• dieegoo

Premejslim,jestli prejit z veckovejch brzd Tekro na tyhle mechanicky kotouce… cenou sou vazne hodne zajimavy.. ale zatim sem nemel prilezitost kotouce ozkouset. Muzete mi teda nekdo pls rict, jestli si tim nejak vyraznej pomuzu co se tyce brzdneho ucinku? Ne jen teda v blate, mokru a snehu, ale i na suchu. Proste jestli to stoji za ty penize :)

0 0
    • enjoy  

bude to vypadat lip a o to u mechanickejch koutoucovek jde ne?nic jinyho me nenapada.

0 0
    • zac  

ja myslim, ze si pomuzes o dost… mam BB7 a jsou Super a i kdyby ty bb5 byli o hodne horsi tak to bude porad o hodne lepsi nez ty vecka…

0 0
      • dieegoo  

No, premejslim, jestli do toho ty 3 litry dat

0 0
        • zac  

ja myslim ze jo… ale sem linej cist ten thread jakej je rozdil mezi bb5 a bb7 takze fakt nevim, ale pokud je to jenom absenci kolecek tak budou brzdit dobre…

0 0
    • vlk  

no nevím moje v-breake tektra brzdily skvěle, Jednou z hlavních výhodou hyder pro mne je citlivost a dávkování.A to je otázka, jestli právě mechanické kotoučovky mají lepší cilivost než v-breake.Ale obecně, rozdíl bude především v tom že bez problémů zastavíš i v zimě s namrzlým ráfkem-s těmi diskovými.

0 0
    • MartinXC  

set

1. máš pocit, že ti současné brzdy nestačí ?
      2. jezdíš hodně ve sračkách, sněhu, vodě ?
      3. máš náby pro kotouče ?

if (1.or.2.=T).an­d.(3.=T): „přejít“ else: „dobře rozmyslet, bude to stát prachy a možná nebude rozdíl poznat“

:-)

0 0
    • dieegoo  

Ale 3000 za par brd i s pakama Avid se mi stejne zda dobry :/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.