• Romus

zdravím, Je to asi půl roku co sem koupil leader foxe dragstara ve 14" a mám teď takovej větší problém… zkroucená hlavová trubka, při jízdě to nevadí, ALE strašně to sere ložiska ( za poslední měsíc tři po 300Kč=900kč ) prej to de přefrézovat ale v servisu nemaj tu frézu a tak se ptám jestli to nemám reklamovat ( je to neviditelná výrobní vada co se projeví až po delším používání), nebo kde maj tu zatracenou frézu??? dikes

0 0
    • Romus  

Jo a ještěš sem zapoměl dodat že intervali ničení ložisek se furt zkracujou, první vydrželo 3 měsíce, další měsíc a poslední tejden, což vzhledem k tomu že jde o celkem kvalitní hlavový…

0 0
    • McBlacky  

bych jim to hodil na hlavu…

0 0
    • Tomcat  

No tak tohle se mi nějak nezdá! Jákou zkouroucenou hlavu? Vidlici s neohlím sloupkem a nový hlavový složení si vyměnil? Von to asi nebude hlavovkou, ale spíš hlavovým složením nebo sloupkem vidle

0 0
      • Romus  

Vidlice je 100mm Manitou Stance s ocelovým sloupkem, hlavový can creek se zapouzdřenejma ložiskama… Vyměnil sem ložiska i misky… je to v rámu

0 0
        • Tomcat  

a sloupek?

0 0
          • Romus  

Slopek to není..podle servismana co mi tam vyměnoval misku, je to rám protože mu tam šla hodně ztuha

0 0
    • Máza  

Zdar. Kamosovi asi po pul roce jezdeni se na tomhle ramu vycvachtala hlavova trubka, protoze mel na tom Drop-Offa 130 + naky tvrdsi hlavovy slozeni a posilal na tom nehorazny peklo. Ram hodil na reklamacku a v pohode mu dali ram novej akorat v jiny barve. Takze reklamaci urcite zkus.

0 0
    •  

Zdravíme pozemšťany!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.