• Gatier

Zaujimal by ma nazor na tieto vidlice, ci ich niekto jazdite a ako ste s nimi spokojni. Kamarat ma AMP s karbonovymi nohami, hmotnost tipujem do 1,3kg. Velmi si ju pochvaluje, servis nerobi ziadny :-) Moc toho pravda nenajazdi. Pacili sa mi aj Girvin (Noleen) so Smartshockom. Videl som niekde v katalogu, ze sa este nieco take vyraba so zdvihom az okolo 200mm. Tusim G.Answer?

0 0
    • jonti  

poslednych par rokov som to nevidel. Myslim ze sa viacmenej ukazalo, ze to ma skoro vzdy horsiu funkciu ako teleskopicke vidlice. Aspon podla testov co som cital. Alebo to mali horsi marketing…

0 0
      • Meesha  

ja ji videl loni na Sport-lifu. Votec na Sendicu od Duratecu.

0 0
    • Mamutt  

German:A jsou 80mm záležitosti, moc se mi líbí, ale ta cena trhá žíly :o) Dělají teď nový kousek v karbonu, cca 950g(!!!); cena se ještě neví, ale tipoval bych cca dvojnásobek standartní verze (a ta je za smutných 900Eur :o( http://www.german-a.de)

0 0
      • Gatier  

Tak G.A. nie. Som si prave pozeral stranku. Fakt neviem, co to bolo za firmu. Ta vidlica vyzerala ako Girvin, z vnutornej strany mala odfrezovane nohy a hmotnost na tie zdvihy velmi zaujimavu.

0 0
      • lubos  

German A ? No ja nevim, po zkusenostech s tlumici na Meridu bych se tehle firme tak nejak radeji vyhnul :)

0 0
    • palkac  

nasel sem toto http://www.parafork.de/

0 0
      • Pá-dlista1  

Ale parametrama (napr vahou) me zdaleka tak neoslnujou jako cenou.

0 0
        • palkac  

ani cena nic moc :-D ale ten industrialni dizajn je bozi.ty nohy zeru…

0 0
      • MartinXC  

Vypadá to jako kus mar?ana (dle obrázků z knihy H.G.Wellse)

0 0
      • Gatier  

Si poklad!!! To su presne oni! Je to nadhera, si myslim. Cena super ale vaha som myslel, ze mensia. Nemate niekto skusenost s takymto systemom, alebo z doslechu? A som trochu sklamany s Padlistu- cakal som nieco viac. palkac: Este raz ti dakujem!!!

0 0
        • palkac  

Mno, neni zac. asi desatej odkaz v googlu po zadani parallelogram mtb fork. Ale sou fakt mooc hezky…

0 0
          • Gatier  

Tak ty si to hladal za mna? No toto… Tak to som tvojim dlznikom! Inak myslel som si, ze sa ku tomu vyjadri aj Padlista, ale asi nema skusenosti a ani nazor.(?)

0 0
            • Pá-dlista1  

Na co? Na to, ze neumis nic najit? Uz jsem si zvyknul :)

0 0
              • Gatier  

Ci si to jazdil, videl niekoho jazdit, pocul nieco o tom atd. Tam odkial pochadzas by mali byt popularne…

0 0
    • zubus  

Jazdil som AMP F3 XC, vala sa mi v garazi. Co mi najviac vadilo, bola predozadna tuhost. A bocna tiez nic extra. Citlivost bola super ( porovnavam s pruzinovym duke-om).

0 0
    • jecnak  

Ted je na e-bay tohle: http://cgi.ebay.com/…cmdZViewItem

0 0
      • Gatier  

Mame 4 dni cas :) Keby to bol karbonovy model so Smartshockom, aj by som porozmyslal. Inak som si pozeral tie Parafork na bikoch a vyzeralo to fakt divne. Strasne rad by som sa na tom previezol.

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0
    • raschi  

Něco pro sběratele kuriozit – kolo s Girvin vidlí

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • Vilém  

Sakra, mam cukani:) Girvina mam na Mrazkovi, komplet proflex by byl na zed dobrej.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • raschi  

Zase jsem narazil na jednu kuriozitu

0 0
      • kubad  

to není kuriozita, to je rarita a cenná

0 0
      • TommyP3  

Zajímavé jak se mění pohled člověka na věci. V r. 1996 jsme skládali jedno LTS a jedno STS. Tenkrát to byla nezapomenutelná událost (cela firma sla na oběd, když si pan podnikatel koupil to dražší) Dnes když vidím GT tak mám chuť ho opřít o kontejner a majiteli vysvětlit, že to byl dobrý skutek a následný zachránce bezdomovec ho bude proklinat.

0 0
      • Tomcat  

Skutečný kolo je už vzácnost páč praskaly a měli kluzna pouzdra která v prodejně ložisek člověk nekoupil. Tedy po nějaké době na vyhazov. Ikdyž PC byla kdysi k 200k. Zlatý Cannony x jednim čepem.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.