• Želwmaister

mam problem kterej me neskutecne sere- lupe mi na bajku neco u stredu!!! Neni to pedalama to vim urcite. V urcite poloze mi to tam vzdycky lupne(asi tak na 5 mistech). Nevite co stym delat??? specha to, chci si jeste dneska zajezdit:-((( DDDDIIIKKK

0 0
    • Dumbo  

rozobrat vycistit namazat a zlozit… ak to bude robyt aj nadalej… skus sedlovku liziny sedla a tak podobne :-)

0 0
      • Želwmaister  

jenze me krupe i kdyz sem ze sedla

0 0
        • Lister  

A ajk víš tak stoprocentně, že to neí v těch klikách. Nevím co máš za výbavu, ale mému synovci to dělaly uvolněné misky středového složení. Jinak to může být praktickz cokoliv – třeba povolený výplet, ořech atd.

0 0
          • Lister  

Jsem se nějak přehlídl nebo mi to blbě cvaklo. Napsáno pedál a já si představím kliku :-)

0 0
    • Želwmaister  

Mam alivkovi kliky(blato) a na sto procent je to bud stred nebo kliky protoze to vrze kdyz slapnu levou klikou. kdyz slapu pravou tak nic. a ty misky bych mel utahnout

0 0
    • Želwmaister  

Tak dik vsichni, mel sem povoleny misky.

0 0
    • Kreten  

no pridam sa. mne tam nieco vrze vzdy ked silnejsie zaslapnem. moc to pocut neni cez ten hluk kladiek, ale aj tak sa mi to nepaci. misku stredu som vcera utahoval a kluky som potom dotiahol tiez. tak neviem je to vzdycky take pukanie

0 0
      • Siddha  

na to se vykasli, to muze byt cokoli, provadej beznou udrzbu a jednou to urcite prestane…

0 0
        • Lister  

Tak tak po výměnně kola ty zvuky náhle zmizí :-), kouknul bych se na ořech.

0 0
          • Kreten  

no vychadza to z kluk. teda aspon myslim

0 0
            • Lister  

Já jsem byl taky 100% přesvědčený, že mi křupou kliky, ale při použítí jiných kol to najednou zmizelo, tak to kliky nebyly.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.