ze Starých Hamrů do Mostů u Jablunkova

7 nepřečtených
  • digidaq

    Ahoj, jak nejlépe na gravelu ze Starých Hamrů v Beskydech do Mostů u Jablunkova?

    0 0
    • krabica  

      To bude trošku náročnější, pokud nechceš objíždět celé Beskydy… :-) Buď to vzít přes Lysou Horu, nebo přes Vyslaje, do údolí Morávky, tam buď na Slavíč, pak směr Lomná, možná budeš muset někde kousek poponést, nebo z Morávky na Okrouhlici, Pod Malým Polomem a pak se nějak dostat kousek dolů po modré na cestu směr Horní Lomná, nebo se na ni dostat už z Okrouhlice, ale nikdy jsem to nezkoušel… :-)

      0 0
    • shcorepi  

      Na Bílý Kříž bych jel po cyklostezce 6181 směrem na Bílou, protože to je snazší, ale druhým směrem na Grůň je to mnohem hezčí. Pak pokračoval po hřebeni po červené na Malý Polom. Z něj pak dolů do Horní Lomné po modré na cyklostezku 6101. Ať už přímo, tam to bude kousek na pěšky, nebo přes Kozí hřbety. Z Lomné to pak jde dojet po 6081. V Dolní Lomné doporučuji zastavit na svačinu v pekárně. Trasa má pár krátkých pěších kompromisů,ale je projetá na trekkingových kolech. Tak by to gravelem mělo taky jít. A je plná pěkných panoramat.

      0 0
    • digidaq  

      Děkuji za tipy!!!

      0 0
    • digidaq  

      Děkuji za tipy!!!

      0 0
    • mirra66  

      Ze Starých Hamer na cyklostezku 461 kolem přehrady, pak vpravo po modré (cyklo 6113) až na Těšiňoky, kde odbočíš vlevo na zelenou, pak vpravo červenou až k Vyšší Mohelnici, kde odbočíš vlevo neznačenou trasou směr Zlatník (v průběhu se napojíš na červenou), dojedeš na Zlatník, tam vpravo po asfaltu na Visalaje, tam vlevo na cyklo 6113 po které sjedeš na Morávku Bebek, tam na asfaltu vlevo (pořád cyklo 6113), kolem přehrady až na zastávku BUS Slavíč, kde odbočíš vpravo na modrou, po které dojedeš na rozcestník U Slavíče (drž se asfaltu), tam vlevo a po asi 200 metrech odbočíš vpravo na cyklo 6082 a sjedeš do Dolní Lomné a pak už po asfaltu do Jablunkova.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.