• Dave.6

    Zdravim,

    vybiram rohy na kolo. Sadu mam wcs a tak me napadlo taky wcs rohy (necekane :) ) Jen ty nejmenis jsou na me moc kratke. a ty dlouhe jsou na kole jak parozi.

    Tak jsem nahodou nasel tyto www.bikesport.cz/detail.php?…

    podle uchyceni je videt ze pudjou pod jinym uhlem od riditek a myslim ze to je to co by me vyhovovalo :)

    Jen nejsou na chrtí kolo moc dlouhé?

    Pokud máte nějaky jiný tip tak budu velmi rád.

    Děkuji

    0 0
    • vlk  

      Jestli jezdíš také v zimě a nepoužíváš na rohy omotávky, tak bych doporučoval něco karbonovýho.Staré Pells nebyly špatné a za babku. Jinak se mi líbí ty karbonové Amoeba Scud www.kupkolo.cz/…Rohy_75/Akce a jim podobné. Kratší a levnější provedení podobné těm styrým Pellsům www.kupkolo.cz/…Rohy_75/Akce

      0 0
      • yetti  

        Jezdim ted ty anatomicke Amoeby a drzi se to fakt paradne, ale jeste jsem s tim nastesti neprastil, protoze vypadaji dost forove a myslim, ze jim jedno tuknuti o zem bude stacit, coz je dost velka nevyhoda.

        0 0
        • vlk  

          No já mám ty Pellsy klasické rovné bez tvarování. V podstatě jak ty amoeby-ten druhý odkaz. Už jsem se s tím několikrát vysekal. Dokonce se mi roh jednou protočil na řidítkách-ještě těch předchozích a drží-nic neprasklo…

          0 0
        • MlokCZ  

          Stačí i nestačí :-) Já je jezdím už dva roky, první vydržely mnoho ťuknutí a byly už i docela odřené. Prostě jsem čuměl, kolik toho vydržely (a tedy stále drží, ty mám na druhém kole).

          No a na druhém kole jsem je před 6 týdny ťuknul poprvé (ještě téměř nové). Jem mi při tlačení v prudkém mokrém kamenitém kopci uklouzlo noha, upad jsem a kolo pustil. Asi to byla smůla a dopadly přímo na nějaký ostrý šutr a udělalo to do nich normálně přímo malou díru (na konci rohu), kde se karbon začal třepit. Možná by po nějakém opilování těch ostrých odštěpků držely dále (jinak jim nic nebylo), ale stejně sem je raději vyměnil.

          0 0
          • MlokCZ  

            Teď jsem jich koupil raději víc párů, aby při zničení jednoho druhý zbyl a mohl měnit vždy jen jeden :-) Ty původní měly totiž naprosto jinou barvu, teď ty poslední jsou takové méně výrazné a celé šedivě (což mi sedí víc, ty první byly moc barevné a křiklavé).

            0 0
    • Hejdik  

      Mám Ty WCS,jen nevím jestli je to tahle délka. Jsou fajn,ale po půl roce ježdění je mám už úplně ošoupané,ne že by mi to nějak vadilo,jen taková zkušenost…

      0 0
      • Hejdik  

        Mám je na kole v profilu,tak se můžeš mrknout jak to vypadá na kole…

        0 0
      • Zodiax  

        Jo jo, potvrzuju … mam je sotva dva mesice a uz je na nich velmi patrne jak jde barva dolu. Obycejnym kontaktem s rukavici :-/ To mi na radu WCS prijde trochu slabsi ;(

        0 0
    • stan.zak  

      Nevím, co máš za kolo; nějakou dobu jsem váhal, jestli vůbec rohy jo nebo ne…teď zkouším tyhle. Zdá se, že na změnu polohy jsou ok a vzít za ně jde taky.

      0 0
      • Hurka  

        ten povrch a tvar vypadají jak z Vetřelce. co je to za typ?

        0 0
      • Biker jak Pes  

        Jaj, ty jsou super. Co to přesně jsou ??

        0 0
      • přišlapávač  

        není to ERGON??- takový zelinkavý jezdí Kalentěva na svěťáku

        0 0
        • omar  

          ty ergony vypadaj dobre zkousel sem to v rakousku na kole a super, navic myslim ze je dava na kola i kellys ( i kdyz myslim bez toho napisu ergon )

          0 0
      • stan.zak  

        No, … koupil jsem je minulý pátek v D, kde jsme byli na pár dní za kamarádama. Dva dny lilo jak z konve, tak jsme jen tak obcházeli cyklokrámy, byli jsme se podívat i u Stadlera poblíž Salzburg, musím říct, že tolik kol a všeho ostatního k ježdění jsem viděl prvně. Ncm tyhle gripy jsem koupil v malým krámku přímo v Traunstein :-( Celkem se mi zalíbily: že jsou celé potažené – a fakt nekloužou, a že jsou veliké tak akorát co ještě (opticky) na kole snesu. Jdu se podívat po krabičce.

        0 0
    • Martinkaa  

      Ty, co jsou na tvojem obrazku, vozi nebo vozil Zirecek. Prijdou mi docela male. Taky jsem rovne rohy vozila, ale neprijdou mi moc pohodlne. Ted vozim tadykty: pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=sto­item&stiid=1409 a nemuzu si je vynachvalit. Padnou mi akorat do ruky. Delaji se i ve vetsi variante pro chlapskou tlapu :-)

      0 0
      • Martinkaa  

        A ten napis se stejne hned osoupe, pokud se na tom kole jezdi, takze bych nejake WCS neresila :-)

        0 0
    • motylekmodry  

      pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=sto­item&stiid=5048
      jak pise Martinkaa napis je hned pryc :o)

      0 0
    • Jane  

      no mně osobně se na chrti kole dlouhé rohy nelíbí, ty „nejkratší“ Ritchey WCS zase nejsou až tak krátké :) spíš se mi zdají zbytečně úzké a navíc komfort držení nebude takový jako u karbonových, které zkrátka fakt nestudí a na držení jsou příjemnější… teď mám Woodman Chupa Carbon (70 g) – ty jsou ještě kratší než rovné WCS, o něco širší a suprově se drží, ta krátkost mi plně vyhovuje :)) Vozil je třeba F. Meirhaeghe na Spešlu… taky dělají ty Chupy v o něco delší verzi L: www.woodmancomponents.com/…ategorie.php?… ale ty kratší jsou beztak pěknější a zdají se mi i širší

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.