Byl jste někdo vloni na Rampušákovi?

14 nepřečtených
  • Sinuhet

    Rozhoduji se jestli tam mám letos vyrazit.

    0 0
    • emkaa  

      Jo, jel jsem MTB 90. Dobre zorganizovany, pekna krajina, slusny kopce. Hodne se nam to libilo. Kamos byl na silnicce a taky byl spokojenej. Doporucuju.

      0 0
      • luke777  

        ja jedu letos poprve na mtb 60km, jake jsou tam kopce nenasel sem zadne foto,podle prevyseni je peknej kopec hned po starte

        0 0
        • Honzas  

          prvni kolo (predpokladam, ze trasa bude stejna jako loni) je na triceti kilometrech vlastne akorat vyjet nahoru na bukovou horu a sjet z ni dolu zpatky do Stitu. teda skoro;-) druhych tricet kilometru jsou tusim nejdriv dva nebo tri mensi vyjezdy, z toho jeden po asfaltu, pak jeden vetsi na Lazek k rozhledne a pak snad jeste jeden mensi vyjezd po asfaltu. je to jeden z mala maratonu, kde jsem ani jednou nemusel slizt z kola.

          0 0
        • TinkTink  

          http://www.rampusak-stity.cz/

          Byl jsem, jel jsem, ale jestli i letos pojedu, to vi buh :)

          0 0
    • hydrant  

      sem byl před dvouma rokama na silnici. Chtěl jsem jet dlouhou, nakonec z toho byla ta kratší ( 120 km ), na startu bylo 11 °C, ale ono to vydrželo celý závod a taky hrozně foukalo, tak jsem to dost vymrzlej na dělení tratí zalomil do cíle. Ale jinak pěknej závod, líbil se mi, kdybych neměl teď v pátek před Rampušákem školní sraz :-), tak bych tu silnici jel zase.

      0 0
      • Vrci  

        Chystám se tam. Jsou tam nějaký záludnosti týkající se kvality silnic?

        0 0
        • hydrant  

          taková česká průměrná silnice, žádný super díry ani kostky myslím nebyly. Tenkrát se na dlouhý nejel Šerlich, protože tam dělali novou silnici, takže se tím snad český průměr zvedl na „průměr +“. Ač hradečák, tak jsem už 2 roky na Šerlichu nebyl :-(

          0 0
        • KM  

          Jestli je trat podobne jak loni tak: Rokytnice – za Uhrinov : hruby vymlety diraty asfalt zpis pro mtb, Destne – Zemska brana: novy asfalt. Sjezd z Šerlichu: pekny ale uspi vas novy asfalt a pak prijde takova tereni neviditelna vlna, na ktere mohou vase ruce prejit z uchopu do neuchopu.

          0 0
    • Spawncz  

      Jel jsem loni (MTB 60) a jedu i letos, je to super zavod. Letos to ale pojedu jen jako zpestreni pred uternim odjezdem do Alp, takze pojedu jen na 70%, navic to byl slib moji trenerce :-)

      Urcite ten zavod stoji za to, doporucuji !!!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.