• lith

Zdravím ve spolek,potřeboval bych radu k Juicy 7 a taky k Fox F80RLT. Takže k těm Juicy:občas se mi stane na zadní brzdě,že když lehce přibrzdím,tak mi to chytne vibrace a je to dost cítit. V podstatě to rozvibruje celý kolo. Jde s tím něco dělat?? A k Foxu mám dotaz,jak moc by mělo těsnění propouštět olej,kterej promazává kluzáky. Nechává mi to na konci zdvihu kroužek oleje s prachem.

0 0
    • Pebe  

Mě to dělá zadní Juicy 5 taky :-(

0 0
    • JMT  

dokonale zacistit dosedaci plochy (to ale diky spec. podlozkam nepomuze) este me napadlo vzit lehce desky smirkem… co se tyce vidle, trak mi to vanilka dela taky, to bych neresil (jesli to nevytejka) ale mastny krouzek s bordelem je normal…

0 0
      • lith  

jo a když máš Fox,tak mě zajímá jestli vyděláváš to těsnění jak píšou v manuálu a čistíš to.....mě to totiž moc nejde

0 0
    • muffin  

tie vibracie su casty problem jucyn, vid mtbr. Vinou su zrejme polygon. kotuce. Ludia to riesia tak, ze vymenia kotuce za kruhove, a je po probleme.

0 0
      • Pá-dlista1  

A jeste paky, trmeny, vedeni a desticky a je hotovo :)

0 0
        • cabbage  

a za co?

0 0
          • Gatier  

Za vecka? Pomahala specialna vazelina pod dosticky. Tusim medenna? Samozrejme vsetko dotiahnut, ocistit tie plochy a skusit druhy kotuc. Aspon pozicat.

0 0
      • lith  

no jo ale přední je ok…

0 0
        • Pebe  

Přední mám taky OK. Někdo tady psal, že to dělaj rámy Merida bez výztuhy mezi zadníma vzpěrama (můj případ). Co máš za rám a kolikátku kotouč?

0 0
          • lith  

no je to Mongoose Meteore Team.....a vzpěra tam není…

0 0
        • la-da  

Uchyt predni brzdy ma asi jinou tuhost tak se nerozvibrovava.

0 0
          • Pá-dlista1  

V tom nehraje roli jen samotna brzda nebo jen jeji uchyt… viz. prispevek vyse „absence vyztuhy vzper zadni vidlice“. Ale i kdyby se to tykalo jen uchyceni, tak to muze mit racionalni duvod v delsim (vetsim) adapteru u zadni brzdy (pri stejne velikem kotouci).

0 0
    • Pebe  

Moje patka http://www.cykloshop.cz/…mi/img12.jpg a nové patky na Meridě http://www.cykl.cz/…avy/mer1.jpg

0 0
      • faba  

Kamarád měl tu první patku na Meridě a hrůza. Po reklamaci ta druhá a pohoda :-)

0 0
    • Pospa  

Taky mi vybrovala přední brzda Juicy 7, dal jsem normální kotouč a je po vibracích, fakt je to tym kotoučem.

0 0
    • croscountry  

Naš?astie mne to nerobí, ale čítal som na sl. nete, že je to tým polygónovým kotúčom. Ak sa vymení malo by by? po probléme.

0 0
    •  

Ticho! Všechny vás zabiju!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.