Je-li jste vloni Maštale? Jaký to je?

8 nepřečtených
  • Sinuhet

    Prosím než zadáte dotaz zkuste použít vyhledávání ;), děkuji.

    0 0
    • kubrt  

      je to pohodova, takrka rodina zalezitost, levny, pekna krajina, super, letos jedu zas

      0 0
    • bagio  

      Vloni to bylo po slusnym desti a na začátku nekolik brodu(asi 15)takze docela brutalni pohul pro kola ale jinak celkem pohoda.

      0 0
      • emkaa  

        No ono to bylo v bahne uplne cely. Den predtim byly privalovy deste, takhle zahulit jeste moje kolo nedostalo, no byl to neskutecnej vopruz, rozhodne ne rodinna akce. Za to samozrejme organizatori nemohli. Bohuzel dest mistama zlikvidoval znaceni, coz organizatori nijak neresili, takze jsme pekne bloudili. Diky tomu vsemu jsem to jel snad o dve hodiny dyl nez rok predtim, dojezd po limitu, v cili uz s nama moc nepocitali, jidlo pryc a srali na nas i na poslednich obcerstvovackach. Nebyly jsme schopny sehnat na trase ani blbej olej, nejakej zoufalec tam mazal retez salamem:-) Letos myslim zmirnili nesmyslny limit v cili, takze by se to uz snad stat nemelo. No celkove nic moc, za ty prachy jsou akce vetsinou mnohem lip zajisteny, myslim, ze se o tom tenkrat hadali i na Velo konferenci s organizatorem, kterej tvrdil, ze za 600 je to v pohode. Ja jedu letos radsi Jizerky. Jinak ale Mastale moc doporucuju, je to tam nadherny.

        0 0
        • McBlacky  

          terény tam ale jsou super. nejednou jsem při bikingu v těch pískovcových údolích kolo nesl :)

          0 0
          • Honzajs  

            Minulý týden jsme dali Maštale po turistickejch značkách. Paráááááááááááááda. Jinak jsem jel loni jenom 25, měl jsem pocit, že to bylo celý brod, a hned na začátku jsem sebou sekl a upadlo mi sedlo z lyžin. Těď mě celkem zaskočilo to startovný. Ale zase na druhou stranu tam byla docela velká tombola

            0 0
    • rock  

      Jedu 50.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.