• blick

Tak ještě jednou, 2,35 vpředu resp. 2,1 vzadu – co vy na to? Záběr, vedení stopy, brzdné vlastnosti na různých površích, defektovost.....

0 0
    • Alesh  

To na to tak spechas, ze tu po 15 min. zakladas znovu ten samej thread? Neni to TROCHU zbytecny?

0 0
    • Mike22  

ja jezdím buldog Airlight, 2,3". cca 2 měsíce. Mají slabý vzorek= v blátě prokluzují. Zadní pneu uz je na výměnu, pokud jezdíš po kamení, rychle odejdou. Zatím 2× defekt, 1 proražení o ráfek,2 dřevěný osten do boční stěny = je dost tenká. Trochu taky vyhazují kamínky. Další jízdní vlastností jsou OK. mají docela malý odpor na asfaltu a dobrou přilnavost v terénu…

0 0
      • blick  

Toho se právě bojím. Paušálně všechny Hutchinsny se rychle sjížděj a jsou náchylný na defekt. Jinak na jízdní vlastnosti Buldogu jsem slyšel samou chválu, ale abych každou vyjížďku lepil a po pár měsících měnil pneu – no nevím. Dejte někdo alternativu – zkoušel jsem Kenda Cortez 2,2, ale tu CykloMax nedoveze…

0 0
        • Mnemonic  

Všechny? No nevim jezdil jsem pěkně dlouho On the Rocks II a Coyote a to co tyhle gumy vydržely bych žádnejm jinejm nepřál a defektů minimum. Byly to pěkný držáci, ještě je mam asi někde zaštrachaný :)

0 0
      • Alesh  

Chmmm, reference teda nic moc :-)

0 0
    • Lister  

Něco málo tady: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

Chce to trochu hledat, ale ono to asi půjde blbě když tam napíšeš jedno L :)

0 0
      • blick  

Jo dík, ale přeci jenom by mě zajímali zkušenosti spíše s 2,35 a to směrem dolů – valivý odpor je podružnej..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.