• Smazaný účet

    Aby bylo mé svědomí čisté, kdyby si někdo stěžoval, že nevěděl… ;o)

    14.10.2006 Opá­renské okruhy. Předposlední závod slovutné to série „Král Středohoří“: triatlon.lito­merice.cz/ (kerej mi ted nejede) Namaloval jsem vám mapku. :o) Je to lehký a rychlý XC, pouze jeden náročnější sjezdík. Startovalo se někdy ve dvě odpoledne, nevim jak letos, pojedem tam asi někdy na jedenáctou. Startovné bejvalo okolo 50 kaček (podle toho jak štědří sou sponzoři), v ceně párek a pívo tušim. Něco se dá najít též v historii b-f. :o) Dyž bude ošklivo, zalezem pak do hospody, dyž pěkně, můžem lehce poškádlit pár klobásek na grilu u nás na zahradě.

    Anketa: přijedete?

    ne
    3x
    60%
    0 0
    • Smazaný účet  

      bude krasny pocasi !!! :-)) sive, jestli tam budem f 11 a start az ve 14 tak to nevim jak vodstartuju… dyk je start u hospody :-)))))))))

      0 0
    • BikerMarius  

      mazec akce za rok přijedu zas :-)

      0 0
      • BikerMarius  

        napravit si reputaci páč sem defektil :-(

        0 0
        • Smazaný účet  

          nic si z toho nedelej, ja byl posledni :-))))

          0 0
        • Smazaný účet  

          a kdepak? tipuju cvak v tom druhym sjezdiku… ja sem zvedavej jak sem dopad, sem to na miste nejak nezjistoval… jsem to tradicne sjizdel ze zadnich pozic… ale esli tam bylo 70 lidi, tak tech 20 by za mnou mohlo bejt. ;o)

          0 0
          • Smazaný účet  

            me si predjel v zacatku 4tyho kola ( myho ), dodam jen ze podruhy :-)))))))))))))) poprvy hnedka ze zacatku ;-)

            0 0
            • Smazaný účet  

              jako fakt mas u me velky plus, ze ses na to nevys..l. vona se cela ta serie zvrhava v tezce prestizni zalezitost, lovos i oparno zacinaj bejt hnusne nachrceny. tak sem si rikal, ze te to asi znechuti a vybodnes se na to… palec vzhuru, tak to ma bejt. :o)) sem si vzpomnel na sebe na prvnim xc zavode na prazsky lize, to bylo asi nejdrsnejsi xc co sem jel. byl sem myslim posledni s plnym poctem kol, ale supr bylo ze i nas par poslednich co zustali na okruhu lidi povzbuzovali… tak sme ti se selmirou fandili. :o)

              0 0
              • Smazaný účet  

                pamatuju minulej rok to tak husty nebylo, a jeli i ‚normalni‘ lidi :-))) zase pro ty poradatele je to gut, ze jim tam jezdej takovy borci :)) pac to zase klobouk dolu, trenujou jako magori a vyhrat muze jen jeden :)) me by to asi nebavilo, takovy pojeti cyklistiky :))

                0 0
            • SELMIRA  

              yo, seš hustey! doufá, že ti fuychrti tu flašku za hrdinství záviděli :o)

              0 0
              • Smazaný účet  

                jo byli ste na me hodny a dik zato :-))) a voni i lidi kolem vokruhu :)) me se to fakt libilo :)) trenovat kvuli tomu sice nebudu, ale zarok to dam znova ( dyz nebude hnusny pocasi ;-)))

                8-)

                0 0
                • SELMIRA  

                  jo, jo. Hodný to my sme. A Ty taky. Nechceš se s námi kamarádi? :o)) Trénovat teda taky nikdy nebudu. :o) Naštěstí ženská kategorie je tak velmi milosrdná. :o)) Jezdit jenom za teplou uzeninu jako Midlander, to je taky značně obdivuhodné.

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    :-)))))) jooo :)) chci :)))

                    midlandr je hustej :-))) a ty taky sive, takovyho paradniho medveda :)) zavidim :)) nechcesh vymenit za broskovej sampus ? :)))) este sem ho nevypil ;-))))))))))

                    0 0
                    • SELMIRA  

                      No, dyž on se Macík už zabydlel v mé posteli. Děsně se mu líbila cesta vlakem. Páč jak čučel na lidi z baťohu, tak ho každej obdivoval jak je klášney. I když…má trošššku legrační nožičky. A čumáček taky. Ale zas má hezkej hlas. :o)))

                      0 0
                • SELMIRA  

                  nejvtipnější bylo líbání vítězů :o)) Jsme byly uplně rozpačité z toho a taxem já šla jen jednou, i když mě Alena furt strkala, že teď jsem na řadě já…:o)) a ta zraněná slečna se taky na to nehrnula, tak snad do příště to s holkama natrénujem. :o))

                  0 0
      • SELMIRA  

        Hlavně, že jsem jim při přihlašování zdůraznila, jak se skutečně jmenuju. :o))

        0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.