• DROPER

co mi o tom povite??

0 0
        • Mayan  

Spíš ho asi zajímaly jízdní vlastnosti rámů z těchto slitin, subjektivní pocity, pohlcování nárazů, pohodlnost, náchylnost na defekty (v místě normálního průřezu i v místech svarů)…

0 0
          • wroum  

na porovnani bys musel mit 2 stejny ramy (geometrie, velikost…), stejne osazeny a jet na nich stejnou cestu. a stejne si myslim, ze bys rozdil nepoznal.

0 0
            • Mayan  

Jj, taky mě to napadlo s těmi stejnými geometriemi, ale jestli měl někdo alespoň podobné rámy z těchto dvou slitin, třeba nějaký rozdíl, který by přisuzoval slitině pocítil, ale třeba taky ne :)

0 0
          • jecnak  

To asi tezko nekdo pozna – viz. Wroum. Navis se k tomu pridava tepelne zpracovani a hned jsou si nektere 7005 ramy rovneji nez jine.

0 0
    • Volf  

A proč bychom měli co myslíš ?

0 0
    • fousac  

tri ramy ze 7005 mi praskly.. ram z 6061 T6 drzi (?uk ?uk ?uk)…

0 0
      • jecnak  

Jestli to nebylo tim, ze to byly Meridy…

0 0
      • lubos  

Neni prasklina jako prasklina. Pokud praskne ve svaru je to jine. A take praskne vsechno pokud je poddimenzovane. Tim zdravim Meridu :)

0 0
      • charvosh  

Zrovna v poslednim Cykloservisu se na tohle tema vyjadruje Bartozs. Neco v tom smyslu ze 7005 je asi vo 20% pevnejsi nez 6061. Takze to matrosem fakt asi nebylo…

0 0
        • jecnak  

Jasne a ciste nahodou vari jen z 7005.

0 0
          • charvosh  

Vedle. Vari z 7020… :o)

0 0
          • enjoy  

asi nebude tak tezky vzit tabulky a podivat se na to ze.

0 0
            • jecnak  

To ze Bartozs vari ze 7020 je v tabulkach, vazne?

0 0
              • enjoy  

hmm,chtel jsem odpovidat k prispevku nad,ale zaroven tobe,tak jsem si vybral:-).ps:snad bys me nechtel podezrivat ze neumim zaradit prispevek:-).nebo spis nevis jak se ze svoji neznalosti o RB vylizat?:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.