• pepa_16

Cim se maze Splice? Nanasi se to rovnou na nohy? Dik

0 0
    • gobike  

Splice se maže sádlem! :-)

0 0
    • TinkTink  

No dovnitr se dava Manitou PREP M vazelina…na vnitrni nohy se strika silikon…

0 0
      • Martyss  

Ale zase v servisním manuálu uvádějí, že je tam otevřená otevřená lázeň a patrí tam olej:-/

0 0
        • TinkTink  

Jóóóóóóóó? :o)

0 0
          • Martyss  

Nóóóóóóó…:-)

0 0
            • TinkTink  

Blbost…ja to tam nevidim. :)…zkus to znova a pokud ani to nepomuze, pouzij mozek.

0 0
              • Martyss  

„Model: Splice Super Description Semi Bath Oil Volume 16cc per leg Damping Oil Damping oil Level – Non SPV 110 – 120mm (4.3 – 4.7”)“ Pokud manuálu rozumím špatně, tak se omlouvám.

0 0
                • TinkTink  

http://www.progresscycle.cz/firma.asp?…

Vono je super, ze to tam je napsany, ale…premyslej :)

0 0
                  • Martyss  

Ano to jsem četl, ale vrtá mi hlavou v čem se liší model vidlice mazaný vazelínou a olejem. Napadají mne pouze gufera.

0 0
                    • hanz  

já bych řekl že pouze v té vazelíně a oleji…no možná bude na spodku nohy ještě o-kroužek

0 0
                    • TinkTink  

A tesneni dole v noze :)…ty gufera nevim, to budu teprve zkoumat :)…mam v planu to vyzkoumat do pristi vymeny vazeliny :) (menil jsem to ted ve stredu…pristi vymenu uz tam chci dat olej :) )

0 0
                      • pepa_16  

Ta vazelina se nansi jenom na nohy?

0 0
                        • TinkTink  

Ta vazelina se dava do vnejsich nohou, kdyz mas vydelany vnitrni :)

0 0
                      • Martyss  

Mě nenapadá logický důvod, proč je Splice mazaná vazelínou a Black oleje. Tedy kromě obchodní politiky.

0 0
                        • TinkTink  

To nejde…tam by se Ti kryly dva vyrobni modely a to by takhle neslo…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.