• kralovek

    Prosim vas nevite nekdo jaky je rozdil mezi S725 (Tour edition) a S725X (karbon)?

    Tour stoji 299€, zatimco karbon 350. Tech 1500 mi prijde docela rozdil, ale zasez bych se nerad pripravil o nakou zajimavou funkci. Diky

    0 0
    • Mamutt  

      S725× je především krásnější. Pak má také trochu odlišný IR port, takže komunikuje i s nějakou Nokií (Tuším 3410???), která by zas měla mít v sobě JAVU na grafy a vyhodnocení záznamu. Tu jsem si k tomu ale už nekoupil, mně učaroval design :o) Kdybys chtěl něco víc k tomuhle modelu, ptej se, nebo po mailu. L.

      0 0
      • kralovek  

        dik za odpoved. Jestli je ta komunikace s nokii opravdu jediny rozdil, tak bych ten karbon design klidne ozelel … beztak mi tam nema s cim ladit :o) Jses si jisty ze to je jen o te nokii? Je mozne prenaset data mezi 725 a PDAckem?

        Diky

        0 0
        • Mamutt  

          Na přenášení dat pozor. Polary jsou kompatibilní jen se svým vlastním interface, a to vždy jen s určitým typem :o) je v tom maglajz. Zkoušel jsem 725X s různými notebooky a ani si neškrtly. Interface pak zase nepracuje s jinými IR zařízeními – bere jen ty hodinky. V Allsystemu (dovozce) mi řekli, že je to použitím odlišného přenosového protokolu, v důsledku čehož jsou Polary kompatibilní jen samy se sebou. Liší se i kompatibilita jednotlivých řad, protože na nich pracovaly odlišné vývojové skupiny (Polar jako celek nemá jeden standard). Tak například řada AXN by právě s notebookem pracovat měla, ale nerozumí si tedy s žádným z originálních interface Polar :o) Jediné, co z toho pro tebe plyne je zakoupení příslušného interface spolu s hodinkami (cca 1000Kč, musel bych hledat papíry pro přesné číslo).

          0 0
          • goood  

            Ja mam S725 a k tomu jsem si koupil http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?… funguje to bez problemu

            0 0
            • kralovek  

              co kecas, ty mas prece S725X, ne? Zkousel jsi to pripojit k notebooku?

              A zkousel to nekdo k tomu PDAcku?

              0 0
              • goood  

                Ja nikde zadny X nevidel, mam proste tenhle model: http://polar.prodejce.cz/…lars725.html Ale je fakt, ze na strankach vyrobce tam maji i to X, je v tom peknej bordel. Jinak jsem notebook nezkousel, ale klidne to zkusim a dam ti vedet.

                0 0
              • jecnak  

                Kecas ty, kdyz uz musis pouzivat tenhle vyraz. Problem je spis mezi zidli a PC. Mne komunikace fungovala na nekolika notesech a nekolika rznych infracich v USB. Jediny co mi na tom Polaru prijde blby je, ze ta JAVA aplikace neni schopna fachcit i na jinejch telefounech od Nokie.

                0 0
                • mars  

                  cyklisticke Polary (.., 710, 720, 725) nefunguju s uplne kazdym infrakom. napr. s inrakom, ktory som kupil mi nefungoval. neskor som nasiel na stranke jeho vyrobcu vo FAQ, ze ‚…There is a timing issue with Polar…‘. s originalnym intefejsom aj s notebookom funguje bez problemov.

                  0 0
          • BUBU  

            No ja mám taky S-725 a k tomu obyčejný externí infraport a je to bez problémů.

            0 0
          • jonti  

            No nevim, mam Polar S725X a notebook Lenovo Thinkpad Z60 a komunikuje to bez problemu.

            0 0
    • JIRA  

      Tour edition je starý model. Do Čech se oficielně nikdy nedovážel. Ten originál POLAR infra mě stál okolo 900.

      0 0
      • Ricci  

        Vyhodene prachy,funguje to s vacsinou beznych IRDA portov…

        0 0
    • mAk  

      To by mě taky zajímalo, nějak sem nedohledal specifikace modelu bez X ale tuším že k tomu Xku se dá dokoupit sensor na měření vzdálenosti při běhu a funkce by měli jet, což u 725 bex X asi nepude vůbec?! (to samý 625, akorát ten je v základu běžeckej + možnost dokoupení cyklo snímačů=doplnění cyklo fcí). Ale esli to tak de i u bezX tak to je fajn,mám ho objednanej.

      0 0
      • JIRA  

        Ani u 725X to nejde. Je nutný koupit 625X a k němu všechno cyklopříslušenství. Tohle mi řekli u dovozce do ČR.

        0 0
    • koleso  

      ta 725 je tu: http://www.zweirad-stadler.de za 239

      0 0
    • pvacek  

      Podle mne jsou k dispozici 3 modely. A to 725, 725 Tour Edition. a 725×. Bohužel jsem taky nikde nenašel přesné rozdíly ale na krabičce u verze 725× (viděl jsem v Itálii)je nápis multisport – z toho usuzuji, že lze dokoupit běhací příslušenství a funguje to jako 625×. Verze Tour edition má opravdu jiný design, ale technické rozdíly jsem nikde nenašel. Připojení IRDA: mám model 725 dovezený z USA (samozřejmě kvůli ceně) a není problém se spojit. Používám to buď s notebookem IBM, ale i s normálním PC s WIN 98 a převodníkem USB na IRDA, který jsem koupil u T-mobilu, kde to lidi kupují pro připojení mobilu k PC. Zase trochu jiná cena, než originál Polar převodník.

      0 0
    • MARIN  

      Zkousel uz nekdo s S725 merit pri plavani? Melo by to byt vodotesny snad do 30m ale nerad bych to zkousel a hned to utopil :)

      0 0
      • jecnak  

        Lempl to zkousel a zatim mu tepak funguje. Dokonce to i v te vode meri tep jak ma, ale je treba mi poradne utahnuty hrudak.

        0 0
        • MARIN  

          Chci to zkusit jen ze zvedavosti. Zrovna jsem nekde cetl ze je celkem obtizne se pri plavani dostat na vyssi TF a me pripada ze tepu dooost.

          0 0
          • jecnak  

            To mi taky rikal.Pry i kdyz makal jak magor, tak se pres 180 nedostal. Rekl bych, ze to ale muze souviset s tim, ze plavani neni sport, na ktery ma vetsina bikeru dostatecne svaly, tedy srdce nepotrebuje zasobovat takovy objem svalstva. Ale je to jen moje domnenka.

            0 0
          • Gatier  

            to by malo byt normal.. ja tiez, ked si to uz dost davam, tak idem na nejakych 160.. a pritom nie je problem na biku cez 180..

            0 0
            • ehvie  

              Pri plavani je to tak, pretoze okrem toho ze pravdepodobne zapajas menej svalovych skupin ako napr. pri behu tak hlavne si v horizontalnej polohe, co sposobuje mensiu namahu a teda mensiu TF. Plavci napriklad medzi jednotlivymi pretekmi relaxuju zasadne vleze aby si stihli poriadne „orazit“.

              0 0
              • Gatier  

                ja relaxujem tiez nalepsie v leze

                0 0
              • M@rtin  

                S tím argumentem, že se u plavání zapojuje méně svalových skupin jsi mne tedy docela pobavil. Mohl bys jsi uvést alespoň jednu, které se plavání netýká? Myslím, že mám naplaváno za život víc než leckteří najeto na kole a rozdíl v tepech jsem jaksi zrovna nezaznamenal – skoro bych řek, že až naopak. Nemám problém, se u plavání dostat na svojí cyklistickou maximálku (nemluvím o účelnosti).

                Asi děláš na kole něco špatně – zkus zlepšit techniku jízdy aby jsi nezatěžoval zbytečné svaly na kole. ;-)

                0 0
        • M@rtin  

          Potvrzuju, že to jde (625×) s utáhnutým hrudním pásem ( mám pocit, že s klasickým hrudním pásem to jde líp než s tím WearLink).

          0 0
    • Gatier  

      neviem, ci to mozem napisat sem, ale mne sa tie polary moc nepacia. preco ich robia tak obrovske?? dufam, ze pridu coskoro nove, tensie modely..

      0 0
    • Zerocool  

      Jak dlouho vám vydrží baterka v hrudním pásu a snímači kadence, začal mi blbnout přenos na kadenci, na rychlosti vypadává a z hrudního pásu nejde vůbec, tak nevím…

      jo a nemá někdo náhodou zkušenost s polarem na řídítkách a vedle toho světlo fenix LD2, když to dám na nejvyšší výkon (ne turbo), tak se mi zdá že to ruší… je to možné??

      0 0
      • Ricci  

        Pri Wind technologii som s tym problem nemal…

        Co sa pasu tyka,tak problem nemusi byt len v baterke,mne hrudny pas zacal odchadzat uz po pol roku casteho pouzivania,vymena baterky nepomohla…

        0 0
      • cubas  

        Hrudni pas mi zacal blbnout a vypadavat taky. Bylo to ale nakonec tim, jak se dostal pot na kontakty zapinani, a tam lehce zoxidoval. Musel jsem ho poradne vydrbat od ty doby bez problemu.

        Spis jsem mel problem, kdyz byla slaba baterka v hodinkach, tak se zniceho nic zresetovaly. Cas najednou na 10:00, vsechno vynulovany a aktualni zaznam (pokud nebyl ukonceny) taky v haji. S novou baterkou to je uz lepsi.

        0 0
        • Bully  

          Presne tak, taky mi blbnul prenos, pritom jsem mel docela cerstve vymenenou baterii na Polaru a schvalne jsem menil i na Wear-Linku. Ponoril jsem se do vln BF a uz se to tady probiralo- casto byvaji zoxidovane kontakty na Wear-Liku, takze cas od casu poradne oskrabat a vycistit.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.