• pivař

Protože mám taky docela problémy s koleny, chtěl bych vědět, jak správně nastavit SPD, který jsem teď před sezonou pořídil. Nějak jsem to v historii a v odkazech nenašel. Vím, že by měla být bota rovnoběžná s kolem, ale nevím, která hrana (pokud něco takovýho na botě vůbec je)

0 0
    • Daf  

Ja treba nemohu jezdit s botou rovnobezne s kolem. Kufry mam nastavene podle sebe tak, abych mel nohy mirne do V. Rovnobezne slapani mi prijde hodne neprijemne. Rozhodne si nastav kufry tak jak ti vyhovuje. To jestli se ti slape neprirozene poznas okamzite.

0 0
      • zirecek  

jak rika pivo DAF, :-). Nastavuj vice dle sveho pocitu, nez jak by se melo.

0 0
    • lubos  

Obecne se uvadi myslim ne rovnobezne ale do Vcka. Paty o neco bliz k ramu. O neco malinko. Ale to je individualne.

0 0
    • tomPY  

Ja mám paty bližšie k rámu ako špičky-zdá sa mi to prirodzenejšie.Je to individuálne.A ked sme pri tom pri premeraní viacerích bikov som zistil,že u niektorých aj dos? drahých su pedále v roznych vzdialenostiach od stredu.U jedného až 9 mm.Asi blbá dlžka osky.Aj z toho možu bole? kolená.

0 0
    • pepek  

Kdysi jsem někde četl, že se má vyskočit snožmo do výšky,pokrčit ve vzduchu nohy, dopadnout a nepohnout chodidly. Ty chodidla pak obkreslit na podlahu a do stejné polohy nastavit kufry.(bez záruky)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.