• te-pe

Jezdíte někdo BLACK Super s véčky? Jak je na tom tahle vidle s tuhostí při brždění? Neroztahují se čepy brzd? Zkoušel jsem Axela a to je docela tragédie. Black by měl být tužší, ale přece jen mám trochu obavy. V historii jsem toho k tomuto tématu moc nenašel.

0 0
    • enjoy  

za jizdy nepoznas.anebo spis,u blacka bych to neresil.

0 0
    • Air  

kdyby jsi videl, jak se roztahuje Marathon 04, tak by ses asi nestacil divit :) kdyz tak tam hodis podkovu

0 0
    • Daf  

No se skarebem je to v pohode. Kdyz to srovnam se SIDem co jsem mel pred nim tak je to nastejno. Stejne za tu brzdu nikdy nevemes za jizdy tak silne, jako kdyz stojis vedle kola a testujes jak se nohy vidlice roztahujou :)

0 0
      • Air  

to urcite ne, ale myslim ze ty cepy se nezacnou rozepinat az od urcite meze, ale rozepinaji se po celou drahu tlaceni na pace, takze brzdnou ucinnost to urcite snizuje. myslim, ze by se to dalo prirovnat k propruzovani bovdenu v tom smyslu, ze se tam proste ztraci ucinnost vynalozena na pace.

0 0
      • TinkTink  

Noooo…kdyz si clovek hraje – treba se stavi na predni apod, tak za tu brzdu taha dost a je to dost citit…

0 0
        • Daf  

Ja to proste nepoznam. Nemyslim si ze by mi kolo brzdilo spatne a ani nejsem schopnej poznat rozdil v brzdeni se skareben a vidli co jsem mel driv. To co pisete je jen teorie.

0 0
          • kovar  

tak tim se ani nechval, že nepoznáš rozdíl.

0 0
          • TinkTink  

To neni teorie…ja to na vidlicich co jsem vozil, vzdycky poznal.

0 0
          • Air  

vzdyt to prece musi mit minimalne trosku houbovitejsi projev, ne? Zkousel jsi tam dat podkovu a pak ji sundat?

0 0
            • Daf  

Proc bych to ale zkousel kdyz mi to brzdi dobre. Ja s tim fakt nemam problem brzdim stale jednim prstem jako vzdy. Klidne mi ale neverte me je to jedno presvedcovat vas nebudu :)

0 0
              • kovar  

brzdění nechme stranou, to tu teď nejde:-) jedná se o pocit na páce u vidlice, jejíž čepy se hýbou jak sviňa a u vidlice, jejíž čepy se nehýbou jaxviňa. To přece musíš poznat:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.