• Hadilow

    Nevíte jestli se to letos pojede??? Zatím jsou rozporuplné informace. Oficiální stránky na netu nejsou nikde k mání. Zajímalo by mě na jaké straně Labe se to pojede, jestli bude jeden okruh nebo opět dva jako loni? Dík!!!!

    0 0
    • Smazaný účet  

      Jo, někde jsem to v kalendáři našel… musel bych lovit. Ale zatím vím akorát termín a taky že se snad pojede pouze 70 km trasa – takový kompromis, aby to ujeli i padesátkový flákači a chrti moc nenadávali. Kudy to Adámek natáhne, nevím, ale spíš bych řek že to povede po stejný straně, je to lepší, neb se tak vyhne provozu dolu u labe. Nechám se překvapit.

      0 0
      • Hadilow  

        Za nás „50“ flákače Ti děkuju za odpověď :-))) Ty dva okruhy bych nezvládl. Jak fyzicky tak psychicky. Teď jsem si o víkendu dával 60 km. Z LTM na Bukovku, Zubrnice … a večer jsem pletl nohama. Zima se podepsala … :-)))

        0 0
    • Luka  

      Ja se omlouvam ze to vytahuju, ale muj muz zatouzil po tyhle akci, ale na webu se rozchazeji informace kdy a co se vlastne jede… cyklomax ma na webu neco o srpnu, jinde to je o cervnu, 26. … kdo se v tom ma vyznat? Je to za mesic tak by snad nekde mohlo bejt nejaky info ne???? Diky…

      0 0
      • PietroUL  

        Na stránkách cyklomaxu je info jenom z roku 2003 a nikde jinde jsem taky nic nenašel. Zejtra budu v Ústí, tak se zajdu zeptat do Trisportu.

        0 0
        • Luka  

          My se tam ocitneme nekdy ve stredu, tak se taky pujdeme poptat, ale samo zvedava jsem takze hned to pak zverejni, a prosim copy na mail, nebudu ted delsi dobu na foru, diky!!!!

          0 0
          • PietroUL  

            Cestou z Trisportu jsem potkal na chodníku chlapa se sekačkou, 3× jsem se otáčel za někym, kdo mě volal a přitom nebyl vidět, tak jen doufám, že informace, který mám od Adámka nejsou jenom další halucinací :) To vedro je ale jinak super :)

            start: 25.6.2005 v 9:00, Ústí nad Labem, hala SKP trasa A: 68 km, převýšení 2000 m trasa B: 45 km, převýšení 1250 m

            Jede se po stejný straně jako loni, tra? je ale trochu jiná, některý úseky jsou úplně nový. Kompletní propozice s mapou a přihláškou by se měli každou chvíli objevit na internetu a dneska a zejtra budou taky na Králi Šumavy. A kdyby měl někdo řeči, stejně jako já, že dlouhá trasa je moc krátká, tak chybějící vzdálenost je prej letos nahrazená náročností :)

            0 0
            • McBlacky  

              hmm to zní lákavě… že bych konečně jel zkusit ty vaše kvaky :)

              0 0
            • Smazaný účet  

              A řikal kde na netu to bude? Někde u cyklomaxu? Mě by zajímalo hlavně startovný. 70 ála Adámek je sice na mou výkonnost maximum, ale láká mě co zas vymyslí za príma tra?.

              0 0
              • PietroUL  

                Mám tištěný propozice, kde je zmíněno rockmachine.cz. Startovný 300, do 10.6 s dárkem.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Hmmm… 300 de… ale asi to nakonec spíš obětuju na nový brzdový špalíky… :o)

                  0 0
                  • Hadilow  

                    Tak je to tam: www.rockmachine.cz těším se na tu „dlouhou“. Dám si první maratónek v životě :-)) Když je to za humny, tak je to skoro povinnost :-)))

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      hmmmm, tam treba ten usek z Vyrovny dolu k Jilovemu je vylozene chufka :-)

                      0 0
                      • Hadilow  

                        Co si představuješ pod takovým slovem chufka ??? :-)))

                        0 0
                        • Hadilow  

                          Tak co, jedete? Počasí má být krásně horké, kopce správně dokopcovaté a zkopcovaté… :-))) Zkusím to dát a bojovat o přežití :-)))

                          0 0
                          • MARIN  

                            hmm zitra na triatlon na Barboru u Teplic ajeste jen koukat – mesic jsem poradne nejezdil – 14dni marod a zbytek pracovni vytizeni :(

                            0 0
                          • Smazaný účet  

                            nejedu… ale snad se v so nebo ne podivam na milešovku.

                            0 0
                          • Hadilow  

                            Ty vole, to bylo maso :-)))) Teplota dost přes třicet, start posunut až téměř k desáté, ranní déš? udělal místama blátíčko a vzduch jak v prádelně. Na startu bylo tak cca 200 borců, které první stoupání krásně natáhlo, takže žádné špunty nehrozily. Na konci prvního stoupání se ozvalo cink se zadního kola a sletěl řetěz. U kazety mi praskl drát! Než jsem ho nějak vmotal do zdravých drátů byli všichni ze skupinky spolubojovníků v trapu. Následoval docela brutus sjezd k první občerstvovačce. Úzká, rozrytá cestička plná solitérních balvánků donutila slečnu jedoucí přede mnou k pokusu o zastavení, které se jí nakonec podařilo. Bohužel můj pokus objet ( :-) )tu slečnu skončil skokem přes řidítka, kdy se potkalo se zemí nejdříve moje rameno a hlava a následně zbytek těla. Byl jsem v poho, ale odnesla to patka přehazky a horní tři pastorky byly „out of run“. Zkoušel jsem to tedy rvát na spodní převody, ale to mě totálně vyš?avilo. Na rozcestí krátké a dlouhé jsem to vzdal a jel krátkou. I tak to byl boj o život a cíl byl vysvobozením. Fakt se Adámkovi povedla nádherná tra?. Nemůžu to posoudit, protože to byl můj první závod v životě, ale zdálo se mi to fakt docela těžké a nastavilo to docela kruté zrcadlo vlastní „nevýkonosti“ :-) Určitě to ale za rok zkusím znovu.

                            0 0
                            • Smazaný účet  

                              Adámek nezklame… :o) Blahopřeju aspoň k dojetí krátký.

                              0 0
                            • hmi  

                              Ja jel dlouhou a v cili jsem toho mel plny zub;o …jinac nektery useky drsny ale krasny;)

                              0 0
                        • Smazaný účet  

                          ajo preklep :)) chutofka samozrejme, no a byla ne ? :)))))))) nebo ve kterym ses to udelal ? :))

                          0 0
                          • Hadilow  

                            Vzpoměl jsem si na Tebe :-))) Bylo to asi fakt z Výrovny dolů. Úzká stezka v lese, vlevo od ní prudký padák dolů. Na cestě kameny, sem tam kořen, a povrch byl směsí bahna a hlíny, kterou rozjeli rychlejší borci. Dlouhé to bylo tak cca 300 – 400 metrů. Jinak jsem měl už depresi na startu, kde jsem byl se svými 85 kg jeden z nejtlustších :-)))

                            0 0
                            • Smazaný účet  

                              Jo, jestli se nemejlim tak ten se jel i loni. A dole byla obžerstvovačka. Jsem tam dostal křeč do lejtka a myslel že padnu, páč tam zastavit je fakt umění. No nějak jsem to sjel, ale borec za mnou na celopéru pak povidal že myslel že usmaží kotouče jak za mnou zuřivě brzdil. :o)

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                minulej rok se nejel, teda aspon podle mapy :-)

                                0 0
                                • Smazaný účet  

                                  a já mam mapu kde to je… musim čeknout esli je to ta loňská…

                                  0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    nejel sem ( a ani nepojedu ;-), takze fakt nevim, ale na mape je vyrovna objeta spodem, coz sem jedou taky zkousel a zustal sem radsi u prejezdu vyrovny, je to precejenom zajimavejsi :-)

                                    0 0
                                    • Smazaný účet  

                                      Jsem na to taky koukal podrobně, ale jelo se to, dám za to krk. Sedí i to že tam byla občerstvovačka. A na tom výjezdu nahoru byl myslim taky takovej chutnej krátkej úsek, kde všichni sesedli a já to vydupal, čímž sem rázem trhnul snad 5 lidí… :o)

                                      0 0
                                      • Smazaný účet  

                                        jj, ten uspesne tlacim :-) a straslive nadavam a sakruju na musky/mouchy/ovady a jinou havet pokousejici se, me sezrat 8-]

                                        0 0
                              • Hadilow  

                                Ještě tam byl jeden „smr?áček“. Cca někde okolo Ryjic. Dlouhé to bylo tak 15 metrů a končilo to takovým metrovým přírodním schodem. To jsem se fakt bál a ?apal jsem pěšky :-))) Zato dolů z Erbenky to byla paráda. Tam to už bylo krásně tvrdé. Kameny nastříkané červenou, takže byly krásně vidět, mňam!!!! Budou nějaké výsledky? Docela by mě zajímal průměr vítěze.

                                0 0
                                • Smazaný účet  

                                  Tyve ten si taky asi pamatuju. Z lesní cesty doleva, po hranici lesa a mýtiny přes kořeny a pak hup na další cestu a po ní doleva? Ten sem dal nevim jak. Málem prdelí na zadnim plášti, což je na xc docela výkon. Ale nemoh sem jinak. Jeden borec přede mnou zastavil vlevo, druhej vpravo, já dojel až na hranu a už nebylo kam… :o)

                                  0 0
                            • Smazaný účet  

                              jo, ten je na HT fakt neprijemnej :-) spis pretrpet nez sjet :)

                              0 0
    • PietroUL  

      Nádherná tra?, ale sjezd potokem plnym klacků a kamenů na dlouhý trase si moh Adámek odpustit :) Po 2 pádech jsem samej škrábanec a modřina, bouchnul jsem ráfek, přetrhnul kabel computeru, ohnul brzdovou čelist, ale i tak super. Pro mě rozhodně zatim nejhezčí letošní závod.

      0 0
      • McBlacky  

        :) potoky z kopce jsou masoxx

        0 0
      • scret  

        haha,tak to se ti Pietro povedlo,tolik znicenyho matrose…a to se vyplati:)) No ja nekde uz pred 20.km pochopil ze koleno se za tejden neuzdravilo a poctive ho rasil,coz bolelo jak prase,jel jsem hrozne pomalu,protoze me zacli predjizdet takovy tatkove,no moral byl v hajzlu:(No a po dalsich 10km bolesti a zastavovani,kulhani atd. jsem vzdal.Tak jsem jeste neco do sebe hodil na 2.obcerstvovacce a sjel uz po silnici do UL.Druhej den jsem ani nemoh chodit:(Ted jsem to zkousel projet a vypada to dost blede:(((((

        0 0
        • PietroUL  

          Ty si asi nepamatuješ, co jsi mi radil před rokem!? Hlavně nic neuspěchat. Přeju ti co nejrychlejší uzdravení.

          0 0
    • Smazaný účet  

      Koukám na výsledky a je vidět že i letos dostál Adámek svému slovu… čas vítěze na 60 km 2:51:30. :o)

      0 0
      • PietroUL  

        Nedostál. Na startu řikal, že pod 3 hodiny to nikdo nedá :) Hadilowe, co děláš ve výsledcích dlouhý? Dyk jsi řikal, že jsi to „srabácky“ zalomil na krátkou. A nepamatuješ si dres Sensor? Dojel jsem 2 místa před tebou :)

        0 0
        • Smazaný účet  

          sive, ste husty borci :-) takej time :)) dyz si to tam du projet tak to mam na celej den :)))))))))))

          0 0
        • Hadilow  

          A sakra , někdo si to všimnul !!! :-))) Pssst!!! A to jsem to chlapíkovi na rozcestí A a B poctivě hlásil, že jsem srab a zkracuju :-) Asi malá chybka v organizaci. Na dlouhý by to byl super čas a na krátký jsem totální propadák. Sensor dres jsem si po pravdě nevšiml, měl jsem krev před očima :-))) Byl jsem fakt zralý na infuzi. Vím, že se na louce před Erbenkou kolem prohnali nějaký borci a v následným sjezdu se mě držel nějaký chlapík v dresu Velo. Já mám černýho Spydera, modrý ka?ata a na zádech jsem si vezl modrý ba?oh (já *******). Příště to snad bude lepší!! Ale jinak je to kolo fakt spravedlivý – prostě ty najetý kilometry neokecáš . Všichni co dali tu dlouhou v takových fantastických časech mají můj bezmezný obdiv a možná bych dodal i něco o mimozemš?anech :-)))

          0 0
          • PietroUL  

            Tak tebe si taky nepamatuju. Možná jsem tě v tom fofru, když jsem tě předjížděl, viděl rozmazaně :))

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.