• -ONDRA-1

    Pac mi asi neklapne muj vysnenej Taillefer :( tak se chci zeptat na RB dragstera.Jak se na nem jezdi jestli neni tezkej na predek (pac tam bude vidlit 4.5kg tak at je to jakstaks vyvazeny) geometrie jak je stabilni atd.Proste vse co bych mel vedet abych si udelal obrazek.Popr. nejakej jinej ram kolem 70kk.

    0 0
    • visby  

      zober bighita, to je zarucena kvalitka…

      0 0
      • Franta  

        BigHIt fain, ale jen na 24" kolo a to nebyt fain.

        0 0
        • visby  

          co je na tom take zle??? za tu cenu sa to da prezit… ak lae nechce 24" kolo tak nech si trochu prihodi na demo9 a ma jeden z naj zjazdakov…

          0 0
          • Franta  

            ses si jistej ze Demo 9 je nej? Ja si pockam az se na tom svezu…Jasne Demo je pekny, ale uvidime jak se osvedci. BIgHit me jako uplnej zazrak neprisel(jezdil jsem na tom co ma Filip Matus). A myslim, ze ram jen pro 24" kolo je tragedie…a nepis prosim 24" s 3" pneu, to by byla tragedie na druhou :)

            0 0
            • Franta  

              btw Demo9 by melo stat snad 90, tak to bych si za ty prachy spis koupil Santa Cruz V10. Jsou to hrozny palky…Ne myslim, ze ONDRA jak ho znam, potrebuje neco eňo ňuňo, takze bud tu Balfu a nebo FOes Mono(s tlumicem asi 140tisic :), jinak to nevidim :-)

              0 0
              • Pavlos  

                Lidi me by zajimalo kde na to berete prasule:)

                0 0
                • enjoy  

                  prachy budou,my nebudem.ale ja jich teda taky nemam dost:-)

                  0 0
              • -ONDRA-1  

                Preferuji jednoduchost coz v pripade demo9 a balfa at uz 2step nebo bb7 moc neni.Foes taky nee pac to je cistokrevnej dhbike takze by stejne driv nebo pozdej prasknul a 140k se mi zrovna do luftu vyhazovat NECHCE.Joo kdyby se dal sehnat B M W nebo Karpiel disco volante…to bych mozna…:)Co se Tailleferu tyce tak tam si nejsem moc jistej momentalne vyrobcem nez dovozcem.Mit na ofic. webu 5mesicu UNDER CONSTRUCTION a vsichni dealeri ve svete co ma se zbavuji svych teamovych ramu(mozna se to tak dela na dalsi sezonu to ja nevim..) a nove nemaji v nabidce…Jeste cekam na mail od lukasportu a pak se uvidi.Pak nejspis asi to RB:(

                0 0
                • visby  

                  demo9 je uplne to iste ako bighit, co sa tyka systemu pruzenia, len ma niekde inde ulozeny tlmic… podla mna ist do RB miesto bighitu nie je nejaka vyhra, radsej uz to 24" kolo(a 24×3.0 je totalna sprostost;-))… ked chces nieco jednoduche co takto geminiDH, alebo nejaky orange???

                  0 0
                • Franta  

                  ta balfa se me teda slozita nezda. aspon ne 2step DH. A ma to vyhody, overeny kolo, kyvka z ocele, co vic chtit, mit prachy nevahal bych.

                  0 0
    • Franta  

      tak mit 70 tak si na www.mountainbikes.com objednam Balfu 2Step DH, a mozna BB7, ale nevim kolik stoji.

      A copak ze nebude Tajlík? Ze by dovozce byl neschopnej? Nebo mozna proste mu nechtej dat z fabriky jen jeden ram :(( (coz se me moc nezda, pac asi Tailefer na objemy nejede, ale kdo vi)

      Setkani nam s nim bylo slibeno na pojezdeni pred dvema lety ve Francii v ATP (le mini colorado) a ani se neukazal(treba taky nemel na cem :)

      0 0
    • Kozel  

      Spis napis na co by ten ram mel byt, co budes jezdit, atd. Takhle neco navrhnout je dost tezky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.