• Markos

    Přemýšlím o koupi tohohle bajku partnerce a tady jsem zatím nenašel jeho pořádnou "kritiku! :) Takže kritizuje :) já vím, že ta vidle není nic moc, sám jí jezdím, la e co ostatní komponenty, případně rám a tak?

    RÁM KOLA Velikost 15, 17W Náboj přední Quando Alloy /Qr Materiál Aluminum 6061.T6 Biaxial Butte Náboj zadní Shimano Fh-Rm60–8 Tlumič – Dráty Dt Swiss Stainless Vidlice Suntour XCP-75-LO Ráfek přední Remerx 719 Double Wall Hlav. složení Cane Creek IHS 1–1/8" /Water S Ráfek zadní Remerx 719 Double Wall Středová osa Shimano BB-UN25 Pláš? přední Hutchinson Cameleon 26X1.95 Barva – Pláš? zadní Hutchinson Cameleon 26X1.95 PŘEVODY DOPLŇKY Převodník Suntour CW-XCC310Pb 44–32–22T Brzdy – pákylevá/pravá Tektro RS360A 2-FingersTektro RS360A 2-Fingers Pastorek Sram PG950 11–32T Brzdy – čelistipřední/zadní Tektro Linear Pull BrakeTektro Linear Pull Brake Přesmykač Shimano Deore Pedály Pp/steel /Reflectors Přehazovačka Shimano Deore Řidítka Superior MTB Alloy Řazení Shimano Deore Rapid Fire Plus Představec Superior MTB Alloy Řetěz KMC Z9000 Rohy -
    Sedlo Selle Royal RVS
    Sedlovka Superior Alloy /Alloy Clamp POZNÁMKA: Řada Woman SportUvedená váha platí pro vel. 17"Počet rychlostí: 27 chceme do kola dát max. 15 (já vím, že to není moc), ale partnerka bude jen normálně jezdit, žádné závody a tak…díky všem!

    0 0
    • Robo  

      Já ti to řeknu tak… a? koupiš to, či ono, výsledek bude stejný. Partnerce je určitš jedno, jestli má brzdové čelisti TEKTRA, Shitmana atd., jde jí o to, aby se jí kolo líbilo, sedělo jí rozměrově a stavbou a sedlo ji netlačilo do zadku…

      0 0
    • Romík  

      Před měsícem jsem také kupoval bike partnerce. Ohledně vidle jsem to moc neřešil (odjezdí na tom co bude a potom se koupí něco pořádného) a sehnal jsem ve výprodeji loňský RM El Nino za 14000Kč. Původní cena byla tuším 21000Kč. Ritchey komponenty, WTB sedlo, Deore/LX výbava, Truvati 5D kliky. Poptej se u prodejce RM, jestli by ho dokázal sehnat. Je docela lehké a ideální „ženská“ barva červeno/bílá :-)) Vidle je tam MZ Comp.

      0 0
      • zac  

        nechci delat reklamu ale tady se jeste da sehnat 04 rocnik za slusny ceny, chce to ale uz asi byt rychlejsi…

        0 0
    • McBlacky  

      náboje quando jsou otřes, jejich odpor se fakt nedá. Vidle 75ka nebo pevná to je skoro jedno. zkusil bych radši něco s judy nebo sixem. bych koupil třeba něco za 11 a k tomu bud vidli (axel) pokud ji jde o komfort, nebo postavit nějaký lehčí kola, pokud by spíš chtěla aby to jelo (221, revolution, lx náby)

      0 0
    • Siddha  

      devcici jsme vybrali model 2004. je ok (za ty prachy). vidle tady je uz lepsi, loni byla 60tka, ale i ta se da trosku rozchodil vyhazenim vseho nez jedine pruziny. lak nic moc, ram v pohode, sedlo uz si ta moja pri padu ohla, ale je s nim spokojena. Prikoupili jsme vlastne jen pedaly (sh 920) a specializovany botky a da se. brzdy brzdi, razeni radi, kola se toci…

      0 0
    • RapMan  

      Ahoj, presne o tomhle kole jsem pro mladou taky uvazoval, ale kdyz jsem ho videl nazivo na Sportprague, tak me moc neoslovilo, radsi ji necham to kolo postavit na www.spyder.cz, ja vyberu komponenty, ona vybere barvu ramu a budeme spokojeny oba… :)

      0 0
    • Markos  

      to romik…RM el nino 04 mam ja (se suntuorkou, uvazuju ale o Axel Elite 100 mm LO, vyborna cena) takze by byla docela uchalyrna mit dve stejny kola (i ja mam red&white)

      to zac…presne v tomhle shopu jsem se dival :)

      to shiddha…lak nic moc? To jako ze se loupe nebo co? Shitozni kvalita?

      to rapman…proc te neoslovilo?

      Klidne kritizujete dal :)

      0 0
      • RapMan  

        No ten ram mi prisel takovej odflaknutej, barva hrozna, i kdyz na obrazcich vypada super, a prislo mi takovy chatrny…

        0 0
      • Romík  

        Takže z důvodu aby jste neměli stejná kola jí koupíš raději horší?!! Podle mě to logiku moc nemá.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.