SpecializedFSR XC Disc W Zkušenosti?

9 nepřečtených
  • MartinS

    Chtěl bych vlastní manželce udělat radost a pořídit ji uvedené kolo. Chtěl bych přítomných dam (a ne jenom) zeptat na event. zkušenosti. Další možnost je Giant Trance 2, ten ale není dostupný v ženské verzi. (a je o něco dražší). Manžela má 170 cm a 60 kg, po porodu má dost potíže s páteří a tak bych ji trochu zpříjemnit jízdu na kole, jde hlavně o pohodlí a pohodu při ježdění. Děkuji za připomínky

    0 0
    • vlk  

      Asi bych se jí jako první krok zeptal, zda se jí některé z těch kol líbí.Budeš překvapen, ale ženské jsou dost vybíravé a kola co se líbí chlapovi, jsou pro ženskou často hnusné.

      0 0
      • MartinS  

        Manželka v tomto ohledu není náročná, určitě ji to kolo nekoupím, bez toho, aby ho viděla.Chtěl jsem vědět zkušenosti uživatelů uvedených kol. Obě kola jsou v Brně k dispozici ve slevě za slušnou cenu, tak bych to chtěl využít.

        0 0
        • Luka  

          co treba zkusit si ho pri testcentru pujcit?… minimalne neni nad zkusenosti vlastni, ze :)

          ps: byl to muj velikej favorit, jenzeva mi nejak nejde pod fousy ten zdvih :) pripada mi to malo. Kdyz uz tak uz…

          0 0
          • coffield  

            Ale v podobne cene je tu prece plno horstlink 4cepu, casto o dost lehcich. Nechapu, co lidi na FSR XC vidi :-( Jediny rozdil muze byt v tom, ze Spesly maji custom vytuneny tlumic, ale to v pripade X-Fusion nebude tak horke a pak jini vyrobci to maji take (Cube). Chce to Fox fox foxxxxx…

            0 0
            • Luka  

              no, vsak jsem do nej taky nesla :) a nepujdu… mam trochu jine predstavy (zatim mlhave), a spoooustu casu na vybirani :))

              a me by stejnak zajimal spis ram, nez cely bike .. ta vybava nejni zrovna nejlepsi, takze bych to prehazela z vizlika a zbytku se zbavila :)

              napriklad ty novy ktmka vypadaj uzasne… (ale to je jina cenova), libil se mi scott contessa (jenze ne uplne ty tlusty troubky), giant trencle taky ujde. je toho fura :)

              0 0
              • coffield  

                Ona je to casto otazka krasa vs. uzitek… A lepsi je vsadit na krasu :-)

                0 0
                • Luka  

                  no, j aradsi funkcnost. krasa se „da udelat“… i kdyz nekd´terym kusum nepomuze ani svecena voda :)

                  0 0
    • piskot  

      Před týdnem si drahá polovička koupila Specialized FSR XC (klasické pánské) a je hodně spokojená. Při jízdě na silnici si tlumič ani nemusí vypínat a v terénu to prý pěkně žehlí, váha není špatná.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.