• Gumicuk

Caues, jelikoz jsem se posledni dobou zacal zajimat o kotoucovky Hope tak by me zajimalo co je lepsi jestli dejme tomu M4 a nebo Mono M4 stejne tak Hope Mini a Hope Mono Mini. Proste co tam znamena to mono a co kteremu provedeni byste dali prednost a proc. Podle technickejch obrazku na www.HopeTech.com je trmen Mono z jedineho kusu coz by bylo i logicke, ale ruku do onne za to nedam. Jo a neznate nekdo www stranky na Ceskeho dovozce? Diky mooooc!

0 0
    • Nego  

presne tak, myslim ze hlavni rozdil je v tom ze MONO je z jednoho kusu. Co je lepsi to je otazka. Osobne si myslim, ze klasicke dvoujdilne prase, se lip servisuje, protoze je po rozebrani pristupnejsi. na druhou stranu dvoudilny prase je tezsi minimalne o srouby ;)

0 0
    • Nego  

jinak ceskej dovozce stranky snad nema (pred vanocema sem usilovne patral ale nenasel sem) nicmene na maily reaguje. Cenik posle bez problemu.

0 0
    • Pá-dlista1  

To by mela bejt ta vyhoda, ze jsou trmeny z jedineho kusu, ale stary dobry M4 fungujou taky dobre, takze…

www.maxcursor.cz

0 0
      • Gumicuk  

O cenik jsem si psal, nejdrive do Max Cursor- odpovedeli mi ze nejsou dovozcem, ale ze maloobchodni cenik bude behem tydne. Pak jsem zkusi napsat na adresu ktera je uvedena na HopeTech.com a ten pan mi odpovedel behem par dnu, ale zapomel jsem se zeptat na par veci, takze mi je blbe ho znovu otravovat.

0 0
        • Nego  

jen ho klidne otravuj, myslim ze od toho tam je ;) zvlaste za ty ceny za jake to nabizi ;)

0 0
          • Franta  

JO s cenama sly dolu a je to super. Myslim, ze ted kdo chce kotouce, by mel jit do Hope. Mam M4 a nemohu si stezovat.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.