Staro-nová pravidla; ujet či ně? Anketa

122 nepřečtených
  • khooca

    Tak se přiznejte, ujíždíte, nebo radši zastavíte/zapla­títe? :)

    Anketa: Ujedete, když vás hlídka zastaví?

    1x
    3%
    0 0
    • enjoy  

      coz o to,tady za klavesnici je kazdej hrdina:-) ja bych asi zastavila hadal se.kdyby me zastavili tak ze bych asi tezko otocil a ujel.kdyby na me hulakali z dalky,tak to si jeste rozmyslim…:-)

      0 0
    • dieegoo  

      Nevim, me jeste nikdo nikde nestavel… ale ted se to dost mozna zmeni, kdyz si mestsky policajti ted myslej ze sou nejdulezitejsi na svete :/

      0 0
      • Radek Broz  

        o is mysleli vzdycky, bohuzel ted maj pro demonstraci jejich sily vetsi moznosti:o(

        0 0
    • TheIF  

      Záleží na místě kde mě zastaví pokud to tam znám, neměl by být problém se jim ztratit :-) ale taky v jakém stavu budu – po 150 km by jsi sněma na hoňku asi nehral.

      0 0
    • MlokCZ  

      Ono se někdy ujíždí dost blbě. Si pamatuju, že ještě na základce jsem vjel s 2 kamarády do stezky pro chodce a najednou mě přímo před kolo z poza většího stromu vyskočil policajt (a bylo to v prudké zatáčce, takže neměli problém s tím, že by jim tam někdo jel moc rychle) a druhý vyskočil z poza druhého stromu za námi. Očividně tam číhali na cyklisty a jistili se, aby jim nikdo neujel.

      0 0
      • TheIF  

        :-) a sítě neměli ? sfině jedny

        0 0
        • MlokCZ  

          To už naštěstí ne. Nakonec to dopadlo docela dobře, od každého si nezávisle nechali nadiktovat naše osobní údaje, opsali si čísla rámů a tvářili se, že nám domů přijde pokuta. Nakonec nikdy nic nepřišlo.

          0 0
      • jivo  

        Musi te zastavit bezpecne. Kdyz takto jednou pomalu skocili pod auta znamemu, tak se serval do mrte, ty se omluvili a rychle ho poslali pryc.

        0 0
        • MlokCZ  

          Jenže tenkrát jsem byl malej a vyšokovanej, takže na nějaký seřvání nebylo ani pomyšlení.

          0 0
    • chupas  

      nezastavim a dostanu kulku do zad, zejo. ale kdyz je vidim v dalce chytat (na jejich oblibenych provarenych miste) tak se usmeju a vezmu to jinudy.

      0 0
    • vlk  

      já jsem jednou ujel polišům co měli felinu.Naštěstí tam poblíž bylo jen pro chodce, takové ty zabetonované sloupky, aby tam nemohli s autem.Jenže ty mrchy po sídlišti slídili ještě přes hodinu.Sem se schoval u kamoše v bytě.Příště raději zastavím.

      0 0
    • jivo  

      Me vzdy doma ucili, ze nejhorsi je srazka s blbcem. Tak se jim teda vyhnout. Kdyz uvidim ty … , co muzou nove buzerovat (jejich prace nema s bezpecnosti obyvatel nic spolecneho), tak se jim vyhnu. Mel bys rozsirit diskusi, vyknout se MPkum nejvetsim obloukem, co jde.

      0 0
    • Jarous1  

      Asi podle situace, ale přiznávám že nejsem na nějaké akční honičky ;-) A také mne zatím ještě nestavěli…

      Jinak včera jsem měl docela zážitek, pastnu to sem odjinud.

      "Ufff Teď jsem přijel z vyjížďky a docela mi cestou zamrazilo. S kamarádem jsme se těsně před domovem stavěli na druhé pivko na bráně Host.nádrže a co nevidíme, policajti si to šinou od hráze nahoru pěkně ve Felicii… Ještě si nás tam pěkně problikli dálkovýma jak sedíme u piva…;-) Dopili jsme a jedeme skrz les a v protisměru na lesní cestě opět ti samí poliši… To mi už do smíchu celkem nebylo a čekal jsem, že nás zastaví a dají dýchnout. No, a nakonec asi byli dost zmatení mojí Hellou, která předpisově svítila přes celou cestu, že radši zastavili, zhasli světla a čuměli co nebo kdo to jede. Ani nezastavili kamaráda za mnou, který neměl ani blikačku vzadu ;-)))

      Na to mi známý odpověděl, že jsme asi měli štěstí. Já k tomu připsal ještě toto:

      „Ale když nad tím teď přemýšlím, tak tam kde jsme se zrovna pohybovali, neměli jakékoli právo nás buzerovat kvůli kolu… Cyklostezka tam nevede a lesní hliněná cesta se asi za účelovou komunikaci, natož silnici, také považovat nedá, nevím. Takže kdyby chtěli přeci jenom nějakou kontrolu udělat, tak možná jen občanky pro ověření totožnosti…“

      Teď se tomu už směju, ale v ten moment jsem měl docela bobky… A také by mne zajímalo jestli v tom lesoparku mají vůbec co dělat s autem…

      0 0
      • kurýr na bajku  

        Spíš to nebyli měšťáci.

        0 0
        • Jarous1  

          Toho jsem si teda už nevšiml, ale se stejným autem se tam vyskytují poměrně často… Aspoň teda dole podél vody a na bráně…

          0 0
    • kurýr na bajku  

      Dřív sem se nebál zastavit. Naproti tomu dnes už bych se bál a snažil bych se ujet. Tak působí nový zákon na většinu mých známých a i na mně.

      0 0
    • ehvie  

      Ano, ti poslanci budu asi uplni blbci ze uzakonili zakaz jazdenia pod vplyvom alkoholu na bicykli. Ved je to uplne bezpecne s 2–3 pivami ist z krcmy domov ze, urcite sa nic nemoze stat, nebodaj narazit do niekoho :-) Nemyslite ze riesite kravinu?

      0 0
      • Jarous1  

        Kravina možná pro někoho… 2–3 pivka během podvečerní vyjížďky není nic nebezpečného, podle mne… Za prvé to určitě rychle zase odbourám, o hodně rychleji než za volantem, kde ta nebezpečnost je o mnoho vyšší… A za druhé odmítám na stáncích apod. kupovat ty přeslazené a hlavně předražené fujtajbly… 30Kč za 3dl sladké vody dávat nemíním…

        0 0
        • Vrci  

          kupuj obyčejnou vodu. Když jsou tři piva na kole v pořádku proč jedno v autě neni. Ty ty tři piva odbouráš okamžitě jak se rozjedeš?

          0 0
          • Jarous1  

            Když jezdím na kole, tak si dám na posezení jen jedno… Pak se jede zase o kus dál…

            0 0
          • dieegoo  

            V autě se pohybuješ nepoměrně vyšší rychlostí, ohrožuješ ostatní… zato pokud pojedeš po polní cestě a vymlátíš se, tak jedinej koho ohrozíš seš ty a budeš si za to moct sám.. na kole taky horko těžko někoho zabiješ… v autě to zas není takovej problém :/ Tím to teda nechci pití obhajovat, ale určitě je rozdíl řídit pod vlivem auto a kolo… To budou moct zakázat i chůzi v podnapilosti, taky seš účastník provozu a může se něco stát, že vlítneš pod auto nebo tak..

            0 0
            • Vrci  

              Voni jsou hospody uprostřed pole? To bych zrovna tak mohl tvrdit, že ožralý řidič auta může jet na rovině 40 do kopce 20 a z kopce 70 – 80 a bude v podstatě bezpečnější, protože zaství dřív než cyklista. Nebo myslíš, že řítící se metrák nemůže žádnému chodci nebo jinému cyklistovi – nech na sebe spadnou skříň.

              0 0
              • jg  

                Nechci obhajovat pití na kole, ale asi se shodnem, že nebezpečnost ožralého cyklisty je pro okolí nižší, než nebezpečnost ožralého řidiče. Proto mi není jasné, proč jaou za alkohol na kole v současném zákoně stejné sankce jako za alkohol za volantem. Jsem pro postih opilích cyklistů, ale ne tak tvrdý, jako postih opilích řidičů. V tom vidím největší slabinu současného zákona a důvod nespokojenosti většiny cyklistů (včetně mě) s ním.

                0 0
                • Jarous1  

                  Přesně tak. Asi si budeme nuset počkat na první případ kdy nějaký cyklista platil za alkohol a ponaučit se ;-) Nevím přesně jak je to v tom zákoně, jestli mají policajti i nějaké podrobnější instrukce ohledně změřeného množství, ale dostat někde v noci na liduprázdné cyklostezce plnou taxu za 1 pivo, tak to mi připadá dost ujeté…

                  0 0
                  • zum  

                    No mne spíš zajímá proč slavnostně otvírali vinařské cyklistické ztezky,když si ten pohárek vína dát nesmíš.To je zase zruší? :-)))

                    0 0
                    • Jarous1  

                      Bingo !!! To samé teď bude s „pivovarnickou stezkou“… No, necháme se překvapit, co z toho nakonec vzejde…

                      0 0
                  • Vrci  

                    ne mě ne.

                    0 0
                    • Jarous1  

                      A co potom uděláš s nějakým totálně ožralým, který se motá po silnici od krajnice ke krajnici…? Zastřelíš ho na místě…? Ne, tahle část zákona je totální hovadina…

                      0 0
                • Vrci  

                  Pivo nepiju – nechutná mi. Ale buď si chci dát víno nebo chci jet. Když jedu na kole, tak si víno prostě odpustim. Já v tom žádný problém nevidim. A neni mi jasný, proč by měla být jedna skupina řidičů zvíhodněna. Nebezpečnost cyklisty je menší, proto nedostane body. Kdo to bez toho piva nemůže vydržet, tak ať platí. Všechny závislosti jsou drahý.

                  0 0
                  • jg  

                    Z čeho vyplývá, že cyklista nedostane body, když má řidičák? (nevím, ptám se). Navíc pokud nameří cyklistovi víc jak 0.8 promile, už to není přestupek, ale trestný čin se všim, co z toho vyplýva (soud, zápis do trestního rejstříku, potencionální vězení). Zdá se ti to normální za jízdu na kole v opilosti? Mně ne.

                    0 0
                    • Jarous1  

                      Prý by za to body brát neměli, nedávno o tom byl článek na netu…

                      0 0
                    • Vrci  

                      § 123a a § 123b

                      0 0
                      • Vrci  

                        trestný čin je řízení motorového vozidla

                        0 0
                      • jg  

                        V tom zákoně je neskutečný bordel v užívání pojmů „řidič“ a „řidič motorového vozidla“. Paragrafy § 123a a § 123b sice používají „řidič motorového vozidla“, ale v § 123c je už:

                        Dopustil-li se řidič jedním skutkem více přestupků nebo trestných činů, spáchaných jednáním zařazeným do bodového hodnocení, zaznamená příslušný obecní úřad obce s rozšířenou působností počet bodů stanovených pro nejzávažnější z nich.

                        Z toho by logicky vyplývalo, že když udělá cyklista jedním skutkem dva přestupky, body se mu už započítají.

                        0 0
                  • VencaV1  

                    Tak ti pivo nechutna, po lese jezdit nemuzes, ale uz bys toho moh nechat pocestna ziletko. :)

                    0 0
              • dieegoo  

                Ale no tak :) Kolikrát si slyšel o zraněných nebo zabitých lidech vinou opilého cyklisty a kolikrát vinou opilého řidiče auta? Fakt porovnáváš neporovnatelný. Jak se tu oháníš s tím metrákem na kole… myslíš že je srovnatelný když do tebe v běžný rychlosti vrazí cyklista a v běžný rychlosti auto? Určitě ne viď… Jak už sem říkal, nechci bránit ty pobudy, co jedou nalitý jak žok v noci z hospody domů stylem krajnice krajnice, ale dát si během výletu jedno dvě pivka určitě není nic tak hroznýho.

                0 0
                • enjoy  

                  a to bude posuzovat kdo???ze nekdo je biker a nekdo uz tatka vracejici se z hospody?podle vybavy nebo podle oholenych nohou? zkoukni „nezvratny osud“ a pochopis,ze cyklista muze byt klidne az fatalne nebezpecnej:-)

                  0 0
                  • dieegoo  

                    Muzes me prosim te ukazat, ve ktery vete rozlisuju tatky z hospody a bikery? Nejak si toho nejsem vedomej :)

                    0 0
                    • enjoy  

                      fakt ti to musim ukazat??!!nepils??

                      0 0
                      • dieegoo  

                        Nepil, ale stejně mi to ukaž ;)

                        0 0
                        • enjoy  

                          posledni souveti.. ale urazils me,abys vedel:-))

                          0 0
                          • dieegoo  

                            No a to jeste nevis, ze te ted urazim znova :) V ty vete nerozlisuju tatka vs biker, ale namol nalitej cyklista a nekdo, kdo si da jedno dve pivka…

                            0 0
                            • enjoy  

                              no a teda znova.kdo by to posuzoval??treba napriklad ja citim i jedno pivo a po peti se poroucim..jako treba me by takovej zakon podle tvych predstav vyhovoval..,ale nebezpecnej bych asi celkem byl.ty treba ne. mnohem lepsi je nulova tolerance.proste zadny dohadovani.

                              0 0
                              • dieegoo  

                                A kdo to posuzuje ted? Policie kdyz te zastavi a necha te oukat do balonku… kdyz nekdo na kole nafouka tri promile, tak je jasny ze nemel jedno pivo.. I ja cejtim jedno pivo, ale ne v tom smyslu ze by se mi zhorsila koordinace pohybu nebo soustredenost, ale ze mi treba ztezknou nohy, ale za chvili je to pryc

                                0 0
                          • McBlacky  

                            hmm a kam zapadám já, sice to nešněruju od krajnice ke krajnici, ale zase teda u jednoho dvou to končí málokdy ted v létě :)

                            0 0
                            • dieegoo  

                              Třeba si toho motání se nejseš jenom vědom :)

                              0 0
                              • enjoy  

                                jee a ja si vzdycky myslel ze mi nastupuje z haku a ono to bylo takhle:-))

                                0 0
                            • enjoy  

                              jsem ti snad nikdy nic nevycital…:-).ty mas protekci.

                              0 0
                  • kurýr na bajku  

                    Já myslim, že to de poznat lehce. Tatík má syna, dešto bajker je bezdětnej ;-)

                    0 0
                    • enjoy  

                      tak to mi jeste nejakej cas zbejva:-)) bych to jeste upresnil..:-).at si kazdej chlasta na kole jak chce,je to jeho zivot..,ale at to proboha neobhajuje! to samy ja a helma.taky nerikam ze to je spravny a nikoho nepresvedcuju at ji nenosi taky.

                      0 0
                    • Lišák  

                      A co třeba Martin XC? :-)

                      0 0
                • Vrci  

                  to že jsme o tom ani já ani ty neslyšeli neznamená, že se to neděje. Jen to neni mediálně zajímavé.

                  Pokud je pro tebe argument rychlost, nybylo by tedy lepší povolit alkohol v autě a trestat pouze ty opilce, kteří jedou rychleji než 35 km/hod.

                  Podle mne je problém alkohol na silnici, podle tebe rychlost jakou se ten alkohol pohybuje.

                  0 0
                  • dieegoo  

                    Ne rychlost… ted uz je to takova hadka ze si kazdej vybirame akorat co se nam hodi… Jen sem rekl, ze opilec v aute ty skody muze napachat mnohem vic, nez cyklista, at jedou rychle jak jedou. Ono i kdyz to auto pojede stejne rychle jako kolo, tak prece jen je schopny nekoho zranit v mnohem vetsi mire nez to kolo. A tohle jeslti neni prava, tak at se propadnu ;)

                    0 0
                    • Vrci  

                      samozřejmě že je. Ale prostě co se jízdy týče jsem pro nulovou toleranci alkoholu, protože vždy je někdo ohrožen více než kdyby jel střízlivý ať už na čemkoliv. To že někdo tvrdí, že ho to neovlivní, tomu nevěřim, pouze to nevnímá. Už mě pár takových po jednom pivku ze při výjezdu zahrádky vyhnalo při návratu ze švihu do protisměru.

                      0 0
                      • dieegoo  

                        Já sem pro nulovou toleranci u ridicu automobilu, tam byl byl i pro jednou te chyti a nadosmrti utrum, protoze sou z toho fakt uplne zbytecny bouracky a zraneny/zabity lidi. Ale u tech cyklistu byl urcitou toleranci asi nechal.. Nevim, co si myslel tou posledni vetou, nepochopil sem to.

                        0 0
                        • Jarous1  

                          No, tady bych se docela zasadil za nulovou toleranci i u cyklistů. Nebo maximálně nějaký malý limit promile… Bude se motat po silnici, na poslední chvíli Ti vlítne před předek auta, strhneš volant a buď sejmeš někoho jiného nebo sebe…

                          Jen mi prostě nejde pod fousy ta netolerantnost i mimo silnice…

                          A to, že Ti tam někdo vjel ze zahrádky nemusí být nutně následkem alkoholu, ono se mezi námi najde hodně bezohledných jedinců i ve střízlivém stavu…

                          0 0
                          • McBlacky  

                            přesně na silnici ok, s tím souhlasim, ale na cyklostezkách :/

                            0 0
                            • Vrci  

                              pokud ti vede stezka od hospody až k baráku, tak ti závidim. Nebo z hospody na stezku ze stezky domu kolo vedeš?

                              0 0
                              • Jarous1  

                                Bohužel nevede. A ani by to nebylo nic platné, protože kvůli alkoholu Tě dnes mohou pokutovat i na stezkách…

                                0 0
                              • Staenly  

                                kdyz nepocitam asi osm metru prijezdovy cesty tak mi vede cyklostezka az do hospody…:)(a dokonce do dvou:)) ale nechci tim nic naznacovat, jenom si ctu tuto misty vtipnou a misty absurdni diskusy..:)

                                0 0
                          • dieegoo  

                            S tím posledním souhlasím, některý lidi na cyklisty ohled neberou. Jak nejsi v autě, tak máš prostě smůlu, řidič myslí, že má přednost. Dneska když sem se vracel z města, tak na silnici stál chlap a ukazoval couvajícímu autu jestli může jet, mě viděl, ale jako bych tam nebyl a nechal mi ho najet před sebe. Takže s bezohledností souhlasím :/

                            0 0
                        • Vrci  

                          Vracel jsem se nakole domu bylo to v mírném kopci jel jsem něco kolem 45. Od jedné zahrátky se rozjela skupinka cyklistů a aniž by si mne nechali project vyrazili. Abych se jim vyhnul musel jsem do protisměru. Těžko říct, zda to bylo kvuli tomu, že neodhadly mou rychlost, že mě neviděli, že neslyšeli auto tak se nepodívali nevim.

                          0 0
                          • dieegoo  

                            Ja teda nechci bejt hnidopich, ale ty nevis z jakyho duvodu ti vjeli do cesty, ale vis ze meli jedno pivo jak pises o par prispevku vejs? :)

                            0 0
                            • Vrci  

                              To samozřejmě nevim. Předpokládám, že to nebyla skupinka AA na výletě a vzhledem k věku a postavám předpokládám, že pánové na cole nebyli.

                              0 0
                              • dieegoo  

                                Ok.. ja uznavam, ze s kazdou kapkou alkoholu potencionalni nebezpeci roste, ale prece jen mimo ty silncice bych urcitou malou toleranci nechal.

                                0 0
                                • Vrci  

                                  Jo, jenže hospody nestojí uprostřed polí a lesů, ale většinou u silnice. Zrovna tak málokdo bydlí na samotě u lesa, ale většinou ve městě nebo na vesnici. A nevěřim tomu, že kolo po silnici nebo chodniku povede.

                                  0 0
                          • Jarous1  

                            O.K. Předtím to totiž vyznělo tak, že za to mohl alkohol…

                            0 0
              • dieegoo  

                A když už si teda takovej moralista, opilej chodec ti nevadí? Podle mě je jeho potencionální nebezpečnost vůči okolí minimálně stejně velká jako ta cyklistova.. a vůči nim nejsou sankce žádný.

                0 0
                • enjoy  

                  stejne velka urcite ne!spis ale myslis,ze takovejch beha po ulicich vic.. ale osobne mi dychani do balonku na kole nevadi..,je totiz uz bohuzel obecne zazity,ze na kole se muze klidanko chlastat a nikdo to neresi..

                  0 0
                  • dieegoo  

                    No ja nevim, kdyz jede nekdo nalitej na kole, tak si to odslape a nic se nedeje… zato nality chodci dost casto vyvolavaj nesmyslny konflikty.. jasny, to se ted netyka silnicni dopravy, ale vseobecne opilych lidi.

                    0 0
                • Vrci  

                  pokud se nemotá po silnici tak mi nevadí. Pokud motá volám policajty ať si vyřídí včetně záchytky.

                  0 0
          • kurýr na bajku  

            Proč je v některých státech jisté množství promile povoleno. Odbourávaj tam snad řidiči rychlejc ?

            0 0
            • vlk  

              protože tam chlaščou všichni a furt a z politického hlediska by nebvylo výhodné, kdyby vystřízlivěli :o)

              0 0
              • VencaV1  

                Tak to je preci u nas. :)

                0 0
              • jivo  

                Ale Vlku, ona ta vetsina je krom CZ,Ukrainy a Albanie snad cela Evropa. Takze mozna pravej opak. Proste netvrdim, ze povolit jako v ITL 0,8 promile, ale poku d se podivate do hospod, tak narozdil od cizincu se dokazem po alkoholu ovaladt (samo, ze vyjimka existuje). Dalsi vec je buzerace s jednim pivkem. Proste mala hladina alkoholu v krvi vetsine lidi nic neudela. Vidam po silnicich plno slecen, co neumeji ridit. Tak pro bezpecnost zakazeme vsem jezdit ? To je asi blbost ne. Povolil bych alkohol s nejakym rozumnym mnozstvim s tim, ze v pripade prestupku se to bere jako dvojnasobna sazba.

                0 0
                • Vrci  

                  Tak těm slečnám povolíme dát si jednu na kuráž než vyrazí.

                  0 0
            • Vrci  

              A myslíš že je to dobře já ne.

              0 0
              • kurýr na bajku  

                Vzhledem k tomu, že se jedná o povolená promile a nikoliv o počet piv, tak je to jistě v pořádku. Co se mi opravdu nelíbí, je že si za 0,8 promile pudu sednout, ačkoliv se ani nemotám, natož abych někoho ohrozil.

                0 0
        • enjoy  

          jeeje:-)),to je nazor!to uz jsem dlouho nevidel:-)).„pivo je nejlevnejsi,proto ho piju..“:-)))).to jsou argumenty.. natoc si vodu z kohoutku.

          0 0
    • Smazaný účet  

      nejsem tak dobrej a tak statečnej abych zdrhal, aspoň ne když mi řeknou ať zastavim. spíš bych si dával bacha, když v sobě to pivo mam, abych na ně nenatrefil.

      0 0
      • Lance  

        presne tak, jaksi ani ja nevyhledavam problemy a snazim se vsechno resit slusne a s usmevem

        0 0
      • Charlie_R  

        hmmm… to znamena pri kazdem navratu ze svihu pres mesto byt vystresovanej :(

        0 0
    • blackbelt  

      No včera mne stavěli MP. Jel jsem si pěkně z vyjížďky a už ve městě mě předjeli a problikli majákem. Vzadu jsem měl sice červenou blikačku, ale zapoměl jsem jí zapnout. Napřed jsem chtěl ujet, ale nějak se mi sevřel zadek, tak jsem zastavil. Choval jsem se slušně a to se mi asi vyplatilo. Normálně jsem řekl že jsem jí asi zampměl zapnout. Měšťáci byli naprosto v pohodě a vysvětlili mi, že je to hlavně pro mé bezpečí. Popřáli mi šťastnou cestu domů a pustili mne s domluvou (a už zapnutou blikačkou). Je to jenom o slušnosti. Kdybych chtěl ujet nebo byl arogantní, tak bych měl asi teď doma pěknou sbírku bločků.

      0 0
    • L4coste  

      otazka: kdyz pojedu nekde po cyklostezce a oni na kraji budou stat a rvat at zastavim. ja je budu ignorovat a pojedu dal/jinam(podle situace) oni me dozenou a zastavi, ja jim reknu ze sem premyslel nad necim jinym a nevnimal sem to ze by neco rikali. muzou me dat pokutu za to ze sem jim chtel utect??

      0 0
      • L4coste  

        otazka2: nějáký nápady jak ujet policajtům na freeridovým kole (v brně)? :-)

        0 0
      • kurýr na bajku  

        Kámoš takle ujížděl měšťákům zrovna ve chvíli, kdy já sem musel zastavit a jít vyhodit zásilku. Žáhu si schladili na mně, ale pokutu mi nedali.

        0 0
      • MartinXC  

        Můžeš přitom taky vyplazovat jazyk a pak tvrdit že sis zvlhčoval oschlé rty, neb si nemůžeš dát jedno na žízeň ;-)

        0 0
    • ydaho  

      zrovna včera jsem prchal na rozkopaný Libušský ulici směr Točná..... musel sem projet usekem, kde je staveniště (cca 50 m a nikde ani živáčka) a zákaz vjezdu a hnedka se ukázali :)

      0 0
    • Kol.ista  

      Co kdyz jezdim se sluchatkama v usich a oni po me rvou at zastavim a ja je neslysim… Pak az me chytnou, tak by mi za to mohli dat pokutu?

      0 0
      • wroum  

        pokud te do ty doby nezastrelej za neuposlechnuti vyzvi k zastaveni.

        0 0
      • khooca  

        Otázka: smí se vůbec jezdit se sláchátkama (hudbou, pro rejpaly :)v uších?

        0 0
      • Smazaný účet  

        Když si pustíš naplno v autě muziku a neuslyšíš houkačku auta s modrym majáčkem, který musíš pustit, myslíš, že na tebe budou hodnější, protožes ho neslyšel?

        0 0
        • enjoy  

          no nevim jestli ti vubec neco muzou,protoze podle jednoho odbornika co jezdi presne takhle,ze je driv slyset nez videt,mu pry ani ve ctyri rano nic nehrozi,zadny ruseni nocniho klidu ani podobny veci.

          0 0
    • volvej  

      moje skore je zatím 2:1 v můj prospěch, uvidíme jak to pujde dál.

      0 0
    • enjoy  

      jak to zatim sleduju,tak bud jsou bikeri vesmes pekny vejtahove anebo jejich mravni kodex je na tom dost spatne:-).ujizdet policii.. vite vubec co rikate??:-).jak maly decka:-)

      0 0
      • McBlacky  

        zrovna ty bys nás měl v tomhle školit :)

        0 0
        • enjoy  

          ja policii neujizdim!!:-) prestupku nadelam hromadu,to jo.

          0 0
          • McBlacky  

            takže bys měl začít… :)

            0 0
            • enjoy  

              zrovna dneska jsem vyjimecne vyjel ven a cestou zpatky z tocny jsem na lavicce v aleji na branicky cyklostezce uvidel cyklo hlidku:-).uz uz jsem chtel zastavit a dat s nima ve vsi slusnosti rec na tema prchajici biker:-).mel jsem v hlave tenhle thread.

              0 0
      • jivo  

        A tys nekde slysel, videl nebo cet, ze by policajti staveli normalne se chovajiciho cyklistu a davalu mu dejchnout. Tady spis jde o tu pakaz z MP. A tem je nejlepsi se vyhejbat uz obloukem.

        0 0
        • enjoy  

          dalsi vec co me tady uz docela slusne bavi.. jak tu nadavate na mestskou policii,pricemz se klidne vsadim ze vetsina s nima nema zadny zkusenosti,natoz spatny. bez jim to rict do obliceje. ze neumej do peti pocitat bych jim klidne rekl,protoze je to pravda..,ale ze by si snad meli najednou lecit nejaky mindraky nebo co?tomu moc neverim.jo samozrejme se najdou taci co budou tvrdit ze s nima maj blby zkusenosti,ale to je taky pak otazka jestli oni sami treba nebyli drzi a pod..

          0 0
          • kurýr na bajku  

            Pokud bych to měl upřesnit tak smíchovský MP sou nejhorší a zkušenost by tu byla ;-)

            0 0
            • enjoy  

              nic jinyho jsem necekal:-) ale s jakyma pseudo lidma se ty smichovsky musej kazdej den vyporadat,to chce asi velkej obdiv. o tobe nemluvim:-))

              0 0
              • kurýr na bajku  

                Máš asi na mysli jejich šéfa. Tak toho sem byl jednou svědkem a je fakt, že za člověka se tato postava považovat nedá.

                0 0
    • enjoy  

      tak tu mame takovy prijemny,odpoledni flejmik..:-)

      0 0
    • martt  

      myslim si, ze 0,8 promile by sa na bicykli malo este tolerovat.

      Zil som dlho v Burgenlande (rakusky kraj na hraniciach s madarskom) a tam niesli znizenie hranice z 0,8 na 0,5 promile velmi tazko. A videl som, ze pokial ludia jazdili rozumne, tak ten alkohol nebol az tak na zavadu.

      Platilo tam pravidlo, ze pokial nafukas do 0,8, tak sa nic nedeje, ale pokial si ucastnikom nehody, trebars len s 0,2, tak mas minimalne ciastocnu vinu. Kazdy, kto vedel, ze ma v sebe nejaky alkohol preto jazdil velmi opatrne (tam ale jazdili vsetci velmi ohladuplne).

      Nieco podobne platilo pre zimne gumy. Povolene boli do 1.6 mm ale ak si mal pod 4 mm a zucastnil si sa nehody, bol si vinny. Nakoniec ich vsetci menili na 4 mm ale policajna kontrola Ti za gumy pod 4 mm nepovedala nic.

      Myslim si, ze to bol celkom rozumny pristup.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.