GT ID XC 2005 - praktické zkušenosti

8 nepřečtených
  • fakt hobík

O tomto systému jsem si dost přečetl v historii fóra, ale buď se mluví o starších modelech, nebo se odsuzuje bez vlastních praktických zkušeností. Chtěl bych se tedy zeptat těch, kteří vlastní kola s tímto odpružením na zkušenosti z provozu. Mně osobně se zamlouvá a nahlodávají mne jen zprávy o problémech s životností ložisek. Musím dodat, že dělám čest své přezdívce a jako opravdový hobík najedu ročně tak 3000 km, ale chci si je užít. Zatím mám klasický plovoucí střed a něco málo peněz. Dík.

0 0
    • kovar  

ódy ny to pějou ve VELU, takže bych byl dost ostražitý.

0 0
    • blue  

nejjednodussi je najit si nejakyho prodejce v tvoji blizkosti a domluvit se na zkusebni jizde v ramci akce GT Test Rider, nebo jak tomu rikaji

0 0
      • JFB  

jo, to bylo, ale jen do 30.5.05

0 0
        • hajtaj  

nejsem si jistej do kdy to bylo, ale u Hanáka v Brně to kolo ještě včera měly postavený..

Svezl sem se na tom asi před dvěma měsíci a celkem spokojenost, ale nechci to nějak soudit, neměl sem zrovna moc času a moc sem ho nepojezdil. Nevyšel mi čas jak sem si představoval. Jel sem z práce a neměl sem pumpu na tlumič a tak sem se svezl na poměrně podhuštěným.. A když vezmu vlastnosti IDčka v tom pokrouceným dojmu, tak odezva na záběr po rovině moc pěkná.. jen ve směru do prudkýho kopce sem se mohl třeba pos… ale byl sem furt na zadním, ale řek bych, že to bylo tím měkkým tlumičem, prostě uhnul..

0 0
    • Daf  

Na MTBR je hodnocen velmi dobre. Me by asi dost vadila nemoznost vozit flasky v ramu.

0 0
    • RadekB  

Byly akorát problémy s pevností pouzdra čepu zadní stavby, ale měnili to za upravené kusy. Modely 2005 už snad jsou OK. O ložiscích nic nevím, po 7000 km jsou pořád stejný.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.