• archibalda

    tak jsem se jel podívat co se změnilo,když se z Cykloworldu v Brně stal Cyklopoint. Shrnu to do jedno slova : NIC!!!! Stejný nezájem nějomu vyhovět jako poředtím, prostě novej bordel se starejma ku.vama

    0 0
    • alinceb  

      Proč by se mělo něco měnit? Sloučily se 2 sítě prodejen, ale fungovat budou pořád stejně. Osobně do CW nebo CP moc nakupovat nechodím, ale na druhou stranu je to jedinej kameňák, kde mají do 8 večer (a o víkendu), takže to stíhám z práce. Ale chodím tam jen pro akutní spotřebák, který tam mají stejně dost drahý. Pokud mám dost času, tak KK, Budina nebo AXiT je jasná volba…:)

      0 0
      • Smazaný účet  

        Výběr značek kol se zřejmě zúží na jednu…

        0 0
        • alinceb  

          Pokud budou prodávat jen Mirindu a zbaví se Giantu a Norca, tak imho přijdou tak o půlku zákazníků…

          0 0
          • hony007  

            Ale nabízí teď o mnoho víc doplňků, což je určitě plus, zvlášť když jsou všechny od Mirindy :-/

            0 0
    • Zlatka  

      Merida zřejmě zaúřadovala..

      0 0
    • ZoomZoom  

      Z mosteckýho CW mám opačnou zkušenost. Když jsem si tam byl kupovat první bajk, moc jsem tomu nerozuměl. Měl jsem něco v merku, řikal jsem si, že vim, co chci. Ovšem zdejší prodavač mě nasměroval jinam. Teď vim, že to byl dobrý krok, za což mu patří dík.

      Byl jsem tam novej zákazník, nikoho neznal. Po dvou měsících jsem tam byl jako doma a na tykačku.

      Navíc po prvním týdnu od koupě jsem byl reklamovat brzdu J3. Zjistilo se, že kotouč je krapet víc ohlej – mojí vinou. Mechanik, který to rovnal se s tím docela navztekal. Nechtěl nic. A sleva 9 procent taky není k zahození. Takže za mě palec nahoru.

      A co jsem se před časem bavil s Doleželem (majitel), měl v plánu rozšířit v čr povědomí o Norcu. Takže rušení portfolia bych se zas tak nebál. Nicméně, kdo ví.

      0 0
    • Marsve  

      No, já s nima skončil minulý týden, kdy mi oznámili že řetězy KMC X9 nemají a nebudou mít. To bylo poslední co jsem ještě z Cykloworldu bral, protože ty řetězy byly v CW za výbornou cenu.

      0 0
      • bochov  

        Ja si chci koupit silničku dnes jsem byl v Ostravě u Yogi a byl jsem překvapen perfektnima službama včetně seřízení geometrie a posedu ten cyklopoint jsem take navštívil a je to sterilní hypermarket se spoustou reklamy.

        0 0
        • jIrI___  

          V Yogi si za to taky nechají řádně zaplatit… Ale je fakt, že přístup k zákazníkovi mají super.

          0 0
    • Aspean  

      CW v Avionu se pravda nezmenil vubec ikdyz je ztoho Cyklopoint. Ale jestli zacnou prodavat jen Meridy, tak to nebude dobry.

      Ja si v CW kupoval Gianta a to proto, ze tam byl vyrazne levnejsi. Jinak ten obchod moc oblibeny nemam, ale obcas se tam zajdu kouknout.

      Prodavaci nezajem, tak aspon si to vklidu projdu

      0 0
      • smith22  

        No nevim jak je to s tím nezájmem ale já sem se tam s ničím takovým nesetkal.V CW nenakupuju, komponenty tam mají drahý ale koupili sme tam Gianta s výraznou slevou.

        Ale kdysi sem se tam občas stavil jen to projít co mají novýho a vždy prodavač přišel zeptat se jestli mám nějaký přání.A ikdyž sem nic nechtěl tak sme alespoň pokecali o kolech co tam mají.Takže taková má zkušenost s CW Brno.

        0 0
    • skvedo  

      Před 2 roky měli nějaký výprodej oblečení. Stavil jsem se u nich v Aviony v Brně, protože jsem chtěl pořídit nějakou fleecovou mikinu. Z těch co měli bych potřeboval ještě o číslo větší. Sdělili mi že na prodejně nic dalšího nemají a mám si to objednat na webu s vyzvednutím na prodejně (už to je úžasná ukázka jejich ochoty). Objednal jsem a čekal na mail, že je zboží připraveno k vyzvednutí. Za pár dní mi volali že požadovaná mikina v té velikosti už není a nebude. Tím tedy z jejich strany stornují mou objednávku. Pomyslel jsem si svoje, položil telefon a podíval se do jejich eshopu. Udávali 5 kusů skladem.

      Od té doby o nákupu tam ani neuvažuju a spolu s Mall (s těmi jsem měl jiné problémy) jsou na seznamu preferovaných prodejců až po možnosti upsat duši ďáblu.

      0 0
    • antuch  

      Včera jsem se bavil s klukama v CW (CP) u nás v Trutnově a co se týká značek kol, tak doprodají Gianta, Norca atd. a pak zbyde jen a jen Merida…podle mýho šílenost, navíc subjektivně podpořená fakt hnusnýma designama…

      0 0
      • pačes  

        Na druhou stranu Jindro, alespoň se vejde víc lidí na prodejnu, až třeba přijde průtrž mračen :-)

        No nápad nic moc, snad tam kluci zůstanou a s nima teda krom těch kol alespoň ty komponenty a doplňky co tam teď maj

        0 0
      • Mig_all  

        Giant bude mít jiný řetězec, jsou to s meridou dvě korejské nejvetsi cyklo znacky na svete takze bych absolutne nechapal kdyby se tady giant nezacal mnohem vic tlacit nez doposud. (do tech globalnich megavelkych masovek pocitam jeste americké Trek a Specialized) jiné takove nadnárodní giganty neznám vy jo?

        0 0
      • Chiron  

        To se ale dalo čekat, když CP provozuje Merida Czech. Docela dobrý způsob jak odstavit aspoň částečně konkurenci. Navíc Meridě plynou největší zisky z levnějších kol´, co prodají mezi lidi co o nějakém Norcu aspol. vživotě neslyšeli a Merida je pro ně dobrá a levná (což už dávno neplatí) značka.

        Já do CP vlezu akorát když potřebuju narychlo nějaké příslušenství nebo tak něco, ale nějaké větší peníze bych tam nenechal. Už kvůli tomu, že mi je tenhle koncept obchodů docela proti srsti.

        0 0
        • antuch  

          já třeba chápu, že se tyhle firmy chtěj zbavit konkurence, ale tady u nás v Trutnově je to devastační tah. Obrovská konkurence na malým území. Na druhou stranu díky řetězci asi můžou jít i do ztráty…dnes jsem opět mluvil s klukama z prodejny a fakt si myslí, že nebudou mít co prodávat…:-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.