• vincent vega

Na podzim 2003 sem zakoupil mtb arthur vision. vážím cca 60 kiloušů a proháním se většinou po stezkách nebo polňačkách. zhruba před měsícem sem na rouře zadní vidle (v prolisu u převodníku) objevil prasklinu. zkusil sem reklamaci, ale kluci autorácký mně poslali do ....... prej dvouletá záruční lhůta už proběhla a nalož si rám z kola za necelých 40 litrů do octa. skoro každej výrobce přece machruje s 5-ti letou zárukou na rámy. že by havlena a spol. byl výjimkou? po soudech se mi lítat nechce.

0 0
    • Vrci  

author neni každej. Záruka je dva roky pokud nemáš na záručním listě něco jinýho a to asi nemáš. Takže máš smůlu.

0 0
      • Lister  

no já měl rozhodně minimálně 3, ale kupoval jsem už v roce 00

0 0
    • Meesha  

njn, smula… nic s tim neudelas – maximalne ti to nekdo zavari

0 0
    • Lister  

změn si nick, Vincent by se takhle odbít nenechal negře :o)))))

0 0
    • goofy  

Od te jiste doby neni uz moc modni poskytovat dlouhe zaruky na ram. Ja mel na Kinetica zaruku 5 let a po 4 jsem ram uspesne vyreklamoval, ale ted uz hodne znacek zustava u 2 let zaruky…

0 0
      • vincent vega  

a kdy si to kolo kupoval??? bylo těch 5 let napsanejch v záručáku???

0 0
        • goofy  

Rok 2000 tusim a 5 let v zarucaku napsano bylo… Zaruka tam je napsana vzdy, a pokud ne, tak je ze zakona 2 roky…

0 0
    • kurýr na bajku  

Právě proto je Arthur nejzkur… značka. Tedy respektive nikoliv kvůli záruční lhůtě, ale reklamaci by ti neuznali stejně, takže buď v klidu.

0 0
      • Lance  

kamosovi uznali bez problemu na kineticu a ja mel taky pet let zaruku na ram – pravda bylo to i v zarucaku

0 0
      • zirecek  

Uznávají nadprůměrně.

0 0
      • Mamut  

Pred pol rokom som reklamoval bratov ram Sector. Mal 5 rocnu zaruku, prisiel som s tym po 4 rokoch a 8 mesiacoch a bez reci to za 11 dni bolo vyreklamovane.

0 0
      • wroum  

tak tohle je blbost. reklamace ramu jde u artuse jak po masle.

0 0
        • kurýr na bajku  

Ty vo tom víš kulový ! Např. reklamace sedlovýho komínku zamítá reklamační technik Authora prostě z principu, aniž by se tim zabejval. U jiných značek tomu tak není. Tak buď tak laskav a než příště napíšeš „blbost“ tak zkus použít hlavu.

0 0
          • wroum  

fakt je ze tech par reklamovanejch authoru u Sterby neni asi dostatecnej vzorek na to, abych mohl rict to co sem rek. vzdyt se jich tam proda sotva par tsic za rok :-)

0 0
    • enjoy  

mam stejny ram,stejny rocnik,stejnou prasklinu:-).jezdim na nem dal:-D.obcas..

0 0
    • Vilém  

Tentyz ram,totez misto prasklo kamosovi:(dojizdi ho,at to uůeti cely.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.