• pestík

Protože jsem se nakonec dokopal a rozhodl a koupil nové kolo 910tku – mám dotaz ke kolům-

Jak by jste zhodnotili tyto tapletená kola? jezdil někdo,nejezdil? Mám je nechat nebo rovnou nechávat zaplétat nové?

Přední náboj:

Syncros XR 2.0 29 CL / 15mm provedené DT Swiss

Zadní náboj:

Syncros XR 2.0 29 CL / RWS provedené DT Swiss

Přední ráfek:

Syncros / DT Swiss XR 2.0 29 28H / Tubeless ready

Zadní ráfek:

Syncros / DT Swiss XR 2.0 29 28H / Tubeless ready

Špice:

DT Swiss Super Comp černá

Váha jezdce okolo 100 kg, pouze xc, žádné skoky…díky za odpověď

0 0
    •  

Nejezdil jsem je, ale asi bych je zkusil nechat. Na druhou stranu, ale být to moje kolo, tak je prodám dokud jsou nové a díky sympatiím k Mavicu bych vzal ST 29.

0 0
    • Vilém  

28 der v kombinaci s tema tenkejma dratama, devetadvacitkou a 100kg ve me moc duvery nebudi.

0 0
    •  

Nebo něco zaplíst na Hope nábách / DT 240, třeba ZTR Arch EX + nějaký odpovídající dráty a Al niple, přeci jen 100 kg je dost a 29er záplety většinou nejsou nic moc tuhé.

0 0
      • pestík  

a za kolik bych je tak mohl prodat? vůbec nemám ponětí

0 0
        • Singlespeed  

Zdá se, že moc čteš Bike-fórum a pak jsi z toho popletený a dodivočený. Koupíš kolo za skoro sedmdesát litrů a hned chceš na něm měnit výplety ačkoliv jsi na nich ještě nic nenajel a nemůžeš si tedy na ně udělat ani vlastní názor :-0. Zapoj selský rozum, neřeš, jezdi a nečum tolik do počítače.

0 0
    • žvejk  

Myslím že nemáš důvod kola měnit. Ráfky nebudou žádné měkoty(DT), náby s vnitřky DT Swiss tam není co řešit, Dráty super comp jsou v pohodě, podle mě nej. dráty co se týče poměru tuhost-váha… Při xc, maratonském ježdění nebudeš mít důvod k nespokojenosti…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.