• dvsole

    Letos na Vánoce jsem si koupil Meridu Matts Special Edidion V, bohužel jsem ještě neměl možnost ji pořádně vyzkoušet, tak jsem se chtěl optat někoho, kdo tento typ má, jak se s ním spokojen a na co si dát popř. pozor atd. Díky moc!

    0 0
    • Fody  

      Tiež som si kupil takýto bike mesiac pred Vianocami a zatial som s nim spokojný. Je to sice ešte o zvykaní si na nové jazdné vlastnosti, tie dobré a možno aj na tie horšie. Trošku ma zlostia brzdy, ich brzdné vlastnosti ale pripisujem to málo najazdeným km. Originál penové rúčky, ktoré tam sú, sú dosť o ničom. Točia sa na riadidlách a rýchlo sa vyšuchávajú.

      0 0
    • Vladim73  

      Já si ji koupil k vánocům loni, akorát v diskové verzi a jsem moooc spokojenej. Naprosto mi vyhovuje geometrie rámu. Nejsem na tom tak nataženej a zvýšilo to můj subjektivní pocit lepšího ovládání ve sjezdech. S tím přišlo i zvýšení rychlosti. Totálně ne houby jsou ty pěnový ručky, ale ty jsem brzy vyměnil. A pak sem ještě nebyl spokojenej s řetězem. I když nejsem žadnej dříč na nejtěžších převodech, tak mi řetěz vydržel jenom 600Km. Teď tam mám SRAMáckej a sem spokojenej. Kolu nemám co vytknout, akorát že se špatně shání originální pláště a já sem s maxissama spokojenej. JO, taky sem vyměnil sedlo,ale to byl jen můj pocit zbytečné tvrdosti. Takže MERIDĚ zdar

      0 0
    • stream  

      Jezdím ji v diskové verzi. Od dubna loňského roku do konce sezóny 6 kkm. Měnil jsem gripy (WTB), sedlo (WTB Rocket V Race), sedlovku a samozřejmě spotřebák (pláště, bowdeny, řetěz – používám Connex). Sedlovka mě pěkně potrápila – měsíc se mi nepodařilo najít zdroj skřípavých zvuků při jízdě až jsem zjistil, že horní část sedlovky je uvolněná v místě zalisování do trubky. Vyřešil jsem koupí sedlovky z jednoho kusu. Jinak spokojenost.

      0 0
    • goofy  

      Nemyslis, ze se ptas trosku pozde? A proto to tu radeji napis minimalne petkrat…

      0 0
    • miťo  

      Vozím ten rám na bahňáku a jsem spokojenej.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.