• Meesha

Uvazuju o gripech ODI Ruffian

Jaky s nima mate zkusenosti? Nevite, kde se daj sehnat v Praze nebo na netu? Dik

0 0
    • Nego  

V Praze je mas v Razzu v Podoli .. Jinak na netu standardne snad nikde nejsou, ale kdyz napises prodejci tak ti je urcite sezene… Jo a jinak zkusenosti jsou vic nez dobry ;)

0 0
      • Meesha  

O Razzu vim. Mam nejakej cennik a podle toho vychazej asi na 730Kc, je to realna cena?

0 0
        • Radek Broz  

Taky je ma Cizmi v 901 bikes, v Dookie je, myslim, taky koupis. Ta cena bohuzel takova skutecne je.

0 0
        • Nego  

presne tak, ta cena je bohuzel realna. Jinak pokud si napises do nejakyho internetovyho shopu, tak ti je taky sezenou a budou o kousek levnejsi, ale nijak dramaticky…

0 0
        •  

k ty cene… zase to musis brat tak, ze ty gripy po sezone nevyhodis, ty objimky mas v podstate na porad a rukojeti vydrzi taky hodne dlouho… ja mam ty objimky uz zhruba ctvrtej nebo patej rok, rukojeti mam druhy

k tem Ruffianum – mel jsem je jako prvni, ale po case mi prestaly vyhovovat, protoze jsou moc hladky a subjektivne se mi zdaly moc tvrdy a malej prumer, vymenil jsem je za ty Rogue a ty se mi drzi mnohem lip, mozna jsou i malinko tlustsi

0 0
    • kovar  

mam zkusenosti s Rogue – jsou sirsi, mekci a drzi se uplne vyborne.Eňo ňuňo

0 0
    • BB  

vozim ty tenky, tvrdy. Nejaky cas jsem si zvykal, ale uz bych nemenil. Perfektni, presne vedeni kola.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.