• HASKY

Zdarec zdravím všechny příznivce horských kol. Tento rok si chci koupit nový rám a strašně moc se mi líbí RB CRX, ale nemůžu najít žádný test nebo recenzi (krom VELA a Cyklo servisu). Pokud se najde někdo kdo tento rám jezdí byl bych velmi rád kdyby se podělil o nějaké zkušenosti. Měřím 187cm takže bych šel asi do XL-ka. Moc díky a Biku ZDAR

0 0
    • danno  

Tak sem zkusil to co radi Admin pred zadanim dotazu, a svete div se, ono to funguje. Napis do vyhledavani CRX, me to naslo hodne pres 100 threadu, neni boha ze tam neco nenajdes.

0 0
    • Výběr z produktů
      Orbea ALMA M50 29 kolo, černé V Hrádku 1 kus

Výprodej -10% Orbea ALMA M50 29 kolo, černé

44 099 Kč -10% MOC 48 999 Kč

Lapierre Zesty AM 4.9 29 kolo, bílé Skladem 1 kus

-20% Lapierre Zesty AM 4.9 29 kolo, bílé

57 599 Kč -20% MOC 71 999 Kč

GHOST NIRVANA Base 29 kolo, šedé Skladem > 2 ks

Akce -7% GHOST NIRVANA Base 29 kolo, šedé

od 26 799 Kč -7% MOC 35 999 Kč

Přejít do shopu (Kola / Horská)
    •  

nejvic proflaknuty kolo na bikeforu a ty si nic o nem nenasel? ;-)

0 0
      • HASKY  

Jako sice ja tady toho spousta to máte pravdu ale nenašel jsem žádnou recenzi stylu jak se to chová do kopců ve sjezdech a prostě tak.

0 0
    • danno  

http://www.bike-forum.cz/…/recenze.php?…

dekovat nemusis.....:))

0 0
      • jakub  

ANO ANO ANO, jinak dodam ze je to proste super ram…, takova poctiva strojarina…

0 0
        • HASKY  

A nevíš jak je to přesně z váhou u velikosti XL?? Teď mám MERIDU MATTS SPEED SX a ta váží 1764g a nechtěl bych se moc od téhle váhy vzdálit.

0 0
          • jakub  

presne ti to teda nereknu, ani moje Lko sem nevazil, ale pokud chces tenhle ram, tak se smir s faktem. ze je trosku tezsi cca kolem 2 kg, je to dan za vetsi pevnost.....

0 0
          • danno  

Si tak tipnu ze erben bude mit o cca. 30dkg vic.

0 0
          • Jogador  

Jsem se nato ptal výrobce, a prej je to podle velikosti, tak já nevim:) ale tak 18 váží 1800, 19 1900 a 20 2000, prej to tak skoro nějak vychází, ale nevim…

0 0
          • RomanH  

Majo L v leskle cerne barve vcetne navarku na V, cepu a misek hlavovky vazi 1906g (vazeno na presne digitalni vaze)

0 0
          • vlk  

CRX zelená lesklá barva velikostL váha 1980g.Váženo na digitální váze -čistě jen rám.

0 0
          • Vilém  

na hmotnost se podivej do sejce hmotnosti.

0 0
          • Cejlon  

Mám velikost XL 19-ku,stříbrno šedá metalíza s úpravou komaxit,dělanou na zakázku.Váží asi 2050g.Doporučuji zkomplikovat si život a nechat si udělat co nejlepší povrchovou úpravu,která je možná!!Ty jejich matné nástřiky jsou dost forové.Základní nabídka barev a laků je také poměrně chudá.Takže bych doporučil individuální přístup k výběru vlastní barvy,protože to udělá hrozně moc:-))Tamní lakýrníci zvládnou cokoliv.

0 0
          • senožrout  

Váhu jsem dával do hmotností. Jsem stejně velkej a mám taky XL. Zatím jsem lepšího hardtaila nejezdil. A to mám i Cannona :-).

0 0
      • HASKY  

Tak teda neděkuju no:))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.