasklejch rámech a to hlavně značek AUTHOR, SUPERIOR, KELLY`S… A to ke všemu stylem: „jsem slyšel od kamaradá co má známého, který povídal…“ Ale nikde žádná věrohodná fotka. De mě o prostou věc. Pokud se vám něco podobného přihodilo, tak sem vložte foto, stručněj popis jak se to stalo a samozřejmě značku kola-rámu. Sám mám rám Author Vision 04 + vlastní volbu komponentů a vidlice, vážím 85kg a vůbec nejezdím opatrně. Doposud sem nadmíru spokojenej.

0 0
    • Lance  

muzu te uklidnit, kamos kamose meho kamose slysel od sveho kamose, ze mu rikal kamos kamose ze mu prasklo i GT, takze nejen ty tri co tam mas praskaj

0 0
      • Q  

Ty tři sou uvedený jako nejčastěji zde na B-F jmenovaný. Těžko vypsat všechny značky, tak proto za těma třema sou ty tečky.;-)

0 0
    • Meesha  

ok, zacnu :-) Trek Fuel – prasknul ve svaru horni a sedlovy trubky. Moje chyba – moc vytazena sedlovka. Pak este praskla zadni stavba. Kdy, kde a proc nevim. Zjistil sem to az doma. Fotky nemam:

0 0
      • Haryk  

Jestli se můžu zeptat, jak se prodejce postavil k reklamaci?Dík.

0 0
        • Meesha  

ram v poho a zadni stavba byla uz delsi dobu po zaruce, taze tu sem kupoval, nicmene i s tim spokojenost velka hlavne kvuli jednani a nakonec i cene :-) S Trekem (celym koncernem) si myslim, ze sou reklamace v pohode. Teda neznam nikoho, kdo by mel s nima nejakej problem.

0 0
    • Extremist  

Nevim jak se to stalo, ale ram na fotce je evidentne praskly.

0 0
    • Daf  

Praskla mi patka v miste kde se uchycuje hak prehazky na GT Zaskar. Nejspis to prasklo unavou, ponevadz za 4.5 roku mel najeto hodne.

0 0
    • fousac  

kdo si to ma vsechno pamatovat..

ale zkusim to.. moje prace: merida big.air 2004, vrchni ramova trubka vejpul, viz foto, to bylo zatim napraskly..

merida big.air 2001, rupla ve svaru sedlovy a horni ramovy trubky

rock machine adrenalin 5000 – vytrzenej domecek vahadla z ramu..

a videl sem (na vlastni oci) nejaky ulamany zadni savle na authoru, giantu, meridach…

tu a tam neco praskne..

0 0
      • wroum  

obcas zahlidnu u kamose v praci hromadku s reklamovanejma prasklejma ramama a muzu rict ze praska UPLNE vsechno. jenom to procento zrusenejch kanonu me trochu prekvapilo :-)

0 0
    • Lance  

www.bike-forum.cz/…/big/698.jpg jak to je vyznaceno tou cervenou, author

0 0
    • Marry  

Praskl mi Author Vision (03…myslim)…praskla mi…zadni „savle“..nevim jak se to jmenuje…proste ta trubka kolem ktery je retez…akorad leva. Nevim jak se to stalu ale myslim ze to bude z beskyd tour…jinak nevazim ani 60kg tak vahou to asi nebude :).....fotku snad taky mam… jo tady marry.wz.cz/Prdla%20­savle.jpg

0 0
    • rasto  

moje osobni chyba www.bike-forum.cz/…9/forum.html#… (fotky najdes u mych prispevku)

0 0
    • goofy  

Author Kinetic 2001?. Praskl mi u objimky sedlove trubky (viz nakres Lance). Ale u techto ocelacu to bylo caste. To se Authorovi trosku nevyvedlo…

0 0
    • kesu  

me prskla 4× merida big air,pravda abych tomu nekrivdil jednou se ohla.prikladam fotku jen posledni kde jeste o nic nejde u predchozich to doslo dal.Jen podotykam ze dve mi praskly tak jak je na fotce a treti jinde

0 0
    • T215  

Víš proč se mluví jen o Author, Superior a Kellys, protože jsou to nejprodávanější značky. Když praskne např. 0,2% rámů, tak z prodeje např. 40.000ks je to cca 80ks, které se na netu zviditelní více než např. 1% z 1000ks značky, která se moc neprodává.

0 0
    • Siddha  

proste prasknout muze cokoli. me praskl ram taky.

0 0
    • jecnak  

Archivni Fort – u upinaku sedlove trubky.

Fuji Suncrest 2002 – spoj monostay vzpery a hornich savli zadni vidle.

0 0
      • Vilém  

Stejny Fuji jsme minulej tyden rozebirali jednomu zakaznikovi.Praskla mu hlavova trubka na obou stranach,kolmo na smer jizdy,u spodni misky.Ten zakaznik je spis turista nez nejakej dravec.

0 0
    • micro  

www.bike-forum.cz/…ponenty.html?… Author Traction 05 ,i kdyz to sem si udelal sám :-)) ale naprasknul mi i na horni trubce tesne za svarem s hlavovou trubkou.. klidne to nafotim a dam to sem..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.