• PietroUL

    Někdo dojel skoro čistej, někdo zase jak kdyby válel sudy v blátě, Horák a Dítě naložili třetímu v pořadí asi 40 minut a první okruh dlouhý trasy jeli stejně rychle jako vítěz krátký, v cíli jsem slyšel výtky k občerstvovačkám, nepršelo, od poloviny závodu pálilo sluníčko, na dlouhý trase startovalo málo, odhadem jen 60 lidí, poslední policajt před cílem si stěžoval, že usměrňovánim cyklistů nenabere žádný přestupky a v červnu tak bude mít nižší prémie … Tohle jsem viděl já jako nedobrovolnej divák. Jaký to bylo z pohledu účastníků?

    0 0
    • RUMcajs  

      Bomba sjezdy a brutální výjezdy. Sice jsem dostal hlaďáka a měl 1×defekt, ale jinak to bylo výc než dobrý.

      Občerstvovačky O.K., rychlá obsluha, výběr, gely…

      Značení naprosto blbuvzdorné a časté.

      Jsem z UL, a tahle místa jsem zatím neznal – tra? se povedla. Sjezdy oddělili zrna od plev.

      0 0
      • scret  

        Ja myslel, ze to nepojedes. Bohuzel jsem propasl zaplaceni startovnyho za 300,– a 4kilka se mi uz calovat nechtelo, pak jsem stal u trati a slintal a predstavoval si jak to jedu:-(((( Jel jsi kratkou nebo dlouhou?

        0 0
        • RUMcajs  

          Krátkou. A ještě jsem měl defek a na 40Km hlaďák. Ono to asi chce k snídani i něco jiného než cca 10 piškotů :-)

          Jsem si dal 1×X Fuel na obžerstvovačce a na trati 2×Penco gel z pytlíčku. Jedu, jedu, pohoda a najednou bum, závra? a konečná…

          Kdybych se nažral, tak bych mohl bejt v 1/3.

          Jen teď nevím, jestli to chtělo víc gelů (energie), nebo jen něco do žaludku, aby nebyl prázdnej.

          0 0
          • scret  

            No tak to bys mel vedet asi ty, ja ti neporadim:-) Ja si pred zavodama nic neodepru, akorat vynechavam treba mliko, to bych asi vrhnul. Ale jinak mam proverenou kombinaci rohliky s dzemem, klidne koblihy, banan atd. Ale hlavne toho nesmi bejt malo. Radsi snidam jeste tak hodku a pul pred startem. Co vlastne mas za bike? Neco, co bych v tom davu zaregistroval?:-) Ja jsem stal jeste pred Chuderovem. Ty lidi na spici, ty to nechutne do toho kopce dreli, to ja bohuzel neumim, ja si jedu svoje tempo a spis se postupem propracovavam, jak jsou ostatni unaveny z toho, ze to prepalili:-) Ale taky vetsinou nejhur bejvam v pulce.

            0 0
            • RUMcajs  

              Bílo červenej Author Traction s bombrem. Žlutej dres a černá helma vod spešla. Němčí jsi jel?

              P.S. Začátek byl lehkej, hned sjezd a v lese hnedka špunt.

              0 0
              • scret  

                Jo pamatuju si jak tam projelo tohle kolo, bohuzel bych te asi nepoznal, ja vetsinou cucel prave na ty biky, ja mam bily KHSo softaila s Blackem.

                Nemci jsem nejel, byl jsem totiz na bikovy dovolence. (Ale nedavno jsem tam jel a videl jsem te napsanyho na ceduli zezadu. Taky si to musim nekdy zmerit a napsat). Ale pokud bude rozumne, tak to chci jet aspon na podzim. Kdy to je presne? Tusim nekdy zari?

                Ja to jednou jel s brachou, on startoval asi 5 min prede mnou, dojel do cile asi 10minut za mnou a nakonec ve vysledcich byl asi o 10 minut lepsi:-)) To mi fakt hlava nebrala.

                0 0
            • PietroUL  

              Měl jsi jet o kilometr dál, mohli jsme se poznat ;) V cíli jsem si žádnýho bílýho KHS nevšim. Veverka, vítěz krátký, to v tom „tvym“ kopci musel valit pěkně, když už od hospody do Chuderova sjížděl s asi 150 metrovym náskokem na ostatní. Kolem mýho stanoviště (vjezd do terénu) pak prosvištěl jak nic, žádný zkřivený grimasy, žádný nasilí, prostě borec.

              0 0
    • Smazaný účet  

      Mně přišlo že zaprasenej byl akorát RUMcajs.. ;o)). Brutus, no, první křeč v tom „bomba sjezdu“ k první občerstvovačce, vůbec se tam nedalo odpočinout, a jak sem furt držel levou nohu vepředu, dostal sem křeč do lejtka… moc příjemné místo na křeč, baže. Pak už to bylo jenom horší, v tý bahnitý pasáži před koncem mi trvalo dycky tak 10 s než sem sesed – musel sem pomaloučku, abych se nezkroutil… musim s tim něco dělat, s těma křečema. Výborný byl ten jeden skorodropík nevimkde někde v druhý půlce (jelikož to tam neznám tak se mi to všecko slejvá…). Tam sem zadkem skoro brousil o zadní kolo a následně se nevešel na cestu, ale ustál sem to… Obžerstvení gut… jediná výtka ten dojezd městem, to se mi nezamlouvalo, nevěděl jsem pořádně kudy kam a kolem auta a nikdo z pořadatelů. Co eště… no, škoda že bylo tak málo lidí. Takdle to vypadalo jako regionální závůdek pro pár lidí, ani bedny pro vítěze, nikde vlastně nic, akorát stánek s občerstvenim, konec závodu, jede se dom… chyběl mi tak jako ten společenskej tón, setkání, posedět, podrbat, tady se to všecko zabalilo… to je problém, když tam bude tak málo lidí, tak nemá smysl budovat nějaký velký zázemí. Skládám velkou poklonu všem co se po prvnim kole dokázali donutit i do druhýho… a čekám na výsledky, zajímala by mě průměrka vítěze…

      0 0
      • scret  

        Nee, ja videl projet jednoho borce komplet v cervenejch „hadrech“ a ten byl celej od bahna, nejspis si nekde ustlal. Docela blby, kdyz je sucho dojet jako prase:-))

        0 0
        • Smazaný účet  

          Jako jo, nebylo tak těžký tam do něčeho vlítnout, ve dvou zatáčkách sem tam měl problém lehčí, neb hned za zatáčkou byla kaluž bahna přes celou cestu, dycky sem to ale vykormidloval do těch vyjetejch 10 cm kudy to šlo… :o)) Rumcajs na to kašlal a pral to bahno nebahno, no. Ale tak zas bylo teplo tak se člověk moh vapkou osprchnout (příjemné). a v skp sou taky umyvárky, ne?

          0 0
          • RUMcajs  

            Mno, vono když jede cca 15 lidí okolo jedný louže s bahnem (na začátku) a balancujou tam tak, že to vypadá na pád v bok, tak je lepší to na férovku projet a nedělat citlivku. Jo, jeden borec tam na začátku spadnul a od mého předního kolo ho dělili jen 2cm. Kdybych jel za ním, tak by poznal Bombera i z druhé strany :-)))

            A pak mě dostala 3m dlouhá louže v pravotočivé zatáčce někde po 2hé obžerstvovačce.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.