• Durden

No sice budu vypadat jako totální lama, ale to neva. Potřebuju lehce seřídit přehazovačku a nevím jak. Když mám vzadu největší pastorek, tak mi řetěz trošku přeskakuje, jako by chtěl ještě o kus dál a při řazení na menší pastorky to pak blbne a moc se tomu nechce. Kterým šroubkem to spravím? Když jsem byl s kolem v servisu a servisák to šteloval, tak na moji otázku, jak se to dělá odpověděl, a? to radši nedělám sám a přijedu s tím tam. To mi je ale blbý jezdit tam s takovou kravinou. Tak díky za rady. Jo a je to přehazka Deore.

0 0
    • juli  

Na tele saltru jsou nad sebou dva sroubky. Lehce pritahni ten spodni. To je serizovaci sr. horniho dorazu. H. doraz se serizuje tak, ze osa nejv. pastorku se kryje s osou horni kladky voditka. A aby ti to radilo lepe dolu je potreba trochu zasroubovat napinaci sroub lanka. Bud ten co je na prehazce, nebo na pacce razeni.

0 0
    • pepa_16  

Nejlepsi je, abys sis vyzkousel co se stane kdyz povolis/utahnes lanko, utahnes/povolis dorazy. Musis si s tim pohrat abys vedel co to dela a pak to pochopis lip nez z nakyho manualu

0 0
      • Durden  

když já jel dneska do Krkonoš a neměl jsem čas na metodu pokus-omyl. Ale jinak jsem to seřídil podle rady 1. příspěvku a v pohodě

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.