zapletena kola do 3000(ne crossridy:-))

16 nepřečtených
  • pegas

    Zdravim, shanim pro brachy kola s limitem ± 3000…pozadavky: klasicky pocet dratu,na vecka, zadni gramareni se nekona, vyhledove aby kola neco vydrzela- dozadu prijde sedacka a dite:-)- tod asi hlavni pozadavek..mate nejakej napad?

    0 0
    • pegas  

      mozne varianty: www.kolokram.cz/…uct_info.php?…

      pak neco na Novatecu,dt draty akorat ten rafek je zatim neznama…

      dalsi moznost uvitam…

      0 0
    • mastihuba  

      www.velohanak.cz/zbozi.aspx?…

      mám diskovou verzi Author xenon + náby author a poměrem cena/výkon jsem spokojenej.

      0 0
    • mara53  

      ahoj, prodavam jedny kola v bazaru – foto zaslu, pokud budes chtit (odpoledne), na bezne jezdeni se sedackou by mely stacit..

      0 0
    • kojot  

      mam presne ty, co mas v odkazu – XT+317, najeto par tisic i v zime, tuhost vyborna, vydrz taky. akorat uz jsem rozebiral zadni nabu kvuli bordelu ze strany orechu – je to tam fakt blbe utesneny.

      0 0
      • pegas  

        no to me celkem zajima…udrzba, respektive bezudrzbovost je taky dulezita..

        0 0
        • kojot  

          po zajeti a prvnim vycentrovani vydrzi vycentrovane dlouho (paklize nehodis nakou vyvedenou tlamu :-)). co je asi nejslabsi misto u vsech nab shimano (mozna krome xtr) je utesneni ze strany orechu. je tam jen jednoduche tesneni a kdyz jezdis v bordelu, tak se to tam casem dostane. da se to poznat podle zvuku pri otaceni zadniho kola. staci rozhodit, vycistit a znova seridit. zalezi na tom, jestli se chces babrat s konusama. mne za ty prachy maximalne vyhovujou.

          0 0
          • marapara  

            To je právě docela nevýhoda konusů. Musíš si pohlídat, aby nechytly vůli. Když to neuhlídáš, můžeš klidně zničit nábu. Pro mě jsou ideální ložiskové náby. Vydrží roky bez zásahu, až odejde ložisko, vyměníš a je to. Ložiska jsou většinou běžně k dostání.

            0 0
    • marapara  

      Hele nabízím v bazaru svoje jeté kola za 1500. Nemáš zájem? Kola jsou zapletené do ložiskových kotoučových nábojů na 6 děr, ale jsou tam ráfky na vbrzdy. Plochy nejsou nějak obouchané, takže by neměl být problém s použitím i na véčkách. A pokud bys chtěl časem kotouče, tak ideální volba.

      Můžu poslat detailnější fotky v případě zájmu. Když se mrkneš na kola na Zaskarovi, tak jsou tam vyfocená.

      0 0
      • marapara  

        Krom semtam, řekněme jednou za rok, vyčištění a promazání ořechu na zadní nábě, dotažení výpletu, na ně celou sezonu nemusím šáhnout. Zapleteno do drátů DT Swiss 2 mm. Vzadu nába Novatec, ráfek Mach1, vepředu nába Formula, ráfek MRX 2000. Pokud bys do toho nechtěl moc vrážet, ideální volba.

        0 0
        • pegas  

          dik za nabidku,ale rad bych novy a hlavne obe celocerny..takze novatec, cerna draty a nejakej cernej rafek…tvuj zadni by byl ideal,ale predek je jinej a to na kole bude jak pest na oko:-)

          0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.