• nakata

Nazdar, viete niekto vysvetlit nejake vyhody paralelogramovych prednych odpruzenych vidlic? Je celkom zaujimave, ze vsetky motorky na ploche drahy ich jazdia.. Mna nic konkretne nenapada..

0 0
    • Toams  

No parada … na plochej drahe by nejaku dvanastkilovu mrchu s 300mm zdvihu asi neuzivili … co takto mala potreba pruzenia a nizka hmotnost???

0 0
      • nakata  

To je jasne, ze 300 je vela. Nizka hmotnost a zdvih asi nebude vysadopu iba paralelogramu, nie?

0 0
        • Toams  

… tak to sa musis spytat plochodraznikov … ale ked sa pozries na tu motorku, tak je taka hnusna, ze ina vidla sa tam asi ani nehodi:-)))

0 0
          • Pá-dlista1  

A ze ty uz davno nemas nejakou paralelogramku? ;)

0 0
            • Toams  

plochodrazna lobby sa ozvala?:-) … ja som s mojou blekou spokojny, hlavne, ze je cervena!!!:-) … a co sa tyka vzhladu mojho kolesa, ja som spokojny a co si myslia ostatni, je mi wurst;-)

0 0
        • Toams  

… a Leftyna by tam asi tiez vyzerala divne:-)))

0 0
        • croscountry  

Nemajú náhodou nižšie ?ažisko? Neviem, iba tipujem.

0 0
    • tomPY  

Jeden známy mal AMP a nes?ažoval sa.Potom prešiel na Duke a až potom zistil že to vlastne ani nefungovalo.A čože, hádam ta Manitou omrzel?

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • mm  

paralelogramova vidla (USE) se narozdil od klasickych teleskopickych neponoruje pri brzdeni

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.