• mike01

Dneska jsem pod odbornym dohledem manzelky uklizel a vyhrabal stare cisla peletonu z 93 a katalogy HT z tehoz roku. Docela me prekvapila vaha kol v katalogu. HT EQUIPE R2 9,5 (i s odpruzenou vidli). Kliky ATTAK CNC Lite 365g. Hydraulicke kotoucovky HPS (jsem ani nevedel , ze tenkrat uz existovaly hydry na kolo) Bylo to zajimave si precist stare recenze i nazory s tak dlouhym odstupem. Mate nekdo nejaky podobny stary cteni?

0 0
    • enjoy  

zverejni to ty provokatere:-)

0 0
    • mspalek  

No Peleton jsem odebíral jako předplatitel už od prvního čísla až někdy do 1999. Prvních několik ročníků mám svázaných, ke konci už jsem to nechal volně. Máš pravdu s odstupem let je to zajímavý porovnání. Zrovna tak jsem nedávno našel první vydání knížky „Horská kola od A do Z“. Ta vyšla snad někdy 1990 nebo 1991. Ani se nechce věřit, že ty kola takhle vypadaly.

0 0
    • MARIN  

Oni vseobecne ty Equipe byli lehoucky ale taky hoodne praskaly a ocelovy ramy prorezly okolo svaru.

0 0
      • MARIN  

Ale jinak (hlavne v zime) se rad hrabu ve starych cislech Pelotonu,Vela,Bi­keBuletin,Cyklo­servis,… a clovek narazi na par perlicek

0 0
    • wroum  

mam Svet Motoru z roku asi 1980 a je tam doslovny prepis rozhovorů straznika VB s mnoha pachateli prestupků po zastaveni organem (jizda na cervenou) a je to nehoraznej narez :-)

0 0
      • fousek  

Ja mam nekde recenzi na Trabanta ze svetu motoru asi z roku 1974:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.