"proražené" tlumeni??? - Marzocchi Mx comp 05

5 nepřečtených
  • sycz4k

Ahoj všem, mám velikej problém-dnes jsem si dal takovej pěknej sjezdík tady „za barákem“ a při zdolávání posledních metrů jsem cítil jak vidlice netlumí-a to že vůbec. Nechápu to-ta vidlice nedostala žádnou velkou ránu nebo něco podobného a prostě přestala úplně tlumit. Nemáte někdo zkušenost popř. radu co se stim stalo?. Je možný že bych „prorazil“ plunžr?. Jsem z toho docela zničenej:-(. Teď se najím, a jdu se na to podívat-docela se bojim toho co tam najdu. Za rady díky.

0 0
    • Pavlos  

Mas tam dost oleje?

0 0
      • sycz4k  

dost oleje-ale jo mam..teda mel jsem.. ..taxem to rozebral a prisel jsem na to, ze na plunzru v prave noze(ta co tlumi;)) prasknul takovej sedivej plastovej krouzek(„prsty­nek“). no snad pujde sehnat samostatne..pri nejhorsim zapojim sve kamarady soustruzniky;).. ..mate stejnou zkusenost s touto zavadou?..

0 0
        • dudek35  

A co zkusit o-kroužek instalatérský.Ty zvládají tlaky dost vysoký a olej taky udrží..

0 0
          • sycz4k  

..jeste uvidim – zkusim se optat v Razzu.. ..nemate nekdo fotku plunzru z MX Comp 2005-neco jako daval do galerie tusim ze Pekacek.. ..kdyz jsem koukal na jeho foto tak to ma na tom plunzru trosku jinak poskladany a jeste tam ma i neco navic:).. ..ted nevim jestli mi tam neco chybi nebo jen je to rozdil v roku vyroby..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.