• lpr

    Zdravim schanim si nove kolo okolo 25000kc. Po nekolikadenim prohledavani katalogu mi padlo do oka toto

    Haro Shift R3 www.mtbs.cz/katalog08.html?…

    GT Marathon 3.0 (uz prez limit ale.....) www.mtbs.cz/katalog08.html?…

    Pokud by vas cokoliv napadlo byl bych rad za jakekoliv rady a postrehy. dik lpr

    0 0
    • MlokCZ  

      Takže jako vždy se budu opakovat s Canyonem, ale v téhle cenové kategorii kol nemá konkrurenci. Za cca stejnou cenu jako to GT, ovšem za ty prachy nesrovnatelně více muziky. www.canyon.com/…uipment.html?b=49 Základ, tedy rám + tlumič + vidlice je super a ani zbytek není tak špatný (za ty prachy). Pokud vemeš cokoliv kolem těch 25tis., tak to bude o několik tříd horší než ten Canyon.

      0 0
      • lpr  

        Amaji nejake ceske zastoupeni? hledal jsem ale nikde jsem nenasel cenik pro CR.

        0 0
        • MlokCZ  

          Co takhle zkusit historii, Canyony se tu probíraly už tak v 50 threadech a jejich nákup už nejméně 10× a to s přesným postupem. České zastoupení nemají žádné, pouze přímý prodej, proto ty perfektní ceny jaké mají. K ceně přičti 35euro poštovné a 15euro krabici. Podrobnosti už tu znova psát nebudu, v historii toho je mraky.

          0 0
          • lpr  

            Jeste dotaz mam moznost koupit Haro SHIFT R3 za 25 000. Jinak asi u me vitezi GT Marathorn 3.0 A jeste jeden dotaz planujeme cestu na kole do Francie. Jak jsou na tom xc co se tyce dlouhych cest? jsou na takove cesty vhodne?diky

            0 0
            • jIrI___  

              Jestli planujes tu cestu po nezpevnenych cestach, tak full je urcite dobra volba. Pokud ale chces jet po silnici a vicemene po pevnem povrchu, tak to bych se sakra hodne rozmyslel jestli fulla nebo radeji pevnaka…

              0 0
              • lpr  

                no jelo by se asi po okresních cestách ale zatím to je jenom myšlenka, která vyvstala.Kolo si chci koupi ale hlavně pro sebe. Doma jezdím kdekoliv (ještě ale nevím jestli mám vzít fulla). Teď mají u nás v krámu slevu na to Haro za 25 otázka je ale co je to za model a jestli má cenu do toho jít.

                0 0
                • jIrI___  

                  Kdyz koupit pevnaka v teto cenove kategorii, tak vzdycky dostanes min. o tridu kvalitnejsi komponenty nez u fullu. To se musis rozhodnout, jestli se ti ten full vyplati…

                  0 0
                • Lišák  

                  Pokud chceš funkční a lehký full, tak nepřemýšlej o tom Haru a vynech i GT. Molok Ti dal odkaz na jedno z mála kol v této cenové relaci, která splňují výše uvedené požadavky.

                  0 0
                • Nodar  

                  no pokud si kolo nekupuješ jen na tu dovolenou, tak řeš na čem chceš jezdit doma. Každopádně když už full, tak kvalitní, jinak to jsou vyhozené prachy. Být na tvém místě, přečtu konference s tématem Canyon, zjistím si v bance platby do zahraničí a objednám ho. Už méně se mně líbí GT, ale bral bych ho raději než Haro (např. má pro pedal).

                  Odjezdil jsem dvě dovolené full+asfalt a dalo se, ale bylo to nalehko, s nafoukanými tlumiči a jednou i se slicky, v takovém případě pak záleží více na fyzičce, než jaké má kdo ze skupiny kolo.

                  0 0
    • Hejdik  

      Opět doporučím to,na čem jezdím já… kupsikola.cz/max­bike-bicycles/horska-kola/gede/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.