• Chaos.rk

Zdravim,

včera jsem pořídil novou vidli a to marzočku Z1 FR1. Předtim jsem měl jen pružinouvou, takže nemám zkušenosti s nastavováním. Nějak sem ji nastavil podle návodu z netu (tlak vzduchu) (klesne o cca 2cm když nasednu, zadní kolo pevny, važim necelejch 70kg),ale netušim jak nastavit tlumení odskoku (rebound).

Pak mě ještě trápí, že vidle nejde plynule. (při postupnym zatěžování se nehne, až se pak nejedou posune o kousek a zase je chvili „zaseklá“ (jak přidávam na zatížení) – je to normální nebo ne? A druhá věc je že vidle je kousek nad gumouvym kroužkem lehce škráblá (tak 1cm dlouhej škrábanec , černá barva pryč, když nasednu zajede do vidle a už neni vidět)a někde jsem tu na fóru čet, že nějaký škrábanec může zapříčinit únik oleje… Je to na reklamaci?

Díky za vaše rady a názory!

Chaos

0 0
    • Pá-dlista1  

Prej Rolls Royce prodavaji jenom s ridicem… neco na tom bude.

0 0
      • chobot  

no jako jestli ridic podava Ferero Rose,proc ne

0 0
      • vlk  

neprodávaj s řidičem, jen mají podmínku, že před převzetím bude muset být řidič co s tím bude jezdit u nich proškolen.

0 0
      • goofy  

Nevim jak Rolls Royce, ale znamy ma objednanyho bawora M5, a tam nez nafasujesh klicky musish projit shkolenim…

0 0
        • McBlacky  

protože nechtěj platit soudy :)

0 0
          • goofy  

To je mozne… :o) Ale on je hodne dobry ridic, takze by mel to auticko vpohode skrotit… Ted ma upravenou bawora sedana 4×4 s upravenym M3 motorem… Kde na to bere? :o)

0 0
    • Chaos.rk  

Tesi me ze se bavite, ale rad bych vedel kdo skolil Vas, pripadne z ceho jste cerpali… Ucenej z nebe nespad…

0 0
    • kovar  

ten škrábanec tam nemá co dělat, reklamoval bych to

0 0
      • Chaos.rk  

Diky moc! Jsem rad ze aspon nekdo se snazi mluvit k veci…

0 0
        • gummo  

to ze ta vidle ma trhanej prubeh je normalni az se zajede zmizi to. a odskok si musis nastavit podle sebe jak ti to vyhovuje (doma v precini to nepude)

0 0
          • Chaos.rk  

Tak to rad slysim :) Ok s odskokem si pohraju dneska… Uz se tesim az skoncim ve worku…

0 0
            • goofy  

Ja nastavuju odskok tak, at se vidle rychle vraci, ale nekope do rukou…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.