• Corbett

    Zajímalo by mě kde v naší republice a jak funguje tradice novoročních cyklo/bike vyjížděk. Kolik se vás schází a jak to u vás probíhá.

    0 0
    • Daf  

      V Kralupech se kazdorocne sejde kolem triceti cyklistu. Jede se zpravidla spolecne do hospody, ktera nebyva moc daleko :) Pokecame u pivka, zkritizujem lonskou sezonu a frcime domu. Bohuzel se letos nezucastnim ponevadz budu na horach. U me to tedy zatim vypada tak, ze sve prvni kilometry v roce 2005 naslapu na zatezovem testu v Casri :)

      0 0
      • Corbett  

        Podle toho kolik je na horách sněhu (pokud nejedeš do Alp) to vypadá, že si zajezdíš na biku i tam.

        0 0
    • Staenly  

      U nas se obcas jezdi, ale jeste sem tam nebyl, dycky kdyz sem si to naplanoval, talk sem se probutil az uz vsweci byli z vyjizdky davno doma…:)

      0 0
    • BH  

      v Otrokovicich se posledni tri roky schazi tak kolem 10 lidi, jede se par kilometru(kolem 10),trasa je pokazde jina, dulezity je zaverecny spurt na ceduli, pak se navtivi par znamych cyklistu, coz byva spojeno s pripitky. Konec zatim vzdy byl u nekoho, kdo byl v danem momentu ochoten pustil takovozu hordu domu.Letos jsme pak koncili o pulnoci. Je to takove organizovane neorganizovana akce pro vicemene uzavrenou skupinu lidi.Zajem sirsiho okruhu lidi zatim neni.Drive, kdyz jeste fungoval cyklisticky oddil jezdilo i 20–30 lidi, vetsinou to bylo spojene s navstevami bafunaru. Bylo zajimave pozorovat,jak alkohol pusobil na zacky a dorostence.Nekde je zdokumentovan i hromadny pad celeho baliku pri teto akci. Jo to byly casy.

      0 0
      • Corbett  

        To je samá nostalgie a vzpomínky na staré časy. Buď začátky Drásala, nebo vyjížďky na nový rok s oddílem (nemyslím to špatně). Letos bude teplo, tak kdyby jste náhodou zabloudili (10km tam nebo sem, to už je jedno) do Slušovic, tak se ozvěte, dáme po štamprli.

        0 0
        • BH  

          ve 12 hod. u KB v Otrokovicich tedy 1.1.05 a na nostalgii uz mam narok, neco mapatuji ne?

          0 0
          • Corbett  

            Na přelom roku mám noční, tak nevím jestli bych to zvládl ze Slušovic do Otrokovic a pak po vyjížďce zpět a co se týče nostalgie, nic nenamítám, protože tě neznám, nevím kolik ti je a vše co k tomu souvisí.

            0 0
            • BH  

              tak to ti nezavidim (tu nocni).Uvidime kolik prijede lidi, kazdy je tak 50/50 , Silvestr byva narocny.

              0 0
              • Corbett  

                Posledně si říkal o akci kterou chcete v létě pořádat a má charakter závodů. Nemohl bys poskytnout více info?

                0 0
                • BH  

                  vyjizdka dnes byla, prislo 10 lidi.jelo se do Kvasic a zpet.Ted pripravuji plan akci na tento rok, az to bude jasne, nekde to zverejnim.Zatim jedna akce vypada tak, ze se vypise trat Otrokovice-Bunc (pravdepodobne jedna pro silnicku a jedna pro MTB), kazdy si to muze jezdit individualne podle nalady a muze sdelit svuj nejlepsi cas na urceny mail.No a pak se udela finale po stejne trati s hromadnym startem vsech zajemcu k potvrzeni tech nahlasenych casu.Jsou tam uvahy o hendikepech, ale proti tomu jsou zase protesty. Pripravuje se i ciste silnicni „zavod“ napric Chriby vedeny v maximalni mire po lesnich asfaltkach.zavcas to bude zverejneno

                  0 0
    • kankrlicek  

      V Pardubicích se jezdí na Kuňku, kde je sraz tak ke stovce cyklistů a partičky se různě rozjedou domů. Sraz na Kuňce je v 10 hodin.

      0 0
    • Meesha  

      Kurna, a co PRAHA??? Kdyz je v Kralupech 30 lidi, v Pardubicich 100, tak to by bylo, aby nas nebylo aspon 500!!! Nejakej poradnej Happening!

      0 0
      • Beeda  

        V Praze vim o dvou. Jedna klasika od mostu na Smichaci – spise pro chrty a silnicare od 9. hod (doufam, se se nepletu s casem) A druha pohodova bajkova smer Karlstejn od 11:30h na Zlíchově konecna tramvaje 12 – porada Mystery Team. B.

        0 0
      • lempl  

        klid je je dokonce zavod!!! ale ne bikovej(vlastne proc ne bikovej:) zavod „do vrchu“ na petrin… mimochodem meesho nevahej posilej…

        0 0
    • jpl  

      V Semilech se jezdi novorocni vyjizdka na KOzakov. Jedna se o klubovou akci, otevrenou pro kazdeho, jezdiva tak 15 cyklistu a na Kozakove se casto setkame s dalsimi, posedime, pokecame akdyz je pocasi a nalada, jeste se nekde „sklouznem“. Odjezd v 10 hodn od mistni prodejny BC Sport, trasa cca 10 km na kopec a dal se vidi …

      0 0
    • radek z BF  

      Brno, tradiční novoroční vyjížďka všeho cyklo-lidu, odjezd v 10:00 z Libertyplacu směr Prígl… Nevím kolikátej ročník, ale budou to už zhruba dvě desítky…Volný průjezd křižovatkami zajiš?uje „četnictvo“, a moc rádi se pak dívají, jak se cyklo-lid v cíli občerstvuje svařákem :-))) Jedou profíci, amatéři, vše, co se udrží na kole…kromě „babiček s nuší“, tempo bývá poměrně nelidské :-))

      0 0
    • rhuman  

      hradec kralove, 11:00 na hrazce, takovej mensi okruh a pak hospoda splavek. ucast tak 15–40 lidi, nevim nikdy jsme zatim nevstal, ale na zavirani a otvirani hospudek je vzdycky kolem 70,80lidi.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.